bob.zizka Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Tak to máš asi smolíka, včera Eta přestala dodávat strojky a další Orlíky s Etou už nebudou.Co může tedy potencionální zájemce o Orlíky uvnitř v budoucnu očekávat?
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Já vím,budu se s tím muset nějak popasovat .Snad mi někdo z vážených členů pomůže.Díky.
Melly Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Jsem jihočech a zatím "Hamty Hamty" moc nemám... pravděpodobně jen proto, že nemám tolik škváry
financ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Co může tedy potencionální zájemce o Orlíky uvnitř v budoucnu očekávat?Aktuálně ukončení výroby všech modelů s Etou. Testování spolupráce se Sellitou je v plenkách, další alternativou je osazování vlastních kalibrů (vliv na cenu)
bob.zizka Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Aktuálně ukončení výroby všech modelů s Etou. Testování spolupráce se Sellitou je v plenkách, další alternativou je osazování vlastních kalibrů (vliv na cenu)Dík za odpověď. InHaus jsem očekával a s ním spjatý i nárust ceny no a ten zbytek je spíš podle tvého vyjádření zatím ve hvězdách. Uvidíme.......
financ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Dík za odpověď. InHaus jsem očekával a s ním spjatý i nárust ceny no a ten zbytek je spíš podle tvého vyjádření zatím ve hvězdách. Uvidíme.......skladem jsou 3 kusy s Etou, další nebudou. Pokud by měl někdo zájem, tak mi napište
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) Nevadí, časem došetřím i na cal.98 v hodinkách Prim Orlík white senior. Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem Nirmalita
Návštěvník eloga Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 budou dávat místo Ety jiný strojky, ale hlavně - může být celá nová řada, místo Orlíku Kamýk nebo Zvíkov. Ještě tak Lipno se nabízí, Slapy ne bo je to moc blízko Prahy, pro pražáky by stačilo Hostivař na Botiči.... Na Lipně vůbec je přehršel možností použít historické názvy zaniklých osad, stejně jako to dělá Laco u leteckých. Třeba Frymburk, Zadní Zvonková, Přední Výtoň, Dolní Vltavice atd., přirozeně v původní šumavské verzi, aby to mělo koule a pro světový trh ty správné grády. http://www.zanikleobce.cz/index.php?obec=17923**
financ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 budou dávat místo Ety jiný strojky, ale hlavně - může být celá nová řada, místo Orlíku Kamýk nebo Zvíkov. Ještě tak Lipno se nabízí, Slapy ne bo je to moc blízko Prahy, pro pražáky by stačilo Hostivař na Botiči.... Na Lipně vůbec je přehršel možností použít historické názvy zaniklých osad, stejně jako to dělá Laco u leteckých. Třeba Frymburk, Zadní Zvonková, Přední Výtoň, Dolní Vltavice atd., přirozeně v původní šumavské verzi, aby to mělo koule a pro světový trh ty správné grády. http://www.zanikleobce.cz/index.php?obec=17923**ta vánoční anketa snad ani nebude potřeba, ty ses na medaili.
t.p Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Jestli budou vorlíky s ihauzem mam pro co žít, stačil by mě bohatě jen manuální nátah.
Vasa22 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Dnesni ulovek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Dnesni ulovek Ne ne ne...To nejsou ony!!!
straspol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Dík za odpověď. InHaus jsem očekával a s ním spjatý i nárust ceny no a ten zbytek je spíš podle tvého vyjádření zatím ve hvězdách. Uvidíme.......Nárůst? To jsem nepochopil, v čem je ten stroj lepší než ETA ?
financ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Nárůst? To jsem nepochopil, v čem je ten stroj lepší než ETA ?ten strojek je dražší. Neříkej ze máme bronzovou medaili. Si pořád myslím, že jsi ve skutečnosti trochu jiný než se tady prezentujes.
straspol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) budou dávat místo Ety jiný strojky, ale hlavně - může být celá nová řada, místo Orlíku Kamýk nebo Zvíkov. Ještě tak Lipno se nabízí, Slapy ne bo je to moc blízko Prahy, pro pražáky by stačilo Hostivař na Botiči.... Na Lipně vůbec je přehršel možností použít historické názvy zaniklých osad, stejně jako to dělá Laco u leteckých. Třeba Frymburk, Zadní Zvonková, Přední Výtoň, Dolní Vltavice atd., přirozeně v původní šumavské verzi, aby to mělo koule a pro světový trh ty správné grády. http://www.zanikleobce.cz/index.php?obec=17923**Já bych přešel na kopečky. Prim Blaník by mohl mít nad bochánkovým logem- snad ho už byzo vysodí, ne- obrys kopce a Nirmalita by se mohla radovat třeba z překrásných hodinek Prim Sněžka.... Prim Říp by mohl uvést zpět na trh strojek Myiota, který by připomínal příchod kmene na ten kopec z východu... a mohl by být dostupnější při velmi, velmi dobré kvalitě. Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem straspol
Honza.manta Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Bohužel nové strojky prim nedosahují kvality ety, ale cenově ji výrazně převyšují. To je taková naše specialita.
straspol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 ten strojek je dražší.Neříkej ze máme bronzovou medaili. Si pořád myslím, že jsi ve skutečnosti trochu jiný než se tady prezentujes.Jsem ještě mnohem, mnohem horší než se prezentuju, se strašně držím.. Já se ptal, v čem je ten stroj LEPŠÍ ...
financ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Jsem ještě mnohem, mnohem horší než se prezentuju, se strašně držím.. Já se ptal, v čem je ten stroj LEPŠÍ ...no právě
straspol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 no právěNO PRÁVĚ neznám !!! Kam do stroje se NO PRÁVĚ montuje ? Je NO PRÁVĚ zhotoveno ze zlata nebo nějakého jiného drahého kovu ? Jakou přesně funkci součástka NO PRÁVĚ má ?
bob.zizka Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Nárůst? To jsem nepochopil, v čem je ten stroj lepší než ETA ?Já nikde nezmínil že by byl InHaus lepší,ale nárust ceny spojenej s přestupem z Ety na něj vycházel z cen Eltonu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se