Přejít na obsah

bastlení

Doporučené příspěvky

Igeny na pokusy jo? :) Mě pořád láká myšlenka igeny zchronografovat, narvat do toho 3017 jako je ve Strelách nebo ten seagull. To by byl ultimativní bastl, akorát jsem si ještě v hlavě nevyřešil jak by měl vypadat číselník.

Neřeš to, jestli myslíš 3133 tak to se tam vejde průměrem, ale nemá šanci vejít se tam na vejšku, potřeboval bys alespoň 2mm navíc......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
Tak tohle muselo být vyrobeno k nějakému významnému výročí pohraniční stráže a určitě jich moc nebude. :thumbsup_anim:

Ano, právě na včera jsem si stanovil výročí pro pohraničníky, jubilejní edici jsem včera také vyrobil a čekám na odběr od příslušných složekicon1.gif

Odkaz ke komentáři

Ano, právě na včera jsem si stanovil výročí pro pohraničníky, jubilejní edici jsem včera také vyrobil a čekám na odběr od příslušných složekicon1.gif

pekny april mischo ;) ja mam ty same, ziskal jsem je v pozustalosti po jednom pohranicnikovi ze specialni jednotky - zespoda maji cislo, napis testovano na 6 AT - bohuzel je mam v horsim stavu

:)

post-1383-1270158129.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak si vyseknu ostudu. To je výrobní prototyp PS1 automat. Rám strojku nevím z čeho, dýnko z citizenů a ještě nedobroušené - zůstane tam jen nápis automat, číselník tak jak mi padl pod ruku a pouzdro připravené do eltonu na renovaci = vrak. Je to jen složené na odzkoušení - ještě nutno dodat šroubky na upevnění kalibru do rámu a vymezit vůli mezi rámem a dýnkem. No a pak už jen pěkné PS1 pouzdro a číselník.

Tak jsem to trochu předělal a hlavně dotáhl vnitřní uspořádání, teď už je to v nositelném pouzdře a doufám i vodotěsné.

Představuji vám Prim letecké pro piloty ve výslužbě - samozřejmě limitovaná série:

post-5320-1272384385.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to trochu předělal a hlavně dotáhl vnitřní uspořádání, teď už je to v nositelném pouzdře a doufám i vodotěsné.

Představuji vám Prim letecké pro piloty ve výslužbě - samozřejmě limitovaná série:

Dneska jsem je viděl, vypadají fakt výborně. Důkaz, že kdyby se Elton n.p. snažil, mohl vyrábět fakt hezké hodinky konkurenceschopné i v zahraničí (70. léta a výš) :)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...