Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Chlapí nazdárek,

jako zakladatel vlákna Prim zátiší si Vám sem dovoluji šoupnout něco málo doplněné Prim zátiší model tzv Halabala po cca 3 letech od posledního vyvenčení a focení .

Dělá se to tak, že vezmete holky ven na parapet, nepářete se s tím a Halabala je pro stejně postižené soukmeovce bez aranžování rychle nafotíte.:smile_anim:

Tohle je velice pěkná ambasáda. (Diplomatů jak v Rusku) :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapí nazdárek,

jako zakladatel vlákna Prim zátiší si Vám sem dovoluji šoupnout něco málo doplněné Prim zátiší model tzv Halabala po cca 3 letech od posledního vyvenčení a focení .

Dělá se to tak, že vezmete holky ven na parapet, nepářete se s tím a Halabala je pro stejně postižené soukmeovce bez aranžování rychle nafotíte.:smile_anim:

ty úplně nalevo jsou Diplomaty ve stříbrné barvě, nebo to jsou skorodiplomaty ? :) jinak hezké zátiší

Odkaz ke komentáři

Chlapí nazdárek,

Pěkné stojánky... Ty dřevěné... Kupované, nebo dělané?

Odkaz ke komentáři

ty úplně nalevo jsou Diplomaty ve stříbrné barvě, nebo to jsou skorodiplomaty ? :) jinak hezké zátiší

Děkuji.

Jsou to samo origo stříbrné.

Jsou tam vždy u Diplomatů, ale i u pseudo obě dvě varianty, tedy s i bez Incabloc.

Odkaz ke komentáři

Trošku OT(nenašel jsem vlákno přímo pro Diplomaty), ale jednu otázku. Mám dvoje DIplomaty. Na prvních mám normální ciferník, jak ý je možno vidět všude( u dvanáctky na zlatém plíšku dvě černé čárky u šestky jedna). A na druhých ( fungl nový ciferník) ty černé čárky nemám, jakoby tam chyběly nebo prosvítaly přímo na lak ciferníku. Máte s tím někdo zkušenost - jedná se o vadu výroby, nebo nový druh (prototyp :D ) ?

Odkaz ke komentáři

Trošku OT(nenašel jsem vlákno přímo pro Diplomaty), ale jednu otázku. Mám dvoje DIplomaty. Na prvních mám normální ciferník, jak ý je možno vidět všude( u dvanáctky na zlatém plíšku dvě černé čárky u šestky jedna). A na druhých ( fungl nový ciferník) ty černé čárky nemám, jakoby tam chyběly nebo prosvítaly přímo na lak ciferníku. Máte s tím někdo zkušenost - jedná se o vadu výroby, nebo nový druh (prototyp :D ) ?

Hoď sem fotky ať to vidíme. Dík.

Odkaz ke komentáři

Hoď sem fotky ať to vidíme. Dík.

tak tady jsou ty slíbené fotografie (neměl jsem čas je hezky vyčistit od chloupků a dalšího bordelu). Ten údajně vadný má takový matnější ciferník, nicméně v realu mají oba dva kousky úplně bílý cifr. Tak tedy co si myslíte o tom ciferníku?

Edit: smazání příloh :pokey: přečti si pravidla, delší strana přílohy by neměla přesahovat 800 bodů a ty jsi hravě zvládl čtyřnásobek

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...