Wanderer Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Dvě památky po dědovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Chlapí nazdárek, jako zakladatel vlákna Prim zátiší si Vám sem dovoluji šoupnout něco málo doplněné Prim zátiší model tzv Halabala po cca 3 letech od posledního vyvenčení a focení . Dělá se to tak, že vezmete holky ven na parapet, nepářete se s tím a Halabala je pro stejně postižené soukmeovce bez aranžování rychle nafotíte. Tohle je velice pěkná ambasáda. (Diplomatů jak v Rusku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmasa Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Chlapí nazdárek, jako zakladatel vlákna Prim zátiší si Vám sem dovoluji šoupnout něco málo doplněné Prim zátiší model tzv Halabala po cca 3 letech od posledního vyvenčení a focení . Dělá se to tak, že vezmete holky ven na parapet, nepářete se s tím a Halabala je pro stejně postižené soukmeovce bez aranžování rychle nafotíte. ty úplně nalevo jsou Diplomaty ve stříbrné barvě, nebo to jsou skorodiplomaty ? jinak hezké zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 ja mam zlatou, nevim, zdali se delaly i stribrne indexy (jako to bylo na chrom diplomatech) zlatá je správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Chlapí nazdárek, jako zakladatel vlákna Prim zátiší si Vám sem dovoluji šoupnout něco málo doplněné Prim zátiší model tzv Halabala po cca 3 letech od posledního vyvenčení a focení . Dělá se to tak, že vezmete holky ven na parapet, nepářete se s tím a Halabala je pro stejně postižené soukmeovce bez aranžování rychle nafotíte. Pěkné stojánky... Ty dřevěné... Kupované, nebo dělané? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Pěkné stojánky... Ty dřevěné... Kupované, nebo dělané? Ahoj děkuji, stojánky jsou origo Roamer. Ale až bude chuť a čas pár si jich vyseknu. :-))) Vlastně na všechny Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 ty úplně nalevo jsou Diplomaty ve stříbrné barvě, nebo to jsou skorodiplomaty ? jinak hezké zátiší Děkuji.Jsou to samo origo stříbrné.Jsou tam vždy u Diplomatů, ale i u pseudo obě dvě varianty, tedy s i bez Incabloc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmasa Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Děkuji.Jsou to samo origo stříbrné.Jsou tam vždy u Diplomatů, ale i u pseudo obě dvě varianty, tedy s i bez Incabloc. Ooo tak to gratuluju, pořád nemám to štěstí na ně někde narazit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Klubko zmijí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Klubko zmijí No- a mně tady budou na foru vyčítat, že mám něco dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Klubko zmijí Klidně bych se nechal uštknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Hmm - a to jsem zjistil, že jsem ještě jedny zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Hmm - a to jsem zjistil, že jsem ještě jedny zapomněl. Tak to je nechutný- okamžitě to blejskni znova. A nekecej, zapomněls jich určitě víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Jak zjišťuju, něco na tom bude. Dáte novej řemen a máte nové hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Jak zjišťuju, něco na tom bude. Dáte novej řemen a máte nové hodinky. Moc hezka kompozice. Hezky remen a jde barvou k piti ve sklince... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmasa Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Trošku OT(nenašel jsem vlákno přímo pro Diplomaty), ale jednu otázku. Mám dvoje DIplomaty. Na prvních mám normální ciferník, jak ý je možno vidět všude( u dvanáctky na zlatém plíšku dvě černé čárky u šestky jedna). A na druhých ( fungl nový ciferník) ty černé čárky nemám, jakoby tam chyběly nebo prosvítaly přímo na lak ciferníku. Máte s tím někdo zkušenost - jedná se o vadu výroby, nebo nový druh (prototyp ) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Trošku OT(nenašel jsem vlákno přímo pro Diplomaty), ale jednu otázku. Mám dvoje DIplomaty. Na prvních mám normální ciferník, jak ý je možno vidět všude( u dvanáctky na zlatém plíšku dvě černé čárky u šestky jedna). A na druhých ( fungl nový ciferník) ty černé čárky nemám, jakoby tam chyběly nebo prosvítaly přímo na lak ciferníku. Máte s tím někdo zkušenost - jedná se o vadu výroby, nebo nový druh (prototyp ) ?Hoď sem fotky ať to vidíme. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmasa Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Ok zejtra k večeru to sem hodím (osobně si myslím, že to je zmetek, ale je fungl novej ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Jak zjišťuju, něco na tom bude. Dáte novej řemen a máte nové hodinky. S tímhle se ztotožňuji, kolikrát dělá řemen hodinky, je to podobné jako tvrzení: "Kola dělají auto". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmasa Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 (upraveno) Hoď sem fotky ať to vidíme. Dík. tak tady jsou ty slíbené fotografie (neměl jsem čas je hezky vyčistit od chloupků a dalšího bordelu). Ten údajně vadný má takový matnější ciferník, nicméně v realu mají oba dva kousky úplně bílý cifr. Tak tedy co si myslíte o tom ciferníku? Edit: smazání příloh přečti si pravidla, delší strana přílohy by neměla přesahovat 800 bodů a ty jsi hravě zvládl čtyřnásobek Upraveno 22. listopadu 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se