brut12358 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Díky za vysvětlení. Já už jsem je v lesklém pouzdře viděl tolikrát, že i to ani nepřišlo divné. XcTady máš originál. Samozřejmě pouzdro je frézované a poměrně špatně sehnatelné v nenošeném stavu ale všimni si i jiné lunety. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Verses Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Moc povedené !!!Vypadají v hezkém stavu a ty vpravo i na řemenu jako ,že je občas vyvětráš. To je dobře. Zaslouží si to !!!Díky za pochvalu. Momentálně přemýšlím, zda pořídit ještě nějaké, případně nerezové pouzdro... Ale už tak mám celkem přediplomatováno.
simsa Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Zelená jede.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
atari Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 (upraveno) Povedená kombinace. Sbíráš krom hodinek ještě škodovky? (zda máš ke každému modelu PRIM barevně sladěný model ŠKODA)... Upraveno 29. října 2015 uživatelem atari
siwi Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Povedená kombinace. Sbíráš krom hodinek ještě škodovky? (zda máš ke každému modelu PRIM barevně sladěný model ŠKODA)... Nebylo by to zas nic tak neobvyklého http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/10787-prim-zátiší/?p=1392587
tiper Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Je libo trochu kávy? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Hezký, co je to za řemínek?Že tě zajímá zrovna ten řemínek!
Jeňa Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Co je to za plakát? Asi už to bude taky letitá záležitost, ne? Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem filo-boxer
p3k Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 jan_jan: a jak víš že se neptám na ten bílý
bohus76 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Hezký, co je to za řemínek?Jen upozornění,kolega Rumsztyk rozumí jen anglicky,tak je ten Tvůj dotaz plácnutím do vody.
Rumsztyk Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Unfortunately google translator is not very good so I do not understand most of your questions but -strap is a cheap, no name one. It looks nice on the picture but in reality is not very good. -The picture is one of the Chris Niedenthal. He was English man who felt in love in Polish girl and came from UK to comunistic Poland to live with her. He was a photographer. His pictures shows reality in comunistic countries - mainly in Poland but also in CCCP, DDR, CSRS and others. Some of them are very, very famous - you can see a few in the net. The picture I have pasted shows the student of agriculture university during practices - such students were called by people who lived in the country (deep province) "Eves" because they showed so many nude bodies without a shame
Návštěvník eloga Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Zelená jede.... ze zelený je lepší grog, humberta dobrý, 120 hrůza, v tomhle provedení tedy určitě..... , ale fotka má nápad, takže vlastně +1 **
Návštěvník eloga Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 hm, typický prostředí pro primky.....**
spona Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Ahoj,dostal jsem dvoje primky po strejdovi, nechal jsem je vyčistit a už jsou v hodinkovnici.Asi nemají velkou cenu, ale to neřeším, mám radost že se mi po něm něco dochovalo.Bohužel fotím večer a fotky mě nejdouPokud se někomu bude chtít mi napsat model, budu rádDíky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se