Sonny919 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 parádička smiem sa spýtať čo je to za remeň? nemyslím Saturn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Rozuměla řeči kmene, eto L Franse, konec humoru "ZRC" je trošku kratší než by mohl být, ale moje zápěstí trumfne lecjaká ženská. Tenhle má i fixní stěžejky, které jsou součástí řemene, jen zatáhnout za páčku a sundat bez nutnosti vystěžovače. Náhodou jsem na ně natrefil u nás v Porubském Globusu. Velký sortiment má na stránkách Hodinářství Frýdl a nakonec cena byla slušná 490,-Kč, tak jsem tam teď trošku častějším hostem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 ok dík tá cena je ozaj slušná, so ZRC som bol osobne vždy spokojný čo sa týka vzhľadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Souhlasím, vzhledově, ale i materiálově skvělý poměr "cena kvalita" pro mně je hlavně ohromné + že je mám možnost koupit za humny, naživo a při pasovat. I obchoďák někdy překvapí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Tak mi to nedalo pri cteni vlakna o mysliveckych a jednoho z vazenejsich "ze je ma do lesa" jsem vyuzil krajinky meho dedy ktery snad umel vse nac sahl takze prozmenu do lesa muzou i tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Diplomaty 60.léta vs Bols Ballerina 70. léta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Zajímavý souboj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Nestihl jsem to sem dát v sobotu, tak aspoň dnes - snad se to dá vzít jako zátiší Bohužel tam nebyl modrej, ale myslím, že i bílej a žlutej by se k hodinkám hodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Jsem dlouho nic nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Diplomaty 60.léta vs Bols Ballerina 70. léta No prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Dneska PRIMA a výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 (upraveno) Nooo hezké to máte a ta budova v pozadí... tu poznávám, to bude Mlékárna Kunín, ne? ? :-p Upraveno 16. května 2018 uživatelem LordSpar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 To jste tam s těma bastlíkama fakt vlezli, jak na to koukali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Eltonu to bude jedno - jejich trh je jinde... řekl bych :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Jejich zaměstnanec měl kdysi Prim Sporty 2 - žluté a ručky zelená výplň ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Bastlíky nikdo neřešil a návštěva továrny stala za to. Každému kdo nebyl doporučuji + návštěvu u Acutrona v muzeu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 V muzeu jsem byl s přítelkou asi před deseti lety, krásný nostalgický zážitek a příjemná paní, co nás (do)provázela. To jsem ještě nevěděl, že nějaký accutron vůbec existuje... Mimochodem procházka dokola po novoměstském rynku taky stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Tak tady jedno pracovni zátišíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Tak tady jedno pracovni zátišíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se