Honza.manta Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Hezký páteční večer s přítelkyní v teple domova..Hezkýýý, ale já bych tam pod to dal nějakej slavnostnější ubrus
Jeronimo Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Hezkýýý, ale já bych tam pod to dal nějakej slavnostnější ubrus Ten je pracovní. Nemůžu to "dělat" jen tak přímo na stole v obyváku, chápeš. Zítra za světla se pochlubím v patřičném vláknu. Přihodím foto před a po faceliftu.
kadakii Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 PS2 zátiší P1000368.JPG P1000369.JPG P1000372.JPG P1000373.JPGtak to cucim, to mam co delat. Jo a stejne za to muzes ty Honzo, ze je ze mne takovej Jantar, ze si tohle prohlidnu radsi nez posledni Playmate z Playboye:)
Jeronimo Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Trochu přeSportováno, tak přidám Diplomatické zátiší.
straspol Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Trochu přeSportováno, tak přidám Diplomatické zátiší.tak to je taky slušně zahodinkováno, hmmmmm
Jeronimo Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 tak to je taky slušně zahodinkováno, hmmmmm Klasika, něco je v šuplíku, něco na stole ve fázi rozpracovanosti, něco je ještě na poště a hlavně něco v místní inzerci. (Dnes bych neměl moc pít)
prischera Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Dvě Prima Elegantně kuřácké zátiší
Honza.manta Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Trochu přeSportováno, tak přidám Diplomatické zátiší. No ale doprkvančic - a pak že já jsem magor
straspol Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 No ale doprkvančic - a pak že já jsem magor Neboj, je nás tu víc, taky mám našlápnuto...
bohus76 Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Dvě Prima Elegantně kuřácké zátiší IMG_2256.jpg IMG_2260.jpgVypadá to na pěknou kompozici,nějaký dýmkový tabák?
PetrM Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Když vidím ta kvanta nádherných hodinek (ať už jsou to ty Sporty2 nebo Diplomaty či skoroDiplomaty), tak je mi smutno.. Tolik práce a shánění je ještě přede mnou. Trošku mě to deprimuje. Hodně mě to deprimuje. Ne, se.e mě to...!!!Pánové, to tedy klobouk dolů, co dodat ? Začal jsem pozdě. Ještě že těch primek v tom Eltonu vyrobily (někde jsem to četl) skoro 20milionů. Tak snad ještě nejsou všechny u vás doma !!!
Jeronimo Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 No ale doprkvančic - a pak že já jsem magor Neboj, je nás tu víc, taky mám našlápnuto... Pořád mi toho toooooooooolik chybí.
straspol Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Pořád mi toho toooooooooolik chybí. To mně taky.
Jeronimo Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 (upraveno) Když vidím ta kvanta nádherných hodinek (ať už jsou to ty Sporty2 nebo Diplomaty či skoroDiplomaty), tak je mi smutno.. Tolik práce a shánění je ještě přede mnou. Trošku mě to deprimuje. Hodně mě to deprimuje. Ne, se.e mě to...!!!Pánové, to tedy klobouk dolů, co dodat ? Začal jsem pozdě. Ještě že těch primek v tom Eltonu vyrobily (někde jsem to četl) skoro 20milionů. Tak snad ještě nejsou všechny u vás doma !!! A to asi ani nevíš, že někteří tu mají patery nebo snad sedmery Letecké Primky... jen tak. Hromady nasyslených nikdy nepoužitých (NOSových) dílů. To já jsem proti nim obyčejný břídil se dvěmi poličkami, jedním šuplíkem a jednou nedoručenou zásilkou z Aukra ve které nejsou ani Primky. Se na to vyseru. Upraveno 16. března 2013 uživatelem Jeronimo
prischera Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Vypadá to na pěknou kompozici,nějaký dýmkový tabák?Díky, je to tak, lehoučký Mac Baren original.
financ Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 Ja su tak rad, ze jsem proti tomuhle imunni :-))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se