Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Kdo ma rad tenisky - mrknete na to DVTV Veselovsky a zakladatel Footshopu https://video.aktualne.cz/dvtv/z-bakalarky-se-stal-byznys-a-splneny-sen-tenisky-v-sobe-maji/r~09d52962e4e111e6b781002590604f2e/

Upraveno uživatelem markwagner
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jagman:

Cheaney Tweed C Wingcap Brogue Country Boot in Almond Grain Leather

Nemozem im skutocne nic vytnut. Nositelne od prveho obutia, ziadne rozchadzanie a rozslapavanie netreba.

Edit: si ma inspiroval k nakupu suede boots . Som si uvedomil ze su fajn a nic take nemam. Ale vybral som si chukka style :)

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Diky omrknu :)

Hale me od Grensna napsali ze uz je nemaj takze nic :(. Bud mi perka usije Zrno nebo koupim RW

Upraveno uživatelem Jagman
Odkaz ke komentáři

Diky omrknu :)

Hale me od Grensna napsali ze uz je nemaj takze nic :(.

No mne pediwear odpisal ze maju vyprazdneny sklad blabla a ze mi to poslu najskor koncom februara a ze si mam vybrat free ponozky za to. Nechapem preco to slo objednat ked to nemaju :( kaslem im na ponozky.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

No mne pediwear odpisal ze maju vyprazdneny sklad blabla a ze mi to poslu najskor koncom februara a ze si mam vybrat free ponozky za to. Nechapem preco to slo objednat ked to nemaju :( kaslem im na ponozky.

Já teď chtěl z Pediwear vzít něaké Loake ale jedna nevim jaké :D a druhak co píšeš nezní zrovna ok co platba?

Odkaz ke komentáři

Já teď chtěl z Pediwear vzít něaké Loake ale jedna nevim jaké :D a druhak co píšeš nezní zrovna ok co platba?

myslim ze to este nestiahli, napisal som im ze in det kejz kancelujem order. Cakali asi ze odkyvnem keď daju free ponozky a radostne budem cakat do jari :)
Odkaz ke komentáři

Tak to vypadá, že to je u Pediwear standard...viz. níže

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=1822169

Odkaz ke komentáři

Nedá mi to se nezeptat...

V čem teď venku chodíte?

Když vidím kolem sebe samy tenisky a polobotky, tak si říkám, že někdo asi nepochopil, že už je zima. Já dnes pokusně vytáhnul podzimní kotníkáče s ne zrovna ideálně strukturovanou podrážkou (fotka) a cestou do práce jsem se několikrát málem přizabil. Zítra se poslušně vrátím k zimním kotníkáčům s pořádným vzorkem. Bohužel jsem minulou zimu odepsal jedny letity Timberlaky, tak mám letos jen jedny městsky zimní boty, budu to muset napravit, pokud nechci vytáhnout Demary Caribou, co mám na ryby. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...