Honza.manta Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Zdroj: Aukro Ten ciferník chci!!!! Je ještě aktuální nebo je to historie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 (upraveno) Je to právě na Aukru, si to kup Ale aby nedošlo k omylu, já to tam jen viděl. JInak občas se na tyhle hodinky (v pův. stavu samosebou) narazí. Loni jsem je měl, skoro nenošené. Upraveno 22. února 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Je to právě na Aukru, si to kup Ale aby nedošlo k omylu, já to tam jen viděl. JInak občas se na tyhle hodinky (v pův. stavu samosebou) narazí. Loni jsem je měl, skoro nenošené. Jsem asi tupější - ale já je nenašel. Nemohl by jsi mi poslat odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 (upraveno) Jsem asi tupější - ale já je nenašel. Nemohl by jsi mi poslat odkaz? Řekl bych, že Karlos myslel ten bastl pro sportovní sestřičky: http://www.aukro.cz/item933205408_p_r_i_m_...pekny_stav.html Jestli chceš jen číselník, zkus si dát poptávkový inzerát, ale... no víme, jak úspěšné to bývá Upraveno 22. února 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Řekl bych, že Karlos myslel ten bastl pro sportovní sestřičky: http://www.aukro.cz/item933205408_p_r_i_m_...pekny_stav.html Jestli chceš jen číselník, zkus si dát poptávkový inzerát, ale... no víme, jak úspěšné to bývá Díky. Mám to. Pod primem jsem to nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolik Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Ahoj, na aukru jsem narazil na zajímavé PRIM. Co myslíte, je to bastl nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolik Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 No a mám ještě jednoho adepta. Co říkáte na tyhle? Plánuju nějaké nákupy Primek, tak bych se rád poučil, abych nenakoupil bastly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Ano, tohle poslední je bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Ano, tohle poslední je bastl. Ale vypadá to docela zajímavě. Za pár stovek jako kuriozitu, proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Ahoj, na aukru jsem narazil na zajímavé PRIM. Co myslíte, je to bastl nebo ne? Toto je originální kus z druhé poloviny 90-tých let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Bez komentáře.http://www.aukro.cz/item940857453_prim_sport_4_musketyri.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Dobrá práce, obdivuji tvoji odvahu experimentovat. Také se na tuhle přestavbu dlouho chystám, ale jedna z překážek je chybějíci dýnko na automaty. Nemohu ho nikde sehnat. Jen upřesnění, nevím, jestli sháníš dýnko z automat Citizenů, co navrhuje a použil Honza, nebo jestli myslíš automat dýnko z Prim sport II. To Ti ale do Igenů nepůjde, je svým průměrem o hodně menší. Tak ať nesháníš něco, co nejde použít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Bez komentáře.http://www.aukro.cz/item940857453_prim_sport_4_musketyri.html Znovu se ukazuje, že největším problémem u skládaných sportů II ve verzi se světelnými indexy a následnou verzí se zelenými a oranžovými je sehnat do nich správný armovací kroužek pod sklo, ten bílý s černými vteřinovými indexy. Samotné kroužky jsem nikde neviděl a i jejich napasování se sklem do pouzdra bez patřičných nástrojů je dost náročné. čtyři mušketýři jsou s pouzdrem z Humbert, kde je armovací kroužek černý. Těchto pouzder je v dobrém stavu poměrně dost, ale výsledek se mi nelíbí, bez toho bílého orámování je cifr takový prázdný. A u těch modrých a černých jsou ručky bez luminiscence, u těch dalších dvou /zelené a oranžové/ jsou ručky také nesprávně. Je jasné, že to je způsobeno nedostatkem ruček originálních. Cena se mi pak zdá dost přehnaná, jediné, co na nich má cenu, jsou ciferníky. Správně mají vypadat takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Zdroj: Aukro To je krásnej bastl! Chtěl jsem ho, ale cena 1234 Kč byla pro mě překvapením, já tam hodil necelých 800 Kč a kolegové mě s přehledem převálcovali. Mě by stačil samotný ciferník, ale tolik peněz se mi do toho vrážet nechtělo, tak jsem radši vydražil Prim Igeny za 1570 /mám jich málo na své pokusy/. A to jsem před dvěma měsíci jedny dost luxusní Igeny v menstruačních návalech za 1700 prodal. Debil..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Bez komentáře.http://www.aukro.cz/item940857453_prim_sport_4_musketyri.html Kromě teď už diskutované autentičnosti mě fakt pobavily ty pásky (ještě, že ty jdou nejsnadněji vyměnit). Hesla typu Stylish Automatic a Quartz mají na těchto hodinkách fakt svoje kouzlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Ano, tohle poslední je bastl. Asi takovej, jako ta oktávka s motorem vzadu, co kdysi dávno jezdila po Chrudimi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub05 Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Už jsem sem ty fotky před časem dával, ale nemůžu si pomoct, po delší době jsem je zase vzal na ruku, tak se musím ještě jednou pochlubit původní stav: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 To je krásnej bastl! Chtěl jsem ho, ale cena 1234 Kč byla pro mě překvapením, já tam hodil necelých 800 Kč a kolegové mě s přehledem převálcovali. Mě by stačil samotný ciferník, ale tolik peněz se mi do toho vrážet nechtělo, tak jsem radši vydražil Prim Igeny za 1570 /mám jich málo na své pokusy/. A to jsem před dvěma měsíci jedny dost luxusní Igeny v menstruačních návalech za 1700 prodal. Debil..... Až budeš mít příště menstruační návaly, tak mi prosím dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Zase tak moc se mi to nelíbí, ale šlape to jako... jako... hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 To je krásnej bastl! Chtěl jsem ho, ale cena 1234 Kč byla pro mě překvapením, já tam hodil necelých 800 Kč a kolegové mě s přehledem převálcovali. Mě by stačil samotný ciferník, ale tolik peněz se mi do toho vrážet nechtělo, tak jsem radši vydražil Prim Igeny za 1570 /mám jich málo na své pokusy/. A to jsem před dvěma měsíci jedny dost luxusní Igeny v menstruačních návalech za 1700 prodal. Debil..... Igeny na pokusy jo? Mě pořád láká myšlenka igeny zchronografovat, narvat do toho 3017 jako je ve Strelách nebo ten seagull. To by byl ultimativní bastl, akorát jsem si ještě v hlavě nevyřešil jak by měl vypadat číselník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se