Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Děkuji, ještě má rád staré Omega kapesní hodinky. Našel jsem číselník se strojkem, pouzdro bylo drahý kov a předchozí majitel jej zpeněžil. Hodinař mi je předělal na náramkové a to vydrží maličký sedět a poslouchat strojek hodně dlouho jak krásné tiká. Průhled na stroj a točící se setrvačku ho vysloveně fascinuje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
V 24. 2. 2024 v 10:58, Maxmillian napsal:

Dneska prisla "Prima" navsteva... (na serizovani nebyl cas!)

IMG-1088.jpg

A to víš že ty vpravo jsou "mega vzácné" ? Stačí je dát do stříbrného pouzdra a hned jsou z nich hodinky za skoro půl mega🤣 https://ostatni.bazos.cz/inzerat/181834891/mega-vzacne-vtop-stavu-hodinky-prim-dvojdatum1979-funkcni.php

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, Oskar napsal:

A to víš že ty vpravo jsou "mega vzácné" ? Stačí je dát do stříbrného pouzdra a hned jsou z nich hodinky za skoro půl mega🤣 https://ostatni.bazos.cz/inzerat/181834891/mega-vzacne-vtop-stavu-hodinky-prim-dvojdatum1979-funkcni.php

V tomhle stavajicim pouzdre jsou samozrejme jeste mega-ultra-arci-vzacnejsi a minimalne za mega a pul! 😉 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

😃 Dům plný koleček a k tomu zvoneček - je ? No budík, ale tady to má Jeronimo bez zvonečku, není to budík, ale je to žánrová bomba - šup s ní do kalendáře no ne? 😎🤠

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Vyhrabal jsem jednu starou fotku a nemohl jsem si pomoc. Nostalgická vzpomínka na "Zekonovu" limitku a radost  z dokončení stavby Spitfire Mk IXc Karla Pošty od 312 perutě:

PB230032.JPG

• Like 1
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...