Marty35 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Mám ty svoje průhledové zrovna na pracce Ta luneta sice není zcela můj styl ale vypadá určitě zajímavě. Fluorescenční body by šlo nanést, ale ta barva by se musela namíchat s nějakým organickým pojivem. Jinak chceš říct, že by ty hodinky vypadaly líp bez lunetky? Jo, to taky není špatná varianta. Ne, jen bez toho bílého bodu. Nějak mi na tom všem černém nesedí...
Marty35 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Máš to tam nějak vlepeno,aby to nevypadlo? Myslíš to sklíčko? Jasně, dokonce i vodotěsnost to jakoustakous má.
Honza.manta Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Myslíš to sklíčko? Jasně, dokonce i vodotěsnost to jakoustakous má. Jestli jsi to zvládnul i s vodotěsností, tak velká gratulace.
Marty35 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 No hlavně s dešťotěsností a pototěsností teď v sezoně . Jsou totiž teď v jednom kole..(resp. na kole)
haslermetra Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Můj tunning (nebo spíše bastl) PS2... Na jakém soustruhu jsi dělal tu díru do dýnka.
Marty35 Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Na jakém soustruhu jsi dělal tu díru do dýnka. Zeptám se.., nechával jsem to dělat u kluků v Nové Huti.
Marty35 Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Na jakém soustruhu jsi dělal tu díru do dýnka. Takže soustruh "SU-18", jestli ti to něco řekne.. Prý starý klunker, ale pořád přesný. Jo, dělala to PANÍ soustružnice..
kutilprim Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Na aukru jsem našel zejimavej kousek, asi s jiným strojkem. http://www.aukro.cz/item1194265491_jako_nove_vzacnejsi_verze_prim_potapecske_plne_fu.html
Pero55 Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Na aukru jsem našel zejimavej kousek, asi s jiným strojkem. http://www.aukro.cz/item1194265491_jako_nove_vzacnejsi_verze_prim_potapecske_plne_fu.html jsou to prim potápěčské, strojek kal. 68 akorát mu tam chýbí datumové kolo...
JHonza Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 ... nebo tam někdo místo původního strojku vrazil 66ku. 1
kutilprim Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 No ta cena na Aukru docela roste. Jsou sice hezké, ale shánět ještě strojek a práce k tomu
B.F.G. Odesláno 28. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2010 Takže soustruh "SU-18", jestli ti to něco řekne.. Prý starý klunker, ale pořád přesný. Jo, dělala to PANÍ soustružnice.. Jen drobnost, je to SV-18, docela povedený soustruh, vyráběný za minulé éry na Slovensku.
kutilprim Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2010 Na aukru jsem našel tyhle Prim SPORT je to bastl ??? http://www.aukro.cz/item1209642975_prim_sport_raritni_stroj.html
Biges Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2010 Ty jsou OK, také jsem takové měl. A přebastlil jsem je do PS2 pouzdra :-D
kutilprim Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 Ty jsou OK, také jsem takové měl. A přebastlil jsem je do PS2 pouzdra :-D Aha, já jsem je ještě nikdy neviděl. To pouzdro mi přišlo moc moderní, uvnitř bych spíš čekla strojek QUARTZ.
Biges Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 Aha, já jsem je ještě nikdy neviděl. To pouzdro mi přišlo moc moderní, uvnitř bych spíš čekla strojek QUARTZ. To je produkce z 90. let. Podobná pouzdra byla i na kvarcy, ale ta byla naštěstí nižší, takže o něco snesitelnější. Tyhlety obludy jsou, alespoň podle mně, fakt dost ošklivé. Jo, jo, holt zlatá šedesátá (a samozřejmě PS2), nakonec na designu 60. let staví i současný Elton.
kutilprim Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 (upraveno) To je produkce z 90. let. Podobná pouzdra byla i na kvarcy, ale ta byla naštěstí nižší, takže o něco snesitelnější. Tyhlety obludy jsou, alespoň podle mně, fakt dost ošklivé. Jo, jo, holt zlatá šedesátá (a samozřejmě PS2), nakonec na designu 60. let staví i současný Elton. V tom pouzdře vypadaj jak od vietnamců Ty starší se mi také líbí víc. Plánuju sehnat letecké automaty, ale ty ceny jsou docela velké. Upraveno 30. srpna 2010 uživatelem kutilprim
pevo Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 Nevím jestli jsem zvolil nejvhodnější téma, ale zajímalo by mě, jestli někdo zkusil renovovat původní PS2 lunetu. Mám jí u dvou kusů celkem velmi dobrou, ale barva ze značení odešla. Šlo by to domalovat. A čím? Jasně, že se dá vyměnit, ale rád bych původní zachoval.Btw taky bych ocenil fígl na vyndání armovacího kroužku sklíčka aniž bych ho úplně zničilDěkuji zkušenějším za rady.Petr
kutilprim Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 Nevím jestli jsem zvolil nejvhodnější téma, ale zajímalo by mě, jestli někdo zkusil renovovat původní PS2 lunetu. Mám jí u dvou kusů celkem velmi dobrou, ale barva ze značení odešla. Šlo by to domalovat. A čím? Jasně, že se dá vyměnit, ale rád bych původní zachoval. Btw taky bych ocenil fígl na vyndání armovacího kroužku sklíčka aniž bych ho úplně zničil Děkuji zkušenějším za rady. Petr Domalovat to jde ale už to nikdy není ono, lidská ruka není stroj a ač se člověk snaží sebevíc výsledek stojí za prd. Jinak s tím armovacím kroužkem jsem to také řešil. Prostě vyndáš strojek a pak plcem vytlačíš sklíčko a vypadne i s kroužkem. Při montáži zpět vsadíš kroužek na pouzdro hodinek a nacvakneš sklíčko, nic na tom není.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se