Harwey Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 To uz aj ja, ako uplny amater vidim, ze ten "gravirovany" strojcek je len velmi zle vygrcany vykovok, ak je vobec ten strojcek kovovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 http://lmgtfy.com/?t=i&q=pam+672 a hned v první řadě je chvalozpěvná "recenze" na tenhle skvost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Heh, tohle vlákno mi připomíná zlatý časy, kdy jsem se pohyboval na fóru o kulturistice/fitness a nějakej troll tam se vší vážností hodil ke schválení jídelníček se třemi litry kečupu denně. No nic, tady jsou ty fotky v lepší kvalitě, bon appétit.https://www.sbazar.cz/dimitris.ciropulos/detail/23555849-hodinky-panerai-radiomir-firenze-3-days Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Ani bych se nedivil, kdyby to byly jedny a ty samy hodinky. Podle toho remenu to tak trosku vypada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Já si nemyslím, že by to sem Ladisu dal záměrně, prostě to asi nepoznal, ono u některých PAM je to pro laika k nepoznání, především pokud majitel masíruje, že je to origo. Vždyť i ten blbec z toho Sbazaru píše k nerozeznání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 jooooo hoši to jsem se zas pobavil... magorů neni nikdy dost... a vůbec, třeba jsou to ty z fabriky co se dělaj po večerech když konči směna... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se