Ian Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 Ahoj kolegové! Tak se mi díky nevyzpytatelným cestám osudu (a nějakým tím časem stráveným v inzercích) sešly doma celkem troje "rattrapante" Heuer stopky- dvoje setinové, jedny sekundové. Až se divím, kolik se jich v tuzemsku dá najít. Reference je, hádám, 512.401 a jedná se o ten větší model s průměrem 58.5 mm. No a na palubce jim to sluší, tak mám radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ian Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 (upraveno) Přidám ještě zajímavou aktuální zkušenost. Třetí ze stopek jsem kupoval nekompletní - s chybějící korunkou a osičkou nátahu. Při snaze dát stopky dohromady jsem si prošlapal pár slepých uliček. Kontaktoval jsem různé kapacity, ale řešení nebylo nebo stálo víc než stejné stopky v NOS stavu. Asi dva roky zpět jsem ještě nechával poptávku na díly na fb fóru "heuer stopwatch" a postupně problém uložil k ledu. Pár týdnů zpět jsem dostal zprávu, kterou jsem nejdřív považoval za jasný phishing. Píše mi pán z Thajska, že má známého, který měl strýce a ten strýc byl kdysi první Heuer dealer pro Thajsko a zbyla po něm garáž plná dílů. Dostal jsem kontakt a začal s někým, kdo neovládal hodinařinu a ani angličtinu v 8555 km vzdálené garáži hledat patřičné díly k něčemu, k čemu jsem sám neměl skoro žádnou dokumentaci. Přidaly se samozřejmě obligátní problémy z thajskou bankou a českou celnicí... Nemůžu proto doteď uvěřit, že mi přišly správné NOS díly, které bez problému zapadly do 50 let starých stopek a vdechly jim nový život. Takže pokud byste někdo sháněli díly k Heuer stopkám, dejte vědět. Upraveno 5. září 2022 uživatelem Ian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Pekne trio. Gratuluji, trpelivost se vyplaci. Bylo by i foto vozu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ian Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 V 7. 9. 2022 v 17:59, Dzos napsal: Pekne trio. Gratuluji, trpelivost se vyplaci. Bylo by i foto vozu? Díky! Zázraky se dějí. Stopky se otřásají na palubce 924 z roku 1978. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se