zekon7302 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Sakra pěkný, Zekone. Ty polštáře lumi sis taky dělal sám? A koukám žes dal přednost Sheffielďácký vteřinovce, aneb šipek není nikdy dost Jinou jsem neměl, ten cifr jsem už takový sehnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Tak jsem si taky trochu zabastlil, nekamenovat prosím, jen si hraju se zbytkama, pro který není jiný uplatnění.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Ahoj, nechal jsem se inspirovat uživatelem Perun73 pokusil se zrenovovat ciferník památečních hodinek s kalibrem 50, kde výměna za jiný nepřipadala v úvahu. Postup je jednoduchý, stačí si koupit v potřebách pro modeláře obtiskový papír a aplikační kapaliny. Předlohu, kterou jsem vytvořil v programu CorelDRAW přikládám (nejedná se trasovaný obrázek, ale od základu kreslená předloha). Je optimalizovaná pro tisk při 600dpi na laserové tiskárně. Výsledek není úplně špatný, ale je jasné, že ta reliéfní čísla nejsou úplně ideálně, ale vypínací kapalina udělá svoje a dá se to pak i lehce seškrábnout. ciferník.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Ahoj, nechal jsem se inspirovat uživatelem Perun73 pokusil se zrenovovat ciferník památečních hodinek s kalibrem 50, kde výměna za jiný nepřipadala v úvahu. Postup je jednoduchý, stačí si koupit v potřebách pro modeláře obtiskový papír a aplikační kapaliny. Předlohu, kterou jsem vytvořil v programu CorelDRAW přikládám (nejedná se trasovaný obrázek, ale od základu kreslená předloha). Je optimalizovaná pro tisk při 600dpi na laserové tiskárně. Výsledek není úplně špatný, ale je jasné, že ta reliéfní čísla nejsou úplně ideálně, ale vypínací kapalina udělá svoje a dá se to pak i lehce seškrábnout. obtisk 1.jpgobtisk 2.jpgobtisk 3.jpgSkvělá práce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Tos neměl, člověče, tos neměl. Takhle to teď bude na Aukru dělat každej moula... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Ještě aby někdo na 3D tiskárně začal dělat pouzdra a Elton může zavřít renovační program.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Nemyslím si, že by to byl tak oblíbený model, aby se to někomu vyplatilo. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Takhle jsem si konec světa nepředstavoval. Nezbývá než začít se modlit abychom spadli do Slunce o něco dřív... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Každopádně obdivuji tvoji trpělivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 ci trpelivost? mikovu nebo strasikovu? Každopádně obdivuji tvoji trpělivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Renovátora ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Rozhodně jsem to sem nedával proto, abych nazlobil vážené Primkaře. Už jednou jsem dostal držkovou za tyhle samé hodinky, když jsem v kontextu se sklíčkem zveřejnil jejich foto. Tehdy jsem vytopený ciferník měl stříklý bílou barvou. No a teď když jsem dal těm památečním hodinkám aspoň trošku kultůru, tak jsem měl takovou radost, že jsem se prostě musel pochlubit Přišlo mi to naprosto neškodné. Pokud si myslíte, že to porušuje pravidla, nechť ten soubor moderátor klidně smaže. Ale fakt to za tu práci nestojí, pokud nemáte k hodinkám citový vztah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Naopak, je to hezký počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Můj příspěvek že Elton by mohl renovace uzavřít nebyl myšlen jako negativní vůči tobě,ba naopak.Tvoje renovace cifru se mi líbí a klobouk dolů před tvou dovedností! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Renovátora ciferníku....sem se normálně urazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Mikefuxi, vypadá to pěkně. Není problém s obtiskem u vystouplých reliéfních číslic na ciferníku? Obtisk se vytvaruje podle jejich obrysu? Předpokládám, že jsi nastříkal cifr sprejem a pak kreslil reliéfní číslice. Pokud ano, pracoval jsi štětcem, šlo to? To bych asi nezmákl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 ...sem se normálně urazil...Ale to mne těší! Konečně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 (upraveno) Ty woee, Tak to je paráda... Gratuluju.. Upraveno 29. září 2015 uživatelem JZED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Mikefuxi, vypadá to pěkně. Není problém s obtiskem u vystouplých reliéfních číslic na ciferníku? Obtisk se vytvaruje podle jejich obrysu? Předpokládám, že jsi nastříkal cifr sprejem a pak kreslil reliéfní číslice. Pokud ano, pracoval jsi štětcem, šlo to? To bych asi nezmákl. Vypínací roztok neumí zázraky (použil jsem sadu usazovacího a vypínacích roztoků od Agamy), ale výsledek není tak špatný. Dělal jsem to nadvakrát. Obtisk jsem z vrchu číslic seškrábal, jde to dobře, ale není to nutné. Stejně tak jsem z číslic seškrábal barvu, nic jsem nekreslil, čísla jsou původní. Ale je lepší to dělat ostrým plastovým předmětem. Šroubováčkem nebo nožíkem by se to mohlo poškrábat. Ale jak už jsem psal, nevymyslel jsem nic nového, stejný postup tu jíž ukazoval Perun73 na Traktorech. Já jsem pouze vytvořil o něco kvalitnější předlohu, ale v této velikosti to stejně není moc vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 nemůžeš tu dát záběr na index, jak to kolem něj dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se