Radimk Odesláno 14. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Vzhledově SMITHS, kdyby byly v mechanice tak bych o nich také uvažoval. Osobně preferuji ručičky v mechanice a elektrické pouze s displejem.Měl sem to dříve stejně, ale preference se mění.Ten projekt Smiths mě lákal, ale nakonec sem dal přednost Luminoxu a výsledek je ten, že právě mi přistály na ruce Inoxy.a první dojem je dobrý. Sakra dost dobrý.Samozřejmě- kaučuk je mi klasicky krátký, přichází doba sladkého hledání řemene, přezouvání, vybírání.. Pro rýpaly- indexy s vteřinovkou mi lícují po celém obvodu Tím anabázi ukončuji a děkuji všem za účast.
Radimk Odesláno 14. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2017 (upraveno) A ještě třešnička s výsledkem: ENDE Upraveno 14. července 2017 uživatelem Radimk
Radimk Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Rok se s rokem sešel, léto je za dveřmi a já, ač hodinkově pevně saturován začínám hledat letní otloukánky.Loňský výběr se po peripetích povedl a sezonu se mnou prožily Inoxy ke vší spokojenosti.Nicméně už jsou minulostí a letos se opět otvírá pole pro nákup letních toolů.Zadání je v podstatě stejné, hledám hodinky " nasaď a zapomeň"Zatím mám v hledáčku Luminoxy: A nejlépe tyhle: Ano, vím, je to ronda se všemi svými plusy (??) i mínusy, ale mě ten strojek ještě nikdy nezklamal. A nebo jít uplně jinou cestou a zkusit klasiku všech klasik:Začíná jich na trhu nebýt, ale mají vše co by měly tikitálky mít. A nebo... napadá vás ještě uplně něco jiného? Nemám žádnou preferenci, jen by měly hodinky být něčím zvláštní.Preferuji plastové/ gumové pouzdro trochu vyšší WR a nějakou fíčuru. ( tritiu, radio+ solar..)Jo a cenovka.. nikam vysoko se neženu, 5-8000 je myslím dostatečné.
tano Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) Ja bych volil nejake G-Shock, dle Tveho vkusu (velikost, barva, vyska, ficury) a na to vyse uvedene trio bych se vyprd. Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem tano
Radimk Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Ja bych volil nejake G-Shock, dle Tveho vkusu (velikost, barva, vyska, ficury) a na to vyse uvedene trio bych se vyprd.Já měl už několikero Géček a všechny šly z domu. Jediné, které mě uchvátily byly negativní 056, jenže po těch se slehla zem. (ty jsem měl také 2x a neprozřetelně prodal..)Digitálky jsou asi až krajní řešení, mám jedny chuderky doma na kolo a dostávají maku, Timexy 49900 za pár korun ale drží statečně.
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Ty s tou rondou nedáš pokoj... Géčka, samozřejmě. Mohou být i ana-digi. Optimum jsou ty nové, co teď prodává lub, GA800
Radimk Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 No jo.. Ronda.. co k ní říct. Snad jen to, že mě nikdy nezklamala a šlapala bez závad. Je faktem, že nikdy nebyla v baráku nějak dlouho, ale sezonu, podle potřeby.Ty digy / ana-digy zatím ne, osmistovky jsou zajímavé, ale ta velikost je děsivá.Tak centimetr sundat.Timexy tu nemá někdo zmáklé?
Dokusan Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Já měl už několikero Géček a všechny šly z domu. Jediné, které mě uchvátily byly negativní 056, jenže po těch se slehla zem. (ty jsem měl také 2x a neprozřetelně prodal..)Digitálky jsou asi až krajní řešení, mám jedny chuderky doma na kolo a dostávají maku, Timexy 49900 za pár korun ale drží statečně.Hele já ty G - 056 mám, kdyby jsi měl zájem, napiš
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Hele já ty G - 056 mám, kdyby jsi měl zájem, napišty máš GX 56 v pozitivu? Vždyť jsem tu na ně měl asi 5 poptávek...
Dokusan Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) Jediné, které mě uchvátily byly negativní 056, jenže po těch se slehla zem. (ty jsem měl také 2x a neprozřetelně prodal..)Nemám pocit, že bych mluvil o GX 56.Já mluvím o tomhle: G-Shock Polygon Slim Series G-056-2V Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Nemám pocit, že bych mluvil o GX 56.Já mluvím o tomhle: G-Shock Polygon Slim Series G-056-2VMyslel jsem, že ti to X vypadlo
Dokusan Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) No já v tom původním dotazu to X neviděl, proto jsem reagoval. Ale asi kolega nemyslel Slimline Polygony Jak to tady tak čtu, asi je z prodeje stáhnu, ať pak nelituji Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem Dokusan
Radimk Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Jj myslel jsem slim line polygon, ovšem GW 056. Mě tam to W chybí . Ale diky za nabidku.
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Jj myslel jsem slim line polygon, ovšem GW 056. Mě tam to W chybí . Ale diky za nabidku.JJ, každý měl na mysli jiné hodinky, záhada vysvětlena.
Radimk Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2018 (upraveno) Další krok k zúžení výběru:Budou to quartzky, neboli baterky, či jak se to dá nazvat a to v tříručkovém provedení. Ta třešínka s nějakou přidanou hodnotou či zajímavostí trvá.A Stroj jiný než Ronda? Asi neřešitelné..Po štůdiu digitálního světa mě nic neoslovilo.(Snad se dočkám digitálek od mladého Honzíka, co zavřel krám s Megovkama, je tam smutno) Upraveno 2. února 2018 uživatelem Radimk
Frostie Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 (upraveno) Další krok k zúžení výběru:Budou to quartzky, neboli baterky, či jak se to dá nazvat a to v tříručkovém provedení. Ta třešínka s nějakou přidanou hodnotou či zajímavostí trvá.A Stroj jiný než Ronda? Asi neřešitelné..Po štůdiu digitálního světa mě nic neoslovilo.(Snad se dočkám digitálek od mladého Honzíka, co zavřel krám s Megovkama, je tam smutno) Jmenuje se to 3 hand analog quartz. A proč by bylo vypuštění shitrondy neřešitelné? Nevidím k tomu jediný důvod. Máš tu seiko, citizen, casio - vše bez howen. Upraveno 2. února 2018 uživatelem Frostie
Radimk Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2018 (upraveno) Jmenuje se to 3 hand analog quartz. A proč by bylo vypuštění shitrondy neřešitelné? Nevidím k tomu jediný důvod. Máš tu seiko, citizen, casio - vše bez howen.Já to průběžně lustruju, ale nic mě nezaujalo. Vše mi to přijde jako "konfekce".Času mám dost, bavím se..Edit:začíná tu být módní Timex , máš ho trochu zmáknutý, co tam stojí za zhlédnutí? Upraveno 2. února 2018 uživatelem Radimk
Frostie Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 (upraveno) Já to průběžně lustruju, ale nic mě nezaujalo. Vše mi to přijde jako "konfekce".Času mám dost, bavím se..Edit:začíná tu být módní Timex , máš ho trochu zmáknutý, co tam stojí za zhlédnutí?já bych ti doporučil tento model s GMT nástavbou: https://www.ebay.com/itm/Timex-Mens-DH-Intelligent-Quartz-3-GMT-Stainless-Steel-Watch-W-Brown-Leather/152836353379?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649 Existuje samozřejmě i s tahem, toto je ilustrační foto Edit: přesný model je Timex T2P426 Upraveno 2. února 2018 uživatelem Frostie
Radimk Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2018 (upraveno) to jsme uplně mino, tohle mě neláká.Když Timex, tak něco takového: Timex Expedition TW 4B01100 Upraveno 2. února 2018 uživatelem Radimk
Frostie Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 to jsme uplně mino, tohle mě neláká.Když Timex, tak něco takového:timex-expedition.jpg expedition 2.jpgAha. Nicméně, výběr je pěkný, připomíná to i G-Shocky. To by ti mohlo sednout a je tam Miyota, takže máš i pořešeno vyhnutí se nechtěnému shitu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se