efreeti Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Tubular shadow...na noze vypadaji super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 ..what else Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 (upraveno) Kdo ma rad tenisky - mrknete na to DVTV Veselovsky a zakladatel Footshopu https://video.aktualne.cz/dvtv/z-bakalarky-se-stal-byznys-a-splneny-sen-tenisky-v-sobe-maji/r~09d52962e4e111e6b781002590604f2e/ Upraveno 28. ledna 2017 uživatelem markwagner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Ivan: co to je za botky? vypadaj fakt dobře něco podobného teď hledám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Jagman: Cheaney Tweed C Wingcap Brogue Country Boot in Almond Grain Leather Nemozem im skutocne nic vytnut. Nositelne od prveho obutia, ziadne rozchadzanie a rozslapavanie netreba. Edit: si ma inspiroval k nakupu suede boots . Som si uvedomil ze su fajn a nic take nemam. Ale vybral som si chukka style Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Diky omrknu Hale me od Grensna napsali ze uz je nemaj takze nic . Bud mi perka usije Zrno nebo koupim RW Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 EQT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Diky omrknu Hale me od Grensna napsali ze uz je nemaj takze nic .No mne pediwear odpisal ze maju vyprazdneny sklad blabla a ze mi to poslu najskor koncom februara a ze si mam vybrat free ponozky za to. Nechapem preco to slo objednat ked to nemaju kaslem im na ponozky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 panedge: ty boty nosíš jen v kanclu nebo doma ne? Já když si vezmu cokoliv takovýho ven, tak už je to na hození do pračky:-D A světlá podrážka je u mně úplně scifi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 bile podrazky resim cifem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 No mne pediwear odpisal ze maju vyprazdneny sklad blabla a ze mi to poslu najskor koncom februara a ze si mam vybrat free ponozky za to. Nechapem preco to slo objednat ked to nemaju kaslem im na ponozky. Já teď chtěl z Pediwear vzít něaké Loake ale jedna nevim jaké a druhak co píšeš nezní zrovna ok co platba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 panedge: ty boty nosíš jen v kanclu nebo doma ne? Já když si vezmu cokoliv takovýho ven, tak už je to na hození do pračky:-D A světlá podrážka je u mně úplně scifi:-)Jj venku se to v Trutnove neda,snehu jak v Rusku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Já teď chtěl z Pediwear vzít něaké Loake ale jedna nevim jaké a druhak co píšeš nezní zrovna ok co platba?myslim ze to este nestiahli, napisal som im ze in det kejz kancelujem order. Cakali asi ze odkyvnem keď daju free ponozky a radostne budem cakat do jari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tak hold objednám jinde tento přístup nemám rád ale je pravda že na Loake tam maj nejlepší ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 No mne pediwear odpisal ze maju vyprazdneny sklad blabla a ze mi to poslu najskor koncom februara a ze si mam vybrat free ponozky za to. Nechapem preco to slo objednat ked to nemaju kaslem im na ponozky.Tak to vypadá, že to je u Pediwear standard...viz. níže http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=1822169 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 je pravda že na Loake tam maj nejlepší ceny Momentalne. Herring a Robinson mali este nedavno rovnako dobre ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Nedá mi to se nezeptat... V čem teď venku chodíte? Když vidím kolem sebe samy tenisky a polobotky, tak si říkám, že někdo asi nepochopil, že už je zima. Já dnes pokusně vytáhnul podzimní kotníkáče s ne zrovna ideálně strukturovanou podrážkou (fotka) a cestou do práce jsem se několikrát málem přizabil. Zítra se poslušně vrátím k zimním kotníkáčům s pořádným vzorkem. Bohužel jsem minulou zimu odepsal jedny letity Timberlaky, tak mám letos jen jedny městsky zimní boty, budu to muset napravit, pokud nechci vytáhnout Demary Caribou, co mám na ryby. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Proc bych v zime, kdy doma nasednu do auta a vylezu před praci nemohl chodit v teniskách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Mám to stejně, běhám v teniskách - do auta i kanclu stačí, když jdu na hory, tak pořádný boty se vzorkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se