Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Plastový předpokládám ? tak ty jsou k prdu , vlhkost nevysajou a ještě ti vytlačej důlek v patě , jediný co tak vytahnou kůži v nártu aby se nekrabatila. 

Odesláno

Ty Bexley mají navíc výhodu v tom, jak se dobře dovnitř dávají. Když to chytnu za tu patovou část, tak předek prostě nepadá dolů a krásně se dovnitř zasunou. U těch ostatních typů mi vadí, že "se to tak různě rozsype" než je dám do bot. Taky přemýšlím, že ještě nějaké přikoupím.

Odesláno

Od Bexley mám 5 párů, i na outdoor boty, nejen polobotky či mokasíny. Ty od Salamander vytlačujou patu....Také je mám, z "naivních začátků"....Kdyby je někdo chtěl, za 350 jsou jeho.

P.S.: Ty Bexley se trochu hůře vyndavají než třeba origo AE či Barker. Ale za ty prachy :-)

P.S.1: Jo a od Baxley doporučuji cedrová ramínka. Provoní skříň a odpuzují breberky 

Odesláno

Ty Bexley mají navíc výhodu v tom, jak se dobře dovnitř dávají. Když to chytnu za tu patovou část, tak předek prostě nepadá dolů a krásně se dovnitř zasunou. U těch ostatních typů mi vadí, že "se to tak různě rozsype" než je dám do bot. Taky přemýšlím, že ještě nějaké přikoupím.

Pasuji ti Baxley v pohode do loake bot? Nekde sem cetl, e to neni uplne ono. Ve srovnani s temi co ma lepremier

Odesláno

Díky, nepotřeboval by někdo 3? Mně by stačily jedny, čtvery vážně neupotřebím. Nebo kdyby se někomu jeden pár napínáků válel doma nevyužit, tak bych se jich rád ujal.

Odesláno

Sakra, že ja přijdu vždycky s křížkem po funuse.

Pasuji ti Baxley v pohode do loake bot? Nekde sem cetl, e to neni uplne ono. Ve srovnani s temi co ma lepremier

Pasuji naprosto v pohodě.
Odesláno

Sakra, že ja přijdu vždycky s křížkem po funuse.

To je poprvé, co mi nespavost byla k něčemu dobrá. Promiň kolego. Jestli z toho jednoho páru budu hodně nadšený a budu přiobjednávat další, dozvíš se o tom jako první  :cheers:

Odesláno

Krakra cela podrazka je navic prilepena takze i kdyz prochodis svy drzi to na lepidlu . A samoze je lepsi kdyz ty svy jsou schovane v drazce a prekryte jeste kuzi , ale vzhledem ke strojove vyrobe se tim nikdo nezaobira. Takhle cela operace trva kdyz moc tak minutu . Jedna masina vyfrezuje drazku , druha masina spisije dohromady ramek a podrazku a nazdar . Stejne tak prisiti srvrsku napinaci stelky s nalepenym!!!!! zebrem a ramku jede stroj za 20 vterin. Takze asi takhle ... Co se tyce vyroby bot loake tak jsou to rucne delany boty asi tak jak ty od bati ...

Loaky že jsou lepené? :fyou: , a strojně vyráběné?, sami my v prodejně říkali, že lepené nejsou a že pokud někdo našlapuje "křivě", tak prostě musí ty boty dávat častěji do rekonstrukce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...