Biges Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 (upraveno) Tak jsem se podíval pořádně a on tam fakt není - jsem pěkně slepej. Tak očekával jsi ho tam, proto jsi ho tam také viděl Upraveno 3. května 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Tohleto vlákno začíná být jedno z nejpoučnějších a nejnázornějších co se týče sladění prvků hodinek. Je to super studnice, stačí jen listovat. Například jsem si uvědomil, jak delikátní je udělat cifr, aby sednul do tak lapidárního pouzdra, jako je sport II ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Tak tady koukám, jak si hezky bastlíte a tak se mi taky zachtělo. Protože sportek je tu už hodně, zkusil jsem si diplomaty v chromu. Bastlení zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 (upraveno) To se ti povedlo! Moooc hezké, perfektní sladění Díky Protože sportek je tu už hodně, zkusil jsem si diplomaty v chromu. Sportek že by bylo dost? (Jinak hezké pseudoDiplomaty.) Něco extra, jedny pozlacené Prim Sport 2, možná dokonce jediné svého druhu. Ještě to není finální podoba, možná zkusím ještě nějaké kombinace (a fotky by to taky chtělo lepší...). Upraveno 18. května 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 (upraveno) a nechces to nekdy privezt...? Dík, já vím, že jsi expert, ale měl bych se naučit sám dělat nějaké použitelné fotky. A asi taky vyměnit 18-200mm objektiv za něco vhodnějšího na makro A buď si domu pořídit silnější světlo, nebo fotit na denním, což při běžném denním provozu nestíhám. Takže to berme jen takové dokumentační fotky *Navíc by byla možná škoda plýtvat tvých sil na tohle (Nebo až bude nějaká vhodná příležitost, tak doma mohu pobrat kdejaké Primky, které by si zasloužily něco lepšího.) Upraveno 18. května 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 (upraveno) Takže hneď pridávam dnešný úlovok do tejto kategórie, nejdem sa chváliť cudzím perím, pokiaľ som sa dozvedel,úpravu previedol asi pred 20 rokmi jeden hodinár v Košiciach ešte ako študent do do puzdra PS2.Pokiaľ získam jeho meno a adresu, samozrejme doložím .Nevydržal som,hneď som ich vyfotil, dám ich potom do nového púzdra a vyčistím. Upraveno 24. května 2010 uživatelem pykof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Tak jsem doma pohrabal zbytky a vytvořil si nový bastl: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Fajne bastl Jen by to možná chtělo delší ručičky (někde bych je našel) a fotku více z dálky, aby to nebylo takové mega-makro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Fajne bastl Jen by to možná chtělo delší ručičky (někde bych je našel) a fotku více z dálky, aby to nebylo takové mega-makro Když ony ty zlaté ručky k tomu cifru patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Když ony ty zlaté ručky k tomu cifru patří. To jo, ale tyhle jsou nějaké krátké, to je z automatů, ne? Jsou i zlaté s délkou jako má PS2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 (upraveno) To jo, ale tyhle jsou nějaké krátké, to je z automatů, ne? Jsou i zlaté s délkou jako má PS2. Ono to je komplet z těchhle: Jenže kvůli většímu cifru jsem musel vyndat armovák a proto se teď ručky zdají krátké. Až se zase budu nudit, tak zmenším cifr a vrátím armovák a třeba už budeš spokojenější. Jenže až se budu nudit a bude se mi chtít ... Edit: fotka Upraveno 1. června 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Ono to je komplet z těchhle: Jenže kvůli většímu cifru jsem musel vyndat armovák a proto se teď ručky zdají krátké. Až se zase budu nudit, tak zmenším cifr a vrátím armovák a třeba už budeš spokojenější. Jenže až se budu nudit a bude se mi chtít ... Edit: fotka Ale klidně to nechej, hlavní je, že se bastlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Můj tunning (nebo spíše bastl) PS2... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Můj tunning (nebo spíše bastl) PS2... Podobné průhledy jsem už viděl kdesi ve vlákně u Bigese,že by náhoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Můj tunning (nebo spíše bastl) PS2... Podobné průhledy jsem už viděl kdesi ve vlákně u Bigese,že by náhoda? Zde http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28560 Jinak tohle je pořádné bastlení, rád vidím další průhled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Můj tunning (nebo spíše bastl) PS2... Pěkné, nápadně podobné těm Bigesovým, ale vypadá to na malinko jiný průměr průhledu. Jaké tam máš sklo? A ta luneta - tu budeš osazovat nějakými luminscenčními body nebo necháš tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Pěkné, nápadně podobné těm Bigesovým, ale vypadá to na malinko jiný průměr průhledu. Jaké tam máš sklo? A ta luneta - tu budeš osazovat nějakými luminscenčními body nebo necháš tak? Průměr průhledu je 24mm, sklo obyč. minerální. S tou lunetou jsem měl dilema, origo nebyla k mání, a ty polské jsou fakt hrozné. Takže nakonec jen dírky a jeden bílý bod, bohužel bez luminescence. Nejlépe ale vypadaly v kombinaci s tím černým silikonem jen s těma dírama, takže možná půjde zas dolů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Zde http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=28560 Jinak tohle je pořádné bastlení, rád vidím další průhled Přiznávám se, inspirace tam byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Mám ty svoje průhledové zrovna na pracce Ta luneta sice není zcela můj styl ale vypadá určitě zajímavě. Fluorescenční body by šlo nanést, ale ta barva by se musela namíchat s nějakým organickým pojivem. Jinak chceš říct, že by ty hodinky vypadaly líp bez lunetky? Jo, to taky není špatná varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Přiznávám se, inspirace tam byla Máš to tam nějak vlepeno,aby to nevypadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se