Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Ako sa tu preberali rozne sneakersy, mam jeden tip:

https://www.skolyx.se/en/73-sneakers

Ja som teda od nich este ziadne boty nekupoval (nejak sa mi netriafaju do vkusu 😅), len napinaky a par dalsich drobnosti. Ale vyzera to na celkom slusnu kvalitu a bez velkych priplatkov za znacku 😉

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, Harwey napsal:

Ked uz sme to nacali a leto sa vracia

IMG_20240918_195708.jpg

Jak krásně se mi žilo než tady @warann postl odkaz na ně. Teď už druhej den špekuluju jestli potřebuju žluto-černý nebo černo-žlutý a nebo oboje. Ach jo. A to jsem si říkal že do vánoc nebudu utrácet, ať je víc na dárky

Odkaz ke komentáři

V 18. 9. 2024 v 11:09, warann napsal:

Co na to rict? Manzelka si koupila ze sentimentu Botasky kdyz koncil Botas. No a od te doby jsou v krabici, nemela je ani jednou. Za sebe, pokud echt retro tak 

https://www.google.com/search?sca_esv=668195d6dd87faab&sca_upv=1&rlz=1CDGOYI_enCZ913CZ913&hl=cs&sxsrf=ADLYWIJene0srfzmfPPgYPbY6n1_glSDpQ:1726649400796&q=onitsuka+tiger+mexico+66&udm=2&fbs=AEQNm0Dg3jL7_nUV4_inb0jRKZuKgtGb_sWQtXrrkWgpbn-g95AEOM1Ph0LvauxchFAngu6tGcGJUaMl2eq7IrVoayWvUd72cFjou75ur6JgTapR1Zo-gAs48ZhPFnH6pGtctyWqo3zhKeuXZKG9ttzUiBvFepPgqWwMgfzgMQUf8dMVw-CDTiChTfhQS7rjh-_HRs9V1h-I-LrewRKiJGO96BNc5HB0zXUiUsKSm4Uiow2pbYbTego&sa=X&ved=2ahUKEwjNkL6hjsyIAxVbWEEAHT42G8sQtKgLegQIAxAB&biw=320&bih=515&dpr=3

aka Kill Bill. Mam barevny a cerny, nedam na ne dopustit. Jsou to boty, co nosis dokud je neprochodis, do ty doby vse drzi, nic se neodlepuje, nepare. Ty barevny mam od roku 19, uz jsou teda hodne jety, ale furt drzi pokupe. Az je dorazim, jdu do nich znova. 

@Harwey jak je to prosím s velikostma, mám mondopoint 273mm, některé boty 42, ale i 44,5

díky :) 

Odkaz ke komentáři

no pisu 27.5 cm a je to EU 43.5

a sedi to aj k rozmerom inych topanok, co mam tak su tusim vsetko 43.5 alebo max 44.

este poznamka, ak mas sirsiu nohu, tak neviem ci by ti sedeli, su troska uzsie, najlpesie by bolo niekde vyskusat

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Harwey napsal:

no pisu 27.5 cm a je to EU 43.5

a sedi to aj k rozmerom inych topanok, co mam tak su tusim vsetko 43.5 alebo max 44.

este poznamka, ak mas sirsiu nohu, tak neviem ci by ti sedeli, su troska uzsie, najlpesie by bolo niekde vyskusat

ok, díky 

Odkaz ke komentáři

Já teda vím, že prvně jsem je zkoušel v NY a nějak jsem se nemohl rozhodnout mezi dvěma velikostma. Nakonec jsem nicméně  vybral dobře a další už objednávám přes net. Co mám za velikost netuším, musím se mrknout doma.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, warann napsal:

Já teda vím, že prvně jsem je zkoušel v NY a nějak jsem se nemohl rozhodnout mezi dvěma velikostma. Nakonec jsem nicméně  vybral dobře a další už objednávám přes net. Co mám za velikost netuším, musím se mrknout doma.

díky, koukni, já teda s mondopint 273mm asi ty 43,5

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, ivan_989 napsal:

co je to mondopint a na co sa to pouziva? nepoznam

Označenie veľkosti mondo point ( v skratke MP) sa používa pri číslovaní lyžiarok. V jednoduchosti to znamená označenie veľkosti chodidla v mm alebo presnejšie veľkosť vnútornej papuče lyžiarky. Pozor, jedná sa o dlžku chodidla, ktoré zmestíte do konkrétnej veľkosti, nejedná sa veľkosť "kopyta" lyžiarky. 

Jednoduchý príklad:

Nosíte veľkosť 43 EU resp. 9 UK = vo veľkostnej tabuľke je to 28 MP = 280 mm

Nižšie nájdete prehľadnú tabuľku veľkostí Mondo point

mondo-point-tabulka-as.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to kombinace závisti a komunismu. Nikdo by neměl určovat co firma vyrobí pokud splňuje dané legislativní normy v konkrétní zemi. A pouze trh určí jestli se firma uživí.

P.S. Týká se to aktistů, který to měli pomalu za významu  řešení světové války a ne zdejších diskutujících 

Upraveno uživatelem Humanzero
  • Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 3
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...