M-72 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Quality, Prim Sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 V 6. 11. 2021 v 16:20, AndyAaron napsal: Vandr… Jak se jmenují tyto hodinky, kdysi je měl táta, a teď jsem jedny krásné objevil a objednal. Už čekám až přijdou. Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jak se jmenují tyto hodinky, kdysi je měl táta, a teď jsem jedny krásné objevil a objednal. Už čekám až přijdou. Díky za odpověď. Jirko, jmenují se Prim (to byl vtip ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Nejen Orlíkama živ je člověk, aneb moje první švýcarské automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Manželka: Právě jsi zničil Primulku. Já: Cože? Ty hodinky jsou v naprostém pořádku a po servisu, nic jim není. Manželka: Ty blbče, to kvítko se jmenuje Primule... PRVOSENKA, vědecký název Primula, čeleď Primulaceae. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 V 15. 2. 2023 v 17:41, M-72 napsal: Quality, Prim Sport Jaké je datum prodeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 před 2 hodinami, Vomi napsal: Jaké je datum prodeje? Zjistim a dam vedet, krabicka je kamarada. ( je k jeho hodinkam, ty me na fotce jsou ale stejna reference) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 22 hodinami, Vomi napsal: Jaké je datum prodeje? 12.6. 1978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 4 hodinami, M-72 napsal: 12.6. 1978 Díky. Hodinky se dělaly od roku 1972.na začátku výroby měla luneta lomenou trojku a hodinky měly bombirovanou korunku. Tyto už budou mít asi už strojek 68.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 před 17 hodinami, Vomi napsal: Díky. Hodinky se dělaly od roku 1972.na začátku výroby měla luneta lomenou trojku a hodinky měly bombirovanou korunku. Tyto už budou mít asi už strojek 68.4. Hodinky v focené v krabičce jsou moje, jsou to tyto: foto na fialovém pozadí. Lomená trojka, bombírovaná korunka. Strojek si zjistím. Dále jsou i na mojí ruce, dolní na druhé foto. Ty nejvíce nahoře patří ke krabičce, má je na ruce kamarád a celý komplet má po strýci. Jsou již značně dorasované, luneta nepůvodní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Před hodinou, M-72 napsal: Hodinky v focené v krabičce jsou moje, jsou to tyto: foto na fialovém pozadí. Lomená trojka, bombírovaná korunka. Strojek si zjistím. Dále jsou i na mojí ruce, dolní na druhé foto. Ty nejvíce nahoře patří ke krabičce, má je na ruce kamarád a celý komplet má po strýci. Jsou již značně dorasované, luneta nepůvodní. Pěkné, ty s lomenou trojkou a bombir korunkou budou mít jistě 68.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 (upraveno) Tak až teď jsem to pochopil. Nevšiml jsem si, že hodinky v krabičce mají lomenou trojku. Tak to mě překvapuje ten rok prodeje 1978.vzdy se tvrdilo, že vložky s lomenou trojkou byly ze začátku výroby. Jsem zvědavý na ten strojek. 68.4 nahradila 68.3 začátkem roku 1977. Ten zarucak je opravdu od těch hodinek? Upraveno 14. března 2023 uživatelem Vomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Krabicka patri k tem, co maji kulatou trojku, byly dle stavu pouzdra intenzivne noseny. Luneta je proto jina, korunka nevim... Sestava byla soucasti dedictvi. ( ja jsem si ty sve v krabicce pouze vyfotil ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Takže ten zarucak z roku 78 není k tvojim hodinkám, ale k těm od kamaráda. Jo, tak v tom případě to časově sedí. Ty tvoje by měly být starší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 před 2 hodinami, Vomi napsal: Takže ten zarucak z roku 78 není k tvojim hodinkám, ale k těm od kamaráda. Jo, tak v tom případě to časově sedí. Ty tvoje by měly být starší. Přesně tak, už nebudu fotit sve hodinky s cizí krabičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Tohle combo mi přijde hodně cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider První Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 V 31. 1. 2013 v 9:59, Luděk Talián napsal: Tak už je rodinka pěkně pohromadě... Děkuji kolegovi Kerobovi, že mi postoupil černé dámské.... Otázka pro odborníky - Od Honzy Manty vím, že se s tímhle ciferníkem dělaly ještě pavouky. Bílé. Viděli jste je někdo ještě v nějakém dalším provedení? Hmm, pěkná sbírka. Já mám pavouky zatím jen jedny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider První Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 V 18. 1. 2023 v 9:55, Tomino2007 napsal: Good ✌ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 před 7 minutami, Spider1 napsal: Hmm, pěkná sbírka. Já mám pavouky zatím jen jedny.. Nechci kazit nadšení, ale na této fotce je přesně 0 pavouků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se