Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Chlapci díky, super zábava s Vámi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 zrno jak je to s botama od Freindly Suits a Lawarta? Ten je tam aby to mělo lepší zvuk nebo se tam něčím podílí? Ale vzhledem ktomu, že šíjí v Portugalsku nevím moc čím.Tak jen pro zajímavost , kamarád z oboru se FS na jejich FB stránce zeptal na pár dotazů a jelikož FS jsou "seriozní" firma tak jeho dotaz byl během chvilky smazán a ponechán bez odpovědi. tak kdyby to někoho zajímalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Tak jen pro zajímavost , kamarád z oboru se FS na jejich FB stránce zeptal na pár dotazů a jelikož FS jsou "seriozní" firma tak jeho dotaz byl během chvilky smazán a ponechán bez odpovědi. tak kdyby to někoho zajímalo ...Hehe, to je dobrý. A já na ně dostal minulej tejden doporučení, že prej jsou fakt seriózní a je na ně spoleh. jako ten obchod, ne ty boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Hehe, to je dobrý. A já na ně dostal minulej tejden doporučení, že prej jsou fakt seriózní a je na ně spoleh. jako ten obchod, ne ty boty.Seriózní možná jsou, to netuším, ale to jakým se prezentovali oblekem u jednoho blogera, to vypovídá o všem, protože to byla skutečně katastrofa a nechápu, jak něco takového mohli pustit do světa a ještě si to nechat zveřejnit oficiálně:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Tak jen pro zajímavost , kamarád z oboru se FS na jejich FB stránce zeptal na pár dotazů a jelikož FS jsou "seriozní" firma tak jeho dotaz byl během chvilky smazán a ponechán bez odpovědi. tak kdyby to někoho zajímalo ...Díky za doplnění infa, udělal jsem si obrázek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 nějaký tip na hnědý cvičky cca jako tohle: http://www.blazek.cz/obuv-formal-barva-hneda-113671.html nebo tak: http://www.blazek.cz/obuv-formal-barva-hneda-113768.html k obleku..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Tak jen pro zajímavost , kamarád z oboru se FS na jejich FB stránce zeptal na pár dotazů a jelikož FS jsou "seriozní" firma tak jeho dotaz byl během chvilky smazán a ponechán bez odpovědi. tak kdyby to někoho zajímalo ... Zrno, mockrát díky, svoje dojmy k Frinedlysuits už jsem psal ve vlákně o košilích. To co odpověděli na FB mě jen utvrzuje, že je to banda fušerů a já u nich neutratím jediný svůj halíř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (nepříliš) optimální zimní obuv Herring Moorgate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) (nepříliš) optimální zimní obuv Herring Moorgate moc pěkné, jen ta "kachní špička", jak já ji říkám, mi tam moc nesedí. Tak jen pro zajímavost , kamarád z oboru se FS na jejich FB stránce zeptal na pár dotazů a jelikož FS jsou "seriozní" firma tak jeho dotaz byl během chvilky smazán a ponechán bez odpovědi. tak kdyby to někoho zajímalo ... houby kamarád z oboru, vyhlášený troll to je! Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) houby kamarád z oboru, vyhlášený troll to je! Ano , Honza občas rád rejpe , ale narozdíl od "mistra" Lawarta je ten člověk študovanej, navíc i soudní znalec a výrobce ortopedické obuvi ... 2001 ? 2008 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Chemie technologie materiálů, obor Inženýrství a hygiena obouvání 2005 - 2006 Fachhochschule Kaiserslautern / Pirmasens Studiengang Lederverarbeitung und Schuhtechnik 1997 ? 2001 SPŠ Kožařská - Výroba obuvi a galanterního zboží ? výroba obuvi1999 ? 2000 Obuvník pro ortopedickou výrobu obuvi1994 ? 1997 Obuvník pro zakázkovou výrobu a opravyVíce zde: http://svec-klimes.webnode.cz/profil/ Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Krásně položené dotazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Kdyby nekdo mel zajem tak v geoxu ( slovanac) maji slevy 60-70% na nektere modely. Napriklad tam maji mokasiny za nejakych 1300,- atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 moc pěkné, jen ta "kachní špička", jak já ji říkám, mi tam moc nesedí. souhlasím, když přišly, taky jsem se s tím trochu pral... ale zvyknul jsem si rychle, ono ty tradiční oblý špičky jsou trochu nudný a tohle je víc v souladu s tím, že jsou hodně výrazný a trochu hejskovský.Má to ale i svoje výhody - hodně pohodlně se v nich chodí, protože netřeba zvedat nohy jako čáp, abych nikde (delší) špičkou nezadrhával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Pokaždé, když jsem měl boty s kachní špičkou, tak ta špička byla spíše prodloužením boty, kde už prsty nezasahovaly, takže jsem si je spíš okopával (třeba na schodech). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Přesně a když má člověk velikost 47/48 jako já, tak chodí po schodech bokem, aby se vešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Přesně a když má člověk velikost 47/48 jako já, tak chodí po schodech bokem, aby se vešel seš si jistej, že je to velikostí bot? u tebe bych tipl spíš kvůli šířce v ramenou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Tutově jsou to boty ;-) Posláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi88 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 V práci jsem vyfasoval nějaké poukázky do Bati, tak vybírám něco použitelného... nošení klasika, informal outfit, zaujalo mě zatím toto: http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-muzi-polobotky/690078-bata-kozene-polobotky-v-derby-strihu http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-muzi-polobotky-elegantni/686082-bata-kozene-polobotky-v-derby-stylu nemáte prosím nějaký tip? chci to udat, ale nevím za co a černé se vyhýbám jako čert kříži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Poradna zimní obuv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 To u nás v horách teda potřebuju trochu pořádnější zimní obuv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se