jacob Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Když chceš hodinky do 8 000 euro, asi nějaké peníze máš :-). Zvážil bych ještě ty AP, které můžeš mít napořád. Když si koupíš Eterna, Zenith nebo Ulysse Nardin, budeš je chtít zřejmě po čase stejně prodat a ještě na tom proděláš kalhoty.
AndyAaron Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Ja souhlasim s tim, ze pokud to maji byt hodinky na pamatku a maji se pak predat budoucim generacim, tak to chce neco trvalejsiho a nadcasoveho. AP super, ale cenove uz jsou jinde. Ale co takove Rolex DJ? Spousty barevnych modelu, hladka luneta, fluted. Sportovne elegantni, drzi hodnotu, designove ciste a nadcasove. V pohode se vejdes do ceny. To nema kam uhnout. Vim, Rolex ti nevoni, ale jeste to zvaz. Druha varianta jsou moony s hesalitem. Na datum se vykasli, to mas na mobilu nebo kdekoliv jinde. A posledni muj tip je Reverso.
Návštěvník admira Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 (upraveno) - Vintage styl, jak dela napriklad omega ne. Upraveno 14. června 2017 uživatelem admira
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Přestože bych u dědictví jaksi že zásady nos neohrnoval, asi bych z Rolex nebyl zrovna dvakrát nadšen.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 https://glashuette24.com/Tutima-Glashuette-Saxon-One-Automatic-6120-02 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 https://www.glashuette-original.com/collection/vintage/seventies-panorama-date/2-39-47-13-12-14 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pumpic11 Odesláno 24. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2017 Tak jsem byl dnes ve Frankfurtu, vyzkousel skoro vsechno a nic me neuchvatilo..Jsem to prehodnotil a nekoupim nic tedka.. A jinak Rolex Submariner nebyl vlastne nikde k nalezeni, mi rikala u Wempeho ze jim prijde kus jednou za 3-4 mesice:DNechapu pak odkud je vsichni meli, protoze kazdy druhy padesatnik je mel v centru na ruce:D Jinak diky moc za navrhy
pumpic11 Odesláno 8. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Tak jsem si zkousel Suby date a mam je odlozene do pondeli:D Mam nad cim premyslet:D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
boban Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Dej si na cas a nic neuspechej, 8000 EUR je hodne peněz a muzes za ne mit skoro vsechno. Jen takovej postřeh - vzdycky jsem chtel submarinery jako subjektivně vnímaný vrchol hodinariny - a nedávno jsem si koupil novy Bondofky a uplne me Rolex pustil. Nikdy jsem nechtel Tudory a ted subjektivně vnímám stary červený Black Baye (ty s ETOu) jako pecku. Vysvětlit to neumím.
xcmaniax Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Na rozdil od jinych kousku Subama nic neuspecha. Kdyz prestane bavit proda a no stres. S tema jinejma ve vlakne to je pak daleko vetsi problem.
boban Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Suby vzdycky prodá, to je fakt. Jen si je koupit tak jako ze jenom z rozumu - by podle me - nemel.
Marfael Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Když už ses díval na Omegy, co nějaké POčka, to jsou z mého pohledu ideály.
Lamiczka Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Sice jsi říkal, že ti vintage styl nesedí, ale za mě osobně něco od JLChttp://www.chrono24.com/jaegerlecoultre/deep-sea-chronograph-42mm-q2068570--id5896351.htmnebo nějaký memovoxy, reversa.... Rolex může mít přesně v tom co jsi napsal i výhodu - před 10 rokama stáli půlku....explorery, datejusty s fluted lunetou.... Grand Seiko?
pumpic11 Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2017 A co tyto, taky krasne:-)Silene, kazdy tyden se mi libi jine:D:D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xcmaniax Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 pumpic: fakt Ti přijdou jako sportovnější hodinky:-)
pumpic11 Odesláno 10. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Ani ne:-D Ale maji datum:DPlasticky cifr, in-house a nevypadaj jako moje Colty:DClovek nemuze mit vsechno:D
Petr72 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Ja by som sa asi vykašlal na rá doby športové hodinky a šiel by som do naprosto overených univerzálov, ktoré sa pravdepodobne tak skoro neopozerajú, ale každá rada drahá dle chuti každého soudruha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pjurcik Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Chvilku setri a jdi do AP. Pokud je tedy vazne chces nechat jednou potomkovi a neni to jen vymluva na dalsi nakup :-)
boban Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Kdyz se nad tim člověk zamysli, tak at mas jakej budget chces, vzdycky je to výzva. :-) Kdyz mas strop 30 tisíc Kč, resis stejny citový dilemata jako kdyz mas strop 8000 Eur. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se