zrno Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Plastový předpokládám ? tak ty jsou k prdu , vlhkost nevysajou a ještě ti vytlačej důlek v patě , jediný co tak vytahnou kůži v nártu aby se nekrabatila.
Jivl Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Asi nejlevnější cedrové napínáky zde, 4 páry za 59?:http://www.bexley.com/Bexley/en/p/shoecare_accessories/embauchoirs?coloris=red_cedar
KFL Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 (upraveno) Dobra cena pripadne i tady (dik Vjace za tip) 19.99? - http://www.ctshirts.co.uk/Cedar-shoe-tree?q=frgob|Cedar|ma003msc||||||||||||| Upraveno 16. listopadu 2014 uživatelem KFL
honda6666 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 hm ty cedrové napínáky vypadají dobře
Murphy97 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Salamander, velikosti 40-46, par 270,- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Ty Bexley mají navíc výhodu v tom, jak se dobře dovnitř dávají. Když to chytnu za tu patovou část, tak předek prostě nepadá dolů a krásně se dovnitř zasunou. U těch ostatních typů mi vadí, že "se to tak různě rozsype" než je dám do bot. Taky přemýšlím, že ještě nějaké přikoupím.
Jivl Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Od Bexley mám 5 párů, i na outdoor boty, nejen polobotky či mokasíny. Ty od Salamander vytlačujou patu....Také je mám, z "naivních začátků"....Kdyby je někdo chtěl, za 350 jsou jeho.P.S.: Ty Bexley se trochu hůře vyndavají než třeba origo AE či Barker. Ale za ty prachy :-)P.S.1: Jo a od Baxley doporučuji cedrová ramínka. Provoní skříň a odpuzují breberky
quest987 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Ty Bexley mají navíc výhodu v tom, jak se dobře dovnitř dávají. Když to chytnu za tu patovou část, tak předek prostě nepadá dolů a krásně se dovnitř zasunou. U těch ostatních typů mi vadí, že "se to tak různě rozsype" než je dám do bot. Taky přemýšlím, že ještě nějaké přikoupím.Pasuji ti Baxley v pohode do loake bot? Nekde sem cetl, e to neni uplne ono. Ve srovnani s temi co ma lepremier
Liqid Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Hodíte někdo odkaz na ty levnější napínáky, skoro litr se mi dávat moc nechce.
quest987 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 http://www.bexley.com/Bexley/en/p/shoecare_accessories/embauchoirs?coloris=red_cedar 4 za 59ecek
Liqid Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Díky, nepotřeboval by někdo 3? Mně by stačily jedny, čtvery vážně neupotřebím. Nebo kdyby se někomu jeden pár napínáků válel doma nevyužit, tak bych se jich rád ujal.
Wanderer Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 Sakra, že ja přijdu vždycky s křížkem po funuse. Pasuji ti Baxley v pohode do loake bot? Nekde sem cetl, e to neni uplne ono. Ve srovnani s temi co ma lepremierPasuji naprosto v pohodě.
Katz Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 Odpovida velikost Bexley velikosti Loake? Zda nejsou ty napinaky nahodiu vetsi nebo mensi. Diky
obchodnik-o3 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 panstvo z vasich skusenosti, maju tie baxley nejaku toleranciu, alebo zodpoveda to presne cislovaniu, lebo kazdy vyrobca topanok moze mat "inu" mieru (bulharsky meter )
Filip.J Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 Sakra, že ja přijdu vždycky s křížkem po funuse.To je poprvé, co mi nespavost byla k něčemu dobrá. Promiň kolego. Jestli z toho jednoho páru budu hodně nadšený a budu přiobjednávat další, dozvíš se o tom jako první
krakra Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 Krakra cela podrazka je navic prilepena takze i kdyz prochodis svy drzi to na lepidlu . A samoze je lepsi kdyz ty svy jsou schovane v drazce a prekryte jeste kuzi , ale vzhledem ke strojove vyrobe se tim nikdo nezaobira. Takhle cela operace trva kdyz moc tak minutu . Jedna masina vyfrezuje drazku , druha masina spisije dohromady ramek a podrazku a nazdar . Stejne tak prisiti srvrsku napinaci stelky s nalepenym!!!!! zebrem a ramku jede stroj za 20 vterin. Takze asi takhle ... Co se tyce vyroby bot loake tak jsou to rucne delany boty asi tak jak ty od bati ...Loaky že jsou lepené? , a strojně vyráběné?, sami my v prodejně říkali, že lepené nejsou a že pokud někdo našlapuje "křivě", tak prostě musí ty boty dávat častěji do rekonstrukce.
Wanderer Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 Dneska Loake a trikolóruJak se nosí v porovnání s Chester? Taky tak dobrý?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se