efreeti Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Jako ja tenhle design celkem chapu, libi se mi tento ninja style, ale pro me uz to neni...ceny Y-3 samozrejme nezkousavam, ale pro chudaky jsou tu Tubulary u nichz se inspirace Y-3 nezapre.
Návštěvník YPO Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 já bych 400 dokázal utratit za boty asi trochu jinak http://www.redwingheritage.com/eu/EUR/footwear#category=footwear.... i když ? .... když sem byl větší píča než teď tak nevím jestli bych se udržel ale vono je to těžký .... tudle sem koupil mámě konev a přišla její kamarádka a říká "co to umí za šest litrů? ..... to jenom vaří vodu?" ...... jo z toho vyplývá, že sem eště větší píča než předtím .... jakože předtím .... jasný?
efreeti Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) ježis to je furt dokola s tema redwingama...jo sou to super pracovni boty, na zimu ok...ale ne kazdy chce mit obuv jak ocelar z mittalu Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem efreeti
dlubix Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 ježis to je furt dokola s tema redwingama...jo sou to super pracovni boty, na zimu ok...ale ne kazdy chce mit obuv jak ocelar z mittalu Ale každej chce boty z petflašky LOL Oceláři VS baskeťáci a běžci
Návštěvník YPO Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 ...ale ne kazdy chce mit obuv jak ocelar z mittalusouhlas ...... ale dyž mám vykadit "velký prachy" za botu, tak by to mělo mít trochu úroveň ..... švec z indonesie za třináct mi jako úroveň fakt nepřijde ..... ale možná to ručně šije ten samuraj ..... v tom případě se omlouvám
efreeti Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) 1) kazdy co tu pise ma plny botnik bot pro vsechny mozne i nemozne prilezitosti...tak nevim co tu resime Pochybuju ze nekdo ma v ruce desitku a rozmysli se: koupim si dneska Y-3 nebo redwingy ? 2) Y-3 je limitka od svetoveho navrhare...kdyby Rolex udelal hodky v serii treba 1000ks, tak kazdy tady bude akceptovat ze stoji raketu oproti ostatnim modelum i kdyby byly ty hodinky ohyzdne...nechapu proc to nechapete u bot. 3) Ja treba odmitam vnimat Redwing jako stylovou botu nebo botu na urovni nebo co to tady YPO a dalsi naznacujete...beru, ze je to dobre usita pracovni bota z kvalitni kuze za velke penize s urcitou moznosti rekonstrukce...tim to pro me konci.Pro me maji pracovni boty toho vzhledu velkou pachut ze studenskych let, kdy sem podobne bufy vyfasoval na brigade v zelezarnach, paty rozedrane do krve, boty smradlave a durch propocene po kazde smene. Ted kdyz vidim Vase fotky za stolem v kancelari jak se chlubite novyma Redwingama, tak se v duchu usmivam a nechapu.Takze mozna sem na to podobne jako treba muj fotr nenavidi od vojny kanady a smeje se vsem pozerum co si v nich vykracujou v kratasech ve meste. Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem efreeti
Návštěvník YPO Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 .... moje boty ..... vole ...... sou šťastný
panedge Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) Red Wingy jsou super,mám je fakt rád,ale nebudu si nalhávat,že se v tom v létě "pěkně" chodí.Furt to je neforemná,těžká,pracovní bota.Od podzimu do jara OK.Přes léto mám rád vychytaný,pohodlný,lehký a dobře vypadající tenisky.Y-3 nejsou jen boty s "ninja" designem.Třeba tohle jsou imho fakt povedený modely. Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem panedge
panedge Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Ty vado, to je teda něco hnusnýho:))No vidíš,já bych je bral všema deseti:-))
efreeti Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) Red Wingy jsou super,mám je fakt rád,ale nebudu si nalhávat,že se v tom v létě "pěkně" chodí.Furt to je neforemná,těžká,pracovní bota.Od podzimu do jara OK.Přes léto mám rád vychytaný,pohodlný,lehký a dobře vypadající tenisky.Y-3 nejsou jen boty s "ninja" designem.Třeba tohle je podle mě fakt hezká bota za sedum litrů. Myslim, ze to ma hodne podobny opatek jako ty zx co si vracel Ale jinak samozrejme na nic z boostem nedam dopustit, protoze pohodlnejsi podrazka v tuto chvili podle me neexistuje. Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem efreeti
panedge Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Myslim, ze to ma hodne podobny opatek jako ty zx co si vracel V opatku pronblém nebyl,ale pod kotníkem vedl takovej divnej šev.Tady asi nebude,ale nevím,možný to je.
Filip.J Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 No já nosím ty kecky z Lidlu, eNBíčka, běhám v Mizunech a Asicsech, když chci frajeřit, obuju kožený jakožechukkas Jack & Jones ze Zootu - takovej koženej strojově sekanej lowend s lepenou podrážkou.Ale to mi vysvětlete: V těch kožených, i když se mi v nich víc potí nohy, jsem zatím nikdy nechytil plíseň. Když si vezmu tři dny po sobě umělý kecky, každej den jiný, aby měly čas vyvětrat, tak mi to stejně nepomůže a začnou mi hnít nohy mezi prstama. Přitom pocitově ty kecky fakt dýhají líp, nemám pocit, že bych v nich měl nohy zapařený. Jsem z toho zmaten.
Liqid Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Asi by to chtělo kecky vyprat nebo vystříkat sprejem na boty.
Filip.J Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 To dělám, Liquide. A taky mě ty plísně chytají hned od nových, ještě nezasmraděných...
Liqid Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 A kvalitní ponožky nosíš? Jinak je ještě možné, že tam máš nevyléčené ložiska a při zapaření v botě se to rozjede. Ona ta kůže prostě lépe dýchá než umělotina. Zkus nějaká antimykotika - canespor, exoderil, lamisil. Dle preferované formy.
moco Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Pudruj, pudruj, pudruj a ono to zmizne....smrad i plíseň
Filip.J Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Jedu v Canestenu a Demycanu Forte, ponožky se mi zdá na to moc nemají vliv - 95% bavlna, umělé, vlněné, všechno jedno, rozjede se to prostě vždycky v keckách. Nekecám! Ponožky denně měním (no dobře, na túře v horách ne, ale tam se do mě plíseň nepouští - logicky, pohorky mám kožené) a peru na 60, nejsem prase. Nohy mi nesmrdí, myju je. Ale v keckách prostě plesniví. Napsal jsm to hlavně proto, že tady někdo rejpal, že Redwingy nejsou na léto... pro mě by nejspíš byly. Vlastně nechápu, proč jsem si letos vůbec nějaký kecky pořizoval, když jsem si vypozoroval tuhle souvislost...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Strc si do petky pytlika a taky se ti zapari a zplesnivi.
spineshank Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Nohy ani boty mi nesmrdí, ale jednou jsem dostal nějaký nízký ponožky jako dárek a při sundání boty bylo jasno,balík zbylejch ponožek letěl do koše. Takže zkus jiný ponožky na zkoušku. Problém může být tam.
panedge Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 (upraveno) Tak diky hufnore :-) Upraveno 18. srpna 2016 uživatelem panedge
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se