Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky za vysvětlení. Já už jsem je v lesklém pouzdře viděl tolikrát, že i to ani nepřišlo divné. Xc

Tady máš originál. Samozřejmě pouzdro je frézované a poměrně špatně sehnatelné v nenošeném stavu ale všimni si i jiné lunety. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Moc povedené !!!

Vypadají v hezkém stavu a ty vpravo i na řemenu jako ,že je občas vyvětráš. To je dobře. Zaslouží si to !!!

Díky za pochvalu. Momentálně přemýšlím, zda pořídit ještě nějaké, případně nerezové pouzdro... Ale už tak mám celkem přediplomatováno.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Povedená kombinace. Sbíráš krom hodinek ještě škodovky? :) (zda máš ke každému modelu PRIM barevně sladěný model ŠKODA)...

Upraveno uživatelem atari
Odesláno (upraveno)

Co je to za plakát? Asi už to bude taky letitá záležitost, ne? 

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Unfortunately google translator is not very good so I do not understand most of your questions but

-strap is a cheap, no name one. It looks nice on the picture but in reality is not very good.

-The picture is one of the Chris Niedenthal. He was English man who felt in love in Polish girl and came from UK to comunistic Poland to live with her. He was a photographer. His pictures shows reality in comunistic countries - mainly in Poland but also in CCCP, DDR, CSRS and others. Some of them are very, very famous - you can see a few in the net.

The picture I have pasted shows the student of agriculture university during practices - such students were called by people who lived in the country (deep province) "Eves" because they showed so many nude bodies without a shame :)

45FOenB.jpg

Návštěvník eloga
Odesláno

Zelená jede.... 

ze zelený je lepší grog, humberta dobrý, 120 hrůza, v tomhle provedení tedy určitě..... :photo:  :photo:, ale fotka má nápad, takže vlastně +1 

**

Odesláno

Ahoj,

dostal jsem dvoje primky po strejdovi, nechal jsem je vyčistit a už jsou v hodinkovnici.

Asi nemají velkou cenu, ale to neřeším, mám radost že se mi po něm něco dochovalo.

Bohužel fotím večer a fotky mě nejdou

Pokud se někomu bude chtít mi napsat model, budu rád

Díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...