Jakubisko Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 (upraveno) Gilius napsal: třeba jen nenašel fotku původních Orlíků.....osobně bych počkal,až jak dopadne Jakub...... Taaakze... Fotka je ilustracni. Melo by se jednat o puvodni model. Stav slovy majitele vyborny. Vecer mi posle originalni fotky a jsme predbezne domluveni na ctvrtek dopoledne v Praze. Nahodou nema nekdo foto origo strojku Orliku? popr. i dynka, ciferniku, korunky atd... Upraveno 29. listopadu 2008 uživatelem Jakubisko
Gorg Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 (upraveno) Jakubisko napsal: Taaakze... Fotka je ilustracni. Melo by se jednat o puvodni model. Stav slovy majitele vyborny. Vecer mi posle originalni fotky a jsme predbezne domluveni na ctvrtek dopoledne v Praze. Nahodou nema nekdo foto origo strojku Orliku? popr. i dynka, ciferniku, korunky atd... Tak az preposle fotky, doufam ze je postnes...ale stejne se divim, ze nedal rovnou a pouzil fotky ze stranek...cili o cene orliku bude urcite dobre informovan. Fotky kalibru by mely byt tady : http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...ost&p=95895 Upraveno 29. listopadu 2008 uživatelem Gorg
Jakubisko Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Gorg napsal: Tak az preposle fotky, doufam ze je postnes...ale stejne se divim, ze nedal rovnou a pouzil fotky ze stranek...cili o cene orliku bude urcite dobre informovan. Fotky kalibru by mely byt tady : http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...ost&p=95895 Samozrejme, hned je sem dam. Zatim jeste nic nedorazilo. Ale i ja se na to divam stale dost skepticky, protoze mi do telefonu rikal, ze odhadni cena ELTONu je 50.000,- A pritom me kyvnul na cenu vyrazne nizsi...
Gorg Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Jakubisko napsal: Samozrejme, hned je sem dam. Zatim jeste nic nedorazilo. Ale i ja se na to divam stale dost skepticky, protoze mi do telefonu rikal, ze odhadni cena ELTONu je 50.000,- A pritom me kyvnul na cenu vyrazne nizsi... Tak treba uz na neho dolehla Krííze...ale podivne to je... ...tady je jeste oficialni foto kalibru 50 primo od Primu: http://www.prim.cz/images/107.jpg
Návštěvník tolja Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Jakubisko napsal: Taaakze... Fotka je ilustracni. Melo by se jednat o puvodni model. Stav slovy majitele vyborny. Vecer mi posle originalni fotky a jsme predbezne domluveni na ctvrtek dopoledne v Praze. Nahodou nema nekdo foto origo strojku Orliku? popr. i dynka, ciferniku, korunky atd... Kalibr je klasická padesátka s odpruženým uložením setrvačky, tzv. incablokem - vypadá to jako uložení setrvačky u prvních strojků řady 66/68. Mrňavé fotky jsou tady, bohužel bez kalibru.
Jakubisko Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 Tak tady jsou fotky. Bohuzel foceno jen nejakym mobilem. Ale i tak je poznat, ze to je puvodni model, jeste s origo gumovym remenem. Co Vy na to?
kubson Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 kolik si řekl? má k tomu ještě něco?
Jakubisko Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 kubson napsal: kolik si řekl? má k tomu ještě něco? Cenu jsem si mel navrhnout ja. Tim jeste neco myslis co, po prislusenstvi jsem se neptal
Gorg Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2008 Jakubisko napsal: Cenu jsem si mel navrhnout ja. Tim jeste neco myslis co, po prislusenstvi jsem se neptal Teda...takhle mizerny fotky jsem uz hodne dlouho nevidel...dej pak vedet, jak to dopadlo pri osobnim jednani.
Gorg Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Jakubisko tak jak si dopadl s Orlikama, neni-li to tajne...?
Jakubisko Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Gorg napsal: Jakubisko tak jak si dopadl s Orlikama, neni-li to tajne...? Tajne to neni Nedopadl jsem nijak. Po poslanych fotkach jsem se ptal jeste na seriove cislo a uz mi nebylo odpovezeno. Takze jsem se na to radeji vykaslal. Zkuste to nekdo dalsi se silnymi nervy
Jakubisko Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Ac jsem panovi psal, ze zajem rusim, dnes mi od nej prisla mms s fotkou. Nevim proc. Foto prikladam, nevim jestli je realne, neni tam exif.
skalis Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Jakubisko napsal: Ac jsem panovi psal, ze zajem rusim, dnes mi od nej prisla mms s fotkou. Nevim proc. Foto prikladam, nevim jestli je realne, neni tam exif. A na jakou cenovou nabidku byl pan ochotny pristoupit, neni-li to tajne??
Jakubisko Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 skalis napsal: A na jakou cenovou nabidku byl pan ochotny pristoupit, neni-li to tajne?? Na 20 tisic.
decebal Odesláno 6. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2008 Jakubisko napsal: Na 20 tisic. No za 20 bych si je vzal. To je nějak málo, ne? Pokud je to fakt, prosímo telefon na pána do SZ .
Gorg Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 (upraveno) K prodejnimu inzeratu s fotografii...mozna je to nahoda, ale podivejte se na jednu malickost. Na fotografii poskytnute Jakubiskem a accutronem jsou dve shody, kterych si nelze nevsimnout. a to vada na minutove rucicce a shodne odrena trojka na cislovce 30 na lunete...porovnejte sami...vedle jina fotka orliku ...dale pak podobne odreny svitici bod na lunete a s podivem je, ze ty nove nabizene nemaji o proti druhym uz vterinovku... Hodinky prodavane accutronem jsou v tomto vlakne tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=180169 Osobne si tedy myslim, ze se jedna o stejne hodinky, ktere tady accutron nabizel od znameho za 50 000.- Upraveno 7. prosince 2008 uživatelem Gorg
tiktaktiktak Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Dobry postreh, stejny nazor... Jina barevnost fotky je dana jen vyvazenim bile, jedny fotky jsou focene pod bleskem nebo zarivkou, ty druhe pod teplejsim svetlem. Jinak (pokud se jedna skutecne o autenticke fotky hodnek od "obou" lidi, take bych rekl, ze jsou totozne...
Gorg Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 ...zkusil se jeste nekdo ozvat na ten inzerat nebo ne, sakrble ?
decebal Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 Netuším, číslo mi nepřišlo takže, jediný, kdo má kontakt je zřejmě Jakubisko.
Jakubisko Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 decebal napsal: Netuším, číslo mi nepřišlo takže, jediný, kdo má kontakt je zřejmě Jakubisko. Promin, nejak jsem Te neregistroval. Cislo jsem dal nakonec trem lidem z fora, kteri si o nej napsali do SZ. Mas SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se