Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám ty svoje průhledové zrovna na pracce :)

Ta luneta sice není zcela můj styl ale vypadá určitě zajímavě. Fluorescenční body by šlo nanést, ale ta barva by se musela namíchat s nějakým organickým pojivem.

Jinak chceš říct, že by ty hodinky vypadaly líp bez lunetky? Jo, to taky není špatná varianta.

Ne, jen bez toho bílého bodu. Nějak mi na tom všem černém nesedí...
Odesláno

Na jakém soustruhu jsi dělal tu díru do dýnka.

Takže soustruh "SU-18", jestli ti to něco řekne.. Prý starý klunker, ale pořád přesný.

Jo, dělala to PANÍ soustružnice.. :thumbsup_anim:

• po měsících...
Odesláno

Takže soustruh "SU-18", jestli ti to něco řekne.. Prý starý klunker, ale pořád přesný.

Jo, dělala to PANÍ soustružnice.. :thumbsup_anim:

Jen drobnost, je to SV-18, docela povedený soustruh, vyráběný za minulé éry na Slovensku.

Odesláno

Ty jsou OK, také jsem takové měl. A přebastlil jsem je do PS2 pouzdra :-D

Aha, já jsem je ještě nikdy neviděl. To pouzdro mi přišlo moc moderní, uvnitř bych spíš čekla strojek QUARTZ.

Odesláno

Aha, já jsem je ještě nikdy neviděl. To pouzdro mi přišlo moc moderní, uvnitř bych spíš čekla strojek QUARTZ.

To je produkce z 90. let. Podobná pouzdra byla i na kvarcy, ale ta byla naštěstí nižší, takže o něco snesitelnější. Tyhlety obludy jsou, alespoň podle mně, fakt dost ošklivé. Jo, jo, holt zlatá šedesátá (a samozřejmě PS2), nakonec na designu 60. let staví i současný Elton.
Odesláno (upraveno)

To je produkce z 90. let. Podobná pouzdra byla i na kvarcy, ale ta byla naštěstí nižší, takže o něco snesitelnější. Tyhlety obludy jsou, alespoň podle mně, fakt dost ošklivé. Jo, jo, holt zlatá šedesátá (a samozřejmě PS2), nakonec na designu 60. let staví i současný Elton.

V tom pouzdře vypadaj jak od vietnamců :sick01: Ty starší se mi také líbí víc. Plánuju sehnat letecké automaty, ale ty ceny jsou docela velké.

Upraveno uživatelem kutilprim
Odesláno

Nevím jestli jsem zvolil nejvhodnější téma, ale zajímalo by mě, jestli někdo zkusil renovovat původní PS2 lunetu. Mám jí u dvou kusů celkem velmi dobrou, ale barva ze značení odešla. Šlo by to domalovat. A čím? Jasně, že se dá vyměnit, ale rád bych původní zachoval.

Btw taky bych ocenil fígl na vyndání armovacího kroužku sklíčka aniž bych ho úplně zničil

Děkuji zkušenějším za rady.

Petr

Odesláno

Nevím jestli jsem zvolil nejvhodnější téma, ale zajímalo by mě, jestli někdo zkusil renovovat původní PS2 lunetu. Mám jí u dvou kusů celkem velmi dobrou, ale barva ze značení odešla. Šlo by to domalovat. A čím? Jasně, že se dá vyměnit, ale rád bych původní zachoval.

Btw taky bych ocenil fígl na vyndání armovacího kroužku sklíčka aniž bych ho úplně zničil

Děkuji zkušenějším za rady.

Petr

Domalovat to jde ale už to nikdy není ono, lidská ruka není stroj a ač se člověk snaží sebevíc výsledek stojí za prd. Jinak s tím armovacím kroužkem jsem to také řešil. Prostě vyndáš strojek a pak plcem vytlačíš sklíčko a vypadne i s kroužkem. Při montáži zpět vsadíš kroužek na pouzdro hodinek a nacvakneš sklíčko, nic na tom není. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...