Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když chceš hodinky do 8 000 euro, asi nějaké peníze máš :-). Zvážil bych ještě ty AP, které můžeš mít napořád. Když si koupíš Eterna, Zenith nebo Ulysse Nardin, budeš je chtít zřejmě po čase stejně prodat a ještě na tom proděláš kalhoty.

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja souhlasim s tim, ze pokud to maji byt hodinky na pamatku a maji se pak predat budoucim generacim, tak to chce neco trvalejsiho a nadcasoveho. AP super, ale cenove uz jsou jinde. Ale co takove Rolex DJ? Spousty barevnych modelu, hladka luneta, fluted. Sportovne elegantni, drzi hodnotu, designove ciste a nadcasove. V pohode se vejdes do ceny. To nema kam uhnout. Vim, Rolex ti nevoni, ale jeste to zvaz. Druha varianta jsou moony s hesalitem. Na datum se vykasli, to mas na mobilu nebo kdekoliv jinde. A posledni muj tip je Reverso.

Návštěvník admira
Odesláno (upraveno)

- Vintage styl, jak dela napriklad omega ne.

Upraveno uživatelem admira
Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Přestože bych u dědictví jaksi že zásady nos neohrnoval, asi bych z Rolex nebyl zrovna dvakrát nadšen.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem byl dnes ve Frankfurtu, vyzkousel skoro vsechno a nic me neuchvatilo..

Jsem to prehodnotil a nekoupim nic tedka..

A jinak Rolex Submariner nebyl vlastne nikde k nalezeni, mi rikala u Wempeho ze jim prijde kus jednou za 3-4 mesice:D

Nechapu pak odkud je vsichni meli, protoze kazdy druhy padesatnik je mel v centru na ruce:D

Jinak diky moc za navrhy :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dej si na cas a nic neuspechej, 8000 EUR je hodne peněz a muzes za ne mit skoro vsechno. Jen takovej postřeh - vzdycky jsem chtel submarinery jako subjektivně vnímaný vrchol hodinariny - a nedávno jsem si koupil novy Bondofky a uplne me Rolex pustil. Nikdy jsem nechtel Tudory a ted subjektivně vnímám stary červený Black Baye (ty s ETOu) jako pecku. Vysvětlit to neumím.

Odesláno

Sice jsi říkal, že ti vintage styl nesedí, ale za mě osobně něco od JLC

http://www.chrono24.com/jaegerlecoultre/deep-sea-chronograph-42mm-q2068570--id5896351.htm

nebo nějaký memovoxy, reversa....

Rolex může mít přesně v tom co jsi napsal i výhodu - před 10 rokama stáli půlku....explorery, datejusty s fluted lunetou....

Grand Seiko?

Odesláno

Ja by som sa asi vykašlal na rá doby športové hodinky a šiel by som do naprosto overených univerzálov, ktoré sa pravdepodobne tak skoro neopozerajú, ale každá rada drahá dle chuti každého soudruha   

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Kdyz se nad tim člověk zamysli, tak at mas jakej budget chces, vzdycky je to výzva. :-) Kdyz mas strop 30 tisíc Kč, resis stejny citový dilemata jako kdyz mas strop 8000 Eur. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...