stenly Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 No a světe div se, parexo má taky 26zubů Že by Elton používal Parexo náhradní díly se mi moc nezdá Spíš ji tam dal ten hodinář, který dělal strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 jj, vyzerá to na parexo, nemáš fotky tesne po príchode z Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Tak to, bohužel, nemám. No to jsem teda votrávenej. .Akce za nějakých 10 tisíc a na konci parexo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Souzním s tebou. Elton ji tam ale nedal, tím jsem si jistý tak na 95%. Prsty v tom má někdo jiný. Naštěstí je to jen korunka a dá se to vyřešit za pár korun. Dej si tu inzerát a je to hotové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 A nemáte někdo foto renovační korunky PS 1 z nedávné doby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Hezké balení, Jeronimo. jako základní kapitál to je dobrý fundament. Ať se ti daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Díky.. Tak ještě jednu přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 To je peklo...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Uznávám. Chtělo to něco decentnějšího a čistějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Dvě ikony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kashty Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Dvě ikony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minimaxa Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Potápěč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 PotápěčPoprvé to nikdy není ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minimaxa Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Potapec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Teď je to ono!pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 (upraveno) Jedno zátiší pro kolegu Colommba...... Upraveno 16. srpna 2019 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Já děkuji pánovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Jsem si toho všimnul až dneska, je to moje krabice na Primky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Moc pěkná (a stará) krabka! Co si vzpomínám, tož lanolínem (ovčí/skopový tuk...?) se natíral František Venclovský blahé paměti při svých plavbách přes kanál (Já su tak šťastný...!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se