Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 7. 1. 2016 v 18:52, montemar napsal:

., diky. ja uz jsem ve fazi: prioritni je moje pohodli a tepelna pohoda.. na aktualni modni trendy ne uplne reaguji... takze kazdej tip na fajn boty.. je fajn :D

V Praze nejni buh vi jaka zima nepotrebujunejak super zateplene boty

V 7. 1. 2016 v 19:12, panedge napsal:

Zdá se mi,že začínám propadat teniskománii,momentálně řeším nějaký Nike:-)

Jsem na tom podobne :)

Ve foot lockeru maj ted slusne slevy nebo nemeckej overkillshop.com

Ty Lunar Force jsem zvazoval, ale po vyzkouseni za me nic moc. :( ale pekne jsou

Me berou tyto, ted trochu mimo rocni obdobi , to je fuk

post-7920-0-69048900-1452196969_thumb.jpeg

Návštěvník Strocek
Odesláno

Já na zimu teď tohle a maximální spokojenost. Asi vezmu příště o půl čísla menší, ale fakt nemám co bych jim vytknul. V těhle sra*kách je moc nečistim stejně by se zachvíli zasraly :)  

post-26998-0-58773200-1452198196_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Jak moc se teď budu klouzat na téhle gumě u Loaků? Trochu o nich uvažuju, potřebuju náhradní boty, kdybych promáčel stávající semišky.

post-14543-0-82919000-1452203150_thumb.jpg

Upraveno uživatelem paia
Odesláno (upraveno)

Ani ne, kvalitní impregnace vše řeší poměrně spolehlivě. Navíc jsou to boty za pár kaček (ne ty Loaky, ty semišky...).

Upraveno uživatelem paia
Odesláno

Paia: akorat pozor tyhle loake nejsou ramovky ale flex takze pocitej s tim ze v nich budes mit brzy mokro skrz to siti okolo boty .

Odesláno

Vwtyp11: u vivobarefoot si uzij nasledny reklamace , nehlede na to kolik ty boty stojej tak vydrzej hodne malo , druha vec je ta ze lidska noha za nejakej ten patek degenerovala takze potrebuje oporu klenby aby jsi nemel plochy nohy ....

Odesláno
  V 7. 1. 2016 v 20:05, panedge napsal:

Tubulary uz jedny mam,tyhle jsou taky super.V zime bych je nenosil,smekaj se jako krava.

Jo, to je pravda. A nedá se v nich moc řídit, což mi jejich užívání dost kazí...

Ale třeba klasické Air Max jsou na řízení i chození po sněhu jako dělané.

Odesláno
  V 7. 1. 2016 v 22:52, zrno napsal:

Paia: akorat pozor tyhle loake nejsou ramovky ale flex takze pocitej s tim ze v nich budes mit brzy mokro skrz to siti okolo boty .

Tos mi trochu zkazil radost, doufal jsem že budou proti promočení odolnější. Na lepremier píšou rámovky:

360 Goodyear Welted (Rámová konstrukce)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Le premier jsou prodejci ti vedi kulovy o konstrukci boty a materialech . A jeste nejdou schopni tuhle chybu v popisu za pul roku opravit.

Odesláno

Ok. Kdybych rezignoval na fakt, že se nejedná o rámovky. Nepomůže tomu promočení impregnace? U těch semišek to docela funguje a to jsou obyč lepeňáky. Nicméně si řikám, že mu stejnou službu udělají boty za 2,5t, akorát na sobě nebudou mít značku Loake, ale třeba Tommy Hilfiger.0c0c7a7e4aa563091218ab5545f84220.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 8. 1. 2016 v 11:47, Moty napsal:

když Ty na na to koukáš šíleně kriticky;-))

no alespoň někdo :-D boty TH jsou navoněná bída , když už tak zkus mrknout na clarks cena podobná a materiály a zpracování cajk (vlastní zkušenost)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...