Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Netový surfaři, narazil někdo z vás na nějaký normální prodejce značky Sea-Gull s paypal platbou. Nemyslím MBwatches a podobný rybky. Takže díky za postřehy. Jde mi hlavně o tyto hoďky.

post-817-1201683069.jpg

post-817-1201683091.jpg

Odesláno
  hciq napsal:
Netový surfaři, narazil někdo z vás na nějaký normální prodejce značky Sea-Gull s paypal platbou. Nemyslím MBwatches a podobný rybky. Takže díky za postřehy. Jde mi hlavně o tyto hoďky.

Ty spodní jsou moc pěkné.

Odesláno
  zungar napsal:
Pěkný kousky, v ČR je asi nikdo neprodává?? Asi se nikdo s číňanama nedomluví?? To jsou automaty, vlastní kalibry Sea-gull? :unsure:

Chrocht, přečti si občas i jiný thread, třeba ten o Seagull :)

Já jsem Seagul taky marně hledal mezi prodejci hodinkek, pravda, že hlavně na ebay a pomocí google, ten druhý kousek je o ukazatel rezervy lepší, SAKRÁÁÁ :D

Odesláno (upraveno)

Sea-Gull nemá distribuční sít pro retailové zákazníky - tj. takové jako my. Musíš od něj koupit 50 a více hodinek, aby se s tebou vůbec bavil. Občas nechá upadnout nějaké drobky - třeba Markusovi.

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno

Máš dva čínské servery kde se prodávají - něco podobného jako ebay, jeden z nich je dokonce oficiální sea-gull shop ale v tech klicihacich se nikdo nevyzna..

Odesláno

To je škoda, bo bych do nich taky rád investoval :thumbsup_anim:

¨safi napsal:
Máš dva čínské servery kde se prodávají - něco podobného jako ebay, jeden z nich je dokonce oficiální sea-gull shop ale v tech klicihacich se nikdo nevyzna..

Odesláno

Takže v létě šupajda na olympiádu do Pekingu, nakoupit alespoň 20-30 kousku Sea-Gull, nejraději pamětní k příležitosti olympiády, a potom hodit pár kousku do prodeje pro zdejší osazenstvo. Tak se přiznejte, kdo jezdí nebo pojede do Číny? Když už v Číně děláme i Škoda Octávia, ta co?? :D

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...