Přejít na obsah

Racing Mechanical Stopwatch

Bezous

Doporučené příspěvky

Ahoj kolegové!

Tak se mi díky nevyzpytatelným cestám osudu (a nějakým tím časem stráveným v inzercích) sešly doma celkem troje "rattrapante" Heuer stopky- dvoje setinové, jedny sekundové. Až se divím, kolik se jich v tuzemsku dá najít. Reference je, hádám, 512.401 a jedná se o ten větší model s průměrem 58.5 mm.  No a na palubce jim to sluší, tak mám radost!

heuer512401_new.thumb.jpg.87ea4954b7bfbac13949238e9e28f378.jpgHeuer_stopky_katalog.jpg.2bcf9056043387cee556eaaf07cc039f.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Přidám ještě zajímavou aktuální zkušenost. Třetí ze stopek jsem kupoval nekompletní - s chybějící korunkou a osičkou nátahu.

Při snaze dát stopky dohromady jsem si prošlapal pár slepých uliček. Kontaktoval jsem různé kapacity, ale řešení nebylo nebo stálo víc než stejné stopky v NOS stavu. Asi dva roky zpět jsem ještě nechával poptávku na díly na fb fóru "heuer stopwatch" a postupně problém uložil k ledu. Pár týdnů zpět jsem dostal zprávu, kterou jsem nejdřív považoval za jasný phishing. Píše mi pán z Thajska, že má známého, který měl strýce a ten strýc byl kdysi první Heuer dealer pro Thajsko a zbyla po něm garáž plná dílů. Dostal jsem kontakt a začal s někým, kdo neovládal hodinařinu a ani angličtinu v 8555 km vzdálené garáži hledat patřičné díly k něčemu, k čemu jsem sám neměl skoro žádnou dokumentaci. Přidaly se samozřejmě obligátní problémy z thajskou bankou a českou celnicí...

Nemůžu proto doteď uvěřit, že mi přišly správné NOS díly, které bez problému zapadly do 50 let starých stopek a vdechly jim nový život. Takže pokud byste někdo sháněli díly k Heuer stopkám, dejte vědět.

aůldskf.jpg

asfddsaf.jpg

asfdlkjsadf.jpg

Upraveno uživatelem Ian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...