hciq Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Netový surfaři, narazil někdo z vás na nějaký normální prodejce značky Sea-Gull s paypal platbou. Nemyslím MBwatches a podobný rybky. Takže díky za postřehy. Jde mi hlavně o tyto hoďky.
kubson Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 ten bahlman co od něho tady tuším někdo kupoval je v pohodě.. seriózní týpek
Vit Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 hciq napsal: Netový surfaři, narazil někdo z vás na nějaký normální prodejce značky Sea-Gull s paypal platbou. Nemyslím MBwatches a podobný rybky. Takže díky za postřehy. Jde mi hlavně o tyto hoďky. Ty spodní jsou moc pěkné.
zungar Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Pěkný kousky, v ČR je asi nikdo neprodává?? Asi se nikdo s číňanama nedomluví?? To jsou automaty, vlastní kalibry Sea-gull?
B.F.G. Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 zungar napsal: Pěkný kousky, v ČR je asi nikdo neprodává?? Asi se nikdo s číňanama nedomluví?? To jsou automaty, vlastní kalibry Sea-gull? Chrocht, přečti si občas i jiný thread, třeba ten o Seagull Já jsem Seagul taky marně hledal mezi prodejci hodinkek, pravda, že hlavně na ebay a pomocí google, ten druhý kousek je o ukazatel rezervy lepší, SAKRÁÁÁ
safi Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 (upraveno) Sea-Gull nemá distribuční sít pro retailové zákazníky - tj. takové jako my. Musíš od něj koupit 50 a více hodinek, aby se s tebou vůbec bavil. Občas nechá upadnout nějaké drobky - třeba Markusovi. Upraveno 30. ledna 2008 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Máš dva čínské servery kde se prodávají - něco podobného jako ebay, jeden z nich je dokonce oficiální sea-gull shop ale v tech klicihacich se nikdo nevyzna..
ferda_mravenec Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 To je škoda, bo bych do nich taky rád investoval ¨safi napsal: Máš dva čínské servery kde se prodávají - něco podobného jako ebay, jeden z nich je dokonce oficiální sea-gull shop ale v tech klicihacich se nikdo nevyzna..
zungar Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Takže v létě šupajda na olympiádu do Pekingu, nakoupit alespoň 20-30 kousku Sea-Gull, nejraději pamětní k příležitosti olympiády, a potom hodit pár kousku do prodeje pro zdejší osazenstvo. Tak se přiznejte, kdo jezdí nebo pojede do Číny? Když už v Číně děláme i Škoda Octávia, ta co??
Brouk Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Odesláno 29. března 2008 Chystám se koupit SEA-GULL M172S. Cana 300 usd za takovy kousek se mi zda vyborna. Az prijdou, dam vedet.
safi Odesláno 29. března 2008 Nahlásit Odesláno 29. března 2008 Brouk napsal: Chystám se koupit SEA-GULL M172S. Cana 300 usd za takovy kousek se mi zda vyborna. Az prijdou, dam vedet. Kde jsi je kupoval?
vor Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 hciq napsal: Netový surfaři, narazil někdo z vás na nějaký normální prodejce značky Sea-Gull s paypal platbou. Nemyslím MBwatches a podobný rybky. Takže díky za postřehy. Jde mi hlavně o tyto hoďky. Sice ne úplně stejný, ale dost podobný: http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?t=43948
budo Odesláno 31. března 2008 Nahlásit Odesláno 31. března 2008 Brouk napsal: Chystám se koupit SEA-GULL M172S. Cana 300 usd za takovy kousek se mi zda vyborna. Az prijdou, dam vedet. http://www.globalsources.com/gsol/I/Automa...00000094262.htm
Brouk Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 ¨safi napsal: Kde jsi je kupoval? Teprv se chystám. Ale bude to až koncem roku, ještě jsou před nimi v pořadí Invicta 8928.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se