Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Loake pimlico. Capital last je prekvapivo priestranný. Až mam pocit ze mi v nich trochu lietajú päty . Inde akurát len päty majú viac miesta ako som zvyknutý

Mně přijde, že 024 je užší na prstech, na rozdíl od Claridge nebo Capital v UK 9 mi 024 v UK 9,5 dělal dlouho otlaky na malíčcích, přitom pata mi plave. 024 mi už nesmí do baráku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano to je pravda 024 aj mne tlacila na malicky. Ale rýchlo to povolilo.

no, mně to tedy nepovolilo, trpěl jsem jak zvíře a dodneška mám na malíčcích výrůstky :) Povolily až když jsem si z aliexpressu koupil stretcher  a trochu je potrápil.

Druhé výročí se Shoepassion No. 392 (než se někdo zeptá na podrážky - podraženo Vibramem od prvního dne, kdyby někdo věděl, kde v ČR sehnat tohle https://halfsoles.com/shop/vibram-dress-half-sole/, tak si rád nechám poradit - posílat to z USA nevychází zrovna nejlevněji)

post-4163-0-15126400-1488536490_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no, mně to tedy nepovolilo, trpěl jsem jak zvíře

no je pravda ze pri prvom obuti som mal pocit ze tie boty su z  plechu. A s hrozou som si uvedomil, ze tie reci o bolestivom rozslapavani loake boots budu mozno aj pravdive. Ale stacilo mozno 5-6 kratkych prechadzkok, vzdy s odstupom cca 3-4 dni (medzitym boty boli na napinakoch) a uz su ok. Teraz su tak akurat pevne, ale netlacia.

Neviem preco som si myslel ze claridge je uzke kopyto pre uzke nohy...

Odkaz ke komentáři

no, mně to tedy nepovolilo, trpěl jsem jak zvíře a dodneška mám na malíčcích výrůstky :) Povolily až když jsem si z aliexpressu koupil stretcher  a trochu je potrápil.

Druhé výročí se Shoepassion No. 392 (než se někdo zeptá na podrážky - podraženo Vibramem od prvního dne, kdyby někdo věděl, kde v ČR sehnat tohle https://halfsoles.com/shop/vibram-dress-half-sole/, tak si rád nechám poradit - posílat to z USA nevychází zrovna nejlevněji)

page not found ? 

Odkaz ke komentáři

Co to je "stretcher", hledal jsem to na Google, a ukázalo mi to nosítka pro postiženého, na Aliexpresu nějaký držák penisu, nebo kroužky do uší. Podle tvého popisu bych to odhadoval, že to mají být nějaké vypínáky (roztahováky) bot. Pořídil jsem si penny loafery (přes eshop) ale byly na hodně úzkém kopytě, nemohl jsem je mít na noze déle jak 2 hodiny, jak mě tlačil můj vysoký nárt. Po všelijakých ozdravných kůrách, jako stříkání změkčovačem, namáčením a roztahováním přes napínáky. Zvlhčováním nad párou málem skončily v kontejneru. Až když jsem šel k mému ševci, co mi šije můj poslední přírůstek do rodiny, tak mi je nádherně roztáhl, že už se těším až v nich budu moci na jaře vyrazit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Jako retro pekne, ale ono to ve srovnani s modernima teniskama asi moc pohodlne neni, ze?

Pohodlné to není. Potí se v tom noha protože to je klasická koženka. Ale kuwa legenda je legenda. To se holt musí trpět :-)

Odkaz ke komentáři

Loake na kopytě 026 mám chukka Hexham, tak 4 roky, pohodlné byly snad od prvního nazutí a jedny z mých nejoblíbenějších. Snad jediné boty, kde jsem nemusel řešit můj vysoký nárt, že by tlačil, 024 žádné nemám a Capital mám Aldwych, tam je však šířka F, to jsem musel chvíli bojovat, než se přizpůsobily  a stejně to není ono. Do Hexhamů se vklouzne náramně pohodlně. Za mě 026   :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Jore vdaka.

Dal som si tuto http://www.herringshoes.co.uk/lasts vedla seba 024 026 a capital. 024 sa rychlo prisposobil a je mi akurat. Capital je mi od prveho obutia volny pri pate. Co myslite mam pri kupe 026 zvolit o polcislo nizsie ako pri 024 a capital ?

Odkaz ke komentáři

Vedeli by ste porovnať Loake 026 s 024 alebo capital? Uvazujem o badminton a neviem akú veľkosť vybrať. Dakujem

026 je oblejší než Capital, ale v Capital mám víc místa na prsty. 024 je country styl, o kterém tvrdí, že je prostornější na silnější ponožky. Mně nesedí, přijde mi úzký přes malíčky a vpředu nízký. Je ale pravda, že na pohodlí Chesteru si stěžuje málokdo. Za mě ale jedině Claridge, případně Capital. Claridge mi taky sedí dobře přes (vyšší) nárt. Capital v UK9 sedí skvěle, 026 v UK9 dobrý, ale musel jsem rozšlápnout (hlavně šířka). 024 jsem trpěl na šířku i v UK9,5.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...