Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to máš asi smolíka, včera Eta přestala dodávat strojky a další Orlíky s Etou už nebudou.

Co může tedy potencionální zájemce o Orlíky uvnitř v budoucnu očekávat?

Odesláno

Co může tedy potencionální zájemce o Orlíky uvnitř v budoucnu očekávat?

Aktuálně ukončení výroby všech modelů s Etou. Testování spolupráce se Sellitou je v plenkách, další alternativou je osazování vlastních kalibrů (vliv na cenu)

Odesláno

Aktuálně ukončení výroby všech modelů s Etou. Testování spolupráce se Sellitou je v plenkách, další alternativou je osazování vlastních kalibrů (vliv na cenu)

Dík za odpověď. InHaus jsem očekával a s ním spjatý i nárust ceny no a ten zbytek je spíš podle tvého vyjádření zatím ve hvězdách. Uvidíme.......

Odesláno

Dík za odpověď. InHaus jsem očekával a s ním spjatý i nárust ceny no a ten zbytek je spíš podle tvého vyjádření zatím ve hvězdách. Uvidíme.......

skladem jsou 3 kusy s Etou, další nebudou. Pokud by měl někdo zájem, tak mi napište

Odesláno (upraveno)

Nevadí, časem došetřím i na cal.98 v hodinkách Prim Orlík white senior.

Upraveno uživatelem Nirmalita
Návštěvník eloga
Odesláno

budou dávat místo Ety jiný strojky, ale hlavně - může být celá nová řada, místo Orlíku Kamýk nebo Zvíkov. Ještě tak Lipno se nabízí, Slapy ne bo je to moc blízko Prahy, pro pražáky by stačilo Hostivař na Botiči.... :clap:  Na  Lipně vůbec je přehršel možností použít historické názvy zaniklých osad, stejně jako to dělá Laco u leteckých. Třeba Frymburk, Zadní Zvonková, Přední Výtoň, Dolní Vltavice atd., přirozeně v původní šumavské verzi, aby to mělo koule a pro světový trh ty správné grády.  :notworthy:

http://www.zanikleobce.cz/index.php?obec=17923

**

Odesláno

budou dávat místo Ety jiný strojky, ale hlavně - může být celá nová řada, místo Orlíku Kamýk nebo Zvíkov. Ještě tak Lipno se nabízí, Slapy ne bo je to moc blízko Prahy, pro pražáky by stačilo Hostivař na Botiči.... :clap:  Na  Lipně vůbec je přehršel možností použít historické názvy zaniklých osad, stejně jako to dělá Laco u leteckých. Třeba Frymburk, Zadní Zvonková, Přední Výtoň, Dolní Vltavice atd., přirozeně v původní šumavské verzi, aby to mělo koule a pro světový trh ty správné grády.  :notworthy:

**

ta vánoční anketa snad ani nebude potřeba, ty ses na medaili.

Odesláno

Jestli budou vorlíky s ihauzem mam pro co žít, stačil by mě bohatě jen manuální nátah.

Odesláno

Nárůst? To jsem nepochopil, v čem je ten stroj lepší než ETA ?

Odesláno

ten strojek je dražší.

Neříkej ze máme bronzovou medaili. Si pořád myslím, že jsi ve skutečnosti trochu jiný než se tady prezentujes.

Odesláno (upraveno)

**

Já bych přešel na kopečky. Prim Blaník  by mohl mít nad bochánkovým logem- snad ho už byzo vysodí, ne- obrys kopce a Nirmalita by se mohla radovat třeba  z překrásných hodinek Prim Sněžka.... Prim  Říp by mohl uvést zpět na trh strojek Myiota, který by připomínal  příchod kmene na ten kopec z východu... a mohl by být dostupnější při velmi, velmi dobré kvalitě.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

ten strojek je dražší.

Neříkej ze máme bronzovou medaili. Si pořád myslím, že jsi ve skutečnosti trochu jiný než se tady prezentujes.

Jsem ještě mnohem, mnohem horší než se prezentuju, se strašně držím..  Já se ptal, v čem je ten stroj LEPŠÍ :lol2: ...

Odesláno

no právě

NO  PRÁVĚ neznám !!!  Kam do stroje se  NO  PRÁVĚ montuje ? Je NO  PRÁVĚ  zhotoveno ze zlata nebo nějakého jiného drahého kovu ? Jakou přesně funkci součástka  NO  PRÁVĚ  má ?

Odesláno

Já nikde nezmínil že by byl InHaus lepší,ale nárust ceny spojenej s přestupem z Ety na něj vycházel z cen Eltonu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...