Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

pekná práca, kupoval si priamo od nich ? a kam si posielal späť ? :mummy:

Kupoval jsem v ČR - konkrétně Le Premier. Stejně tak i renovaci řeší oni - já jsem pouze donesl boty na prodejnu, zaplatil 1600 Kč, oni zařídi odeslání do Ketteringu,tam se boty opraví a k vyzvednutí jsou zpět na prodejně. (já jsem zrovna byl mimo Prahu, tak mi je poslali domů)

Pro případné zájemce - takhle probíhá renovace v praxi: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupoval jsem v ČR - konkrétně Le Premier. Stejně tak i renovaci řeší oni - já jsem pouze donesl boty na prodejnu, zaplatil 1600 Kč, oni zařídi odeslání do Ketteringu,tam se boty opraví a k vyzvednutí jsou zpět na prodejně. (já jsem zrovna byl mimo Prahu, tak mi je poslali domů)

Pro případné zájemce - takhle probíhá renovace v praxi: 

tak tohle je hodně velká paráda...musím uznat že to stojí za ty peníze :)

Odkaz ke komentáři

a mne napísali keď to tu nebude do konca mesiaca aby som sa ozval ..., objednávky od clarks a next max. do 4 dní som mal vždy doma ... :furious:

Posielali ti to air tracked ? Dostal si cislo zasielky ? Ak nie, islo to asi beznou postou a to mozu byt 2-3 tyzdne. A moze sa stat ze sa zasielka strati (mne sa to stalo). Ale bez problemov okamzite poslali naspat peniaze, len bolo treba pockat tusim 20 prac dni (max lehota na dorucenie).
Odkaz ke komentáři

Posielali ti to air tracked ? Dostal si cislo zasielky ? Ak nie, islo to asi beznou postou a to mozu byt 2-3 tyzdne. A moze sa stat ze sa zasielka strati (mne sa to stalo). Ale bez problemov okamzite poslali naspat peniaze, len bolo treba pockat tusim 20 prac dni (max lehota na dorucenie).

išlo to bežnou poštou, dnes je 15. deň čo poslali , dúfam že to dorazí ešte . Iné objednávky z Uk som vždy mal doma max. 3-4 dni ... :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

išlo to bežnou poštou, dnes je 15. deň čo poslali , dúfam že to dorazí ešte . Iné objednávky z Uk som vždy mal doma max. 3-4 dni ... :crying_anim:

tak ked to poslu kurierom next day delivery atd, tak hej, ale taketo postovne zdarma casto nebyva :) Pri inych UK eshopoch su 2-3 tyzdne bezna lehota (z mojej skusenosti). A neboj, keby sa to stratilo, peniaze ti vratia.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...