Harwey Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Ked uz sme to nacali a leto sa vracia 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září @Harwey Jo, tyhle mají právě tu perforovanou vložku, co jsem o ní psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září (upraveno) Ako sa tu preberali rozne sneakersy, mam jeden tip: https://www.skolyx.se/en/73-sneakers Ja som teda od nich este ziadne boty nekupoval (nejak sa mi netriafaju do vkusu ), len napinaky a par dalsich drobnosti. Ale vyzera to na celkom slusnu kvalitu a bez velkych priplatkov za znacku Upraveno 18. září uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 17 hodinami, Harwey napsal: Ked uz sme to nacali a leto sa vracia Jak krásně se mi žilo než tady @warann postl odkaz na ně. Teď už druhej den špekuluju jestli potřebuju žluto-černý nebo černo-žlutý a nebo oboje. Ach jo. A to jsem si říkal že do vánoc nebudu utrácet, ať je víc na dárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září V 18. 9. 2024 v 11:09, warann napsal: Co na to rict? Manzelka si koupila ze sentimentu Botasky kdyz koncil Botas. No a od te doby jsou v krabici, nemela je ani jednou. Za sebe, pokud echt retro tak https://www.google.com/search?sca_esv=668195d6dd87faab&sca_upv=1&rlz=1CDGOYI_enCZ913CZ913&hl=cs&sxsrf=ADLYWIJene0srfzmfPPgYPbY6n1_glSDpQ:1726649400796&q=onitsuka+tiger+mexico+66&udm=2&fbs=AEQNm0Dg3jL7_nUV4_inb0jRKZuKgtGb_sWQtXrrkWgpbn-g95AEOM1Ph0LvauxchFAngu6tGcGJUaMl2eq7IrVoayWvUd72cFjou75ur6JgTapR1Zo-gAs48ZhPFnH6pGtctyWqo3zhKeuXZKG9ttzUiBvFepPgqWwMgfzgMQUf8dMVw-CDTiChTfhQS7rjh-_HRs9V1h-I-LrewRKiJGO96BNc5HB0zXUiUsKSm4Uiow2pbYbTego&sa=X&ved=2ahUKEwjNkL6hjsyIAxVbWEEAHT42G8sQtKgLegQIAxAB&biw=320&bih=515&dpr=3 aka Kill Bill. Mam barevny a cerny, nedam na ne dopustit. Jsou to boty, co nosis dokud je neprochodis, do ty doby vse drzi, nic se neodlepuje, nepare. Ty barevny mam od roku 19, uz jsou teda hodne jety, ale furt drzi pokupe. Az je dorazim, jdu do nich znova. @Harwey jak je to prosím s velikostma, mám mondopoint 273mm, některé boty 42, ale i 44,5 díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září no pisu 27.5 cm a je to EU 43.5 a sedi to aj k rozmerom inych topanok, co mam tak su tusim vsetko 43.5 alebo max 44. este poznamka, ak mas sirsiu nohu, tak neviem ci by ti sedeli, su troska uzsie, najlpesie by bolo niekde vyskusat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 7 minutami, Harwey napsal: no pisu 27.5 cm a je to EU 43.5 a sedi to aj k rozmerom inych topanok, co mam tak su tusim vsetko 43.5 alebo max 44. este poznamka, ak mas sirsiu nohu, tak neviem ci by ti sedeli, su troska uzsie, najlpesie by bolo niekde vyskusat ok, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Já teda vím, že prvně jsem je zkoušel v NY a nějak jsem se nemohl rozhodnout mezi dvěma velikostma. Nakonec jsem nicméně vybral dobře a další už objednávám přes net. Co mám za velikost netuším, musím se mrknout doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 3 minutami, warann napsal: Já teda vím, že prvně jsem je zkoušel v NY a nějak jsem se nemohl rozhodnout mezi dvěma velikostma. Nakonec jsem nicméně vybral dobře a další už objednávám přes net. Co mám za velikost netuším, musím se mrknout doma. díky, koukni, já teda s mondopint 273mm asi ty 43,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 6 minutami, špelda66 napsal: díky, koukni, já teda s mondopint 273mm asi ty 43,5 podla vsetkeho ano, 43.5, v najhorsom vratis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Před hodinou, špelda66 napsal: mondopint 273mm co je to mondopint a na co sa to pouziva? nepoznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 2 minutami, ivan_989 napsal: co je to mondopint a na co sa to pouziva? nepoznam Označenie veľkosti mondo point ( v skratke MP) sa používa pri číslovaní lyžiarok. V jednoduchosti to znamená označenie veľkosti chodidla v mm alebo presnejšie veľkosť vnútornej papuče lyžiarky. Pozor, jedná sa o dlžku chodidla, ktoré zmestíte do konkrétnej veľkosti, nejedná sa veľkosť "kopyta" lyžiarky. Jednoduchý príklad: Nosíte veľkosť 43 EU resp. 9 UK = vo veľkostnej tabuľke je to 28 MP = 280 mm Nižšie nájdete prehľadnú tabuľku veľkostí Mondo point Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září https://www.madejasport.cz/madeja-radi/co-je-to-mondopoint-11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Čekání v kině 1 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 27 minutami, Humanzero napsal: Čekání v kině ....A designer is selling $530 pre-scuffed sneakers that are held together with tape, and some people think it's problematic.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září Jo při uvedeni levičáci křičeli že je to vysmívání se chudobě… 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Jo při uvedeni levičáci křičeli že je to vysmívání se chudobě…A přitom je to výsměch rozumu.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 4 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září (upraveno) Je to kombinace závisti a komunismu. Nikdo by neměl určovat co firma vyrobí pokud splňuje dané legislativní normy v konkrétní zemi. A pouze trh určí jestli se firma uživí. P.S. Týká se to aktistů, který to měli pomalu za významu řešení světové války a ne zdejších diskutujících Upraveno 22. září uživatelem Humanzero 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září (upraveno) No ja neviem , a nedavaju Ti ludia bura ked Ta stretavaju takto na ulici? Upraveno 22. září uživatelem bluman 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Já ti nevím zkusím relax na lavičce s knížkou a uvidím kolik vyberu 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se