Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hezkýýý, ale já bych tam pod to dal nějakej slavnostnější ubrus :angel:

Ten je pracovní. Nemůžu to "dělat" jen tak přímo na stole v obyváku, chápeš. :D Zítra za světla se pochlubím v patřičném vláknu. Přihodím foto před a po faceliftu.

Odesláno

tak to je taky slušně zahodinkováno, hmmmmm  :thumbsup_anim:

Klasika, něco je v šuplíku, něco na stole ve fázi rozpracovanosti, něco je ještě na poště a hlavně něco v místní inzerci. (Dnes bych neměl moc pít)

Odesláno

Když vidím ta kvanta nádherných hodinek (ať už jsou to ty Sporty2 nebo Diplomaty či skoroDiplomaty), tak je mi smutno.. Tolik práce a shánění je ještě přede mnou. Trošku mě to deprimuje. Hodně mě to deprimuje. Ne, se.e mě to...!!!

Pánové, to tedy klobouk dolů, co dodat ? Začal jsem pozdě. Ještě že těch primek v tom Eltonu vyrobily (někde jsem to četl) skoro 20milionů. Tak snad ještě nejsou všechny u vás doma !!! :)

Odesláno (upraveno)

Když vidím ta kvanta nádherných hodinek (ať už jsou to ty Sporty2 nebo Diplomaty či skoroDiplomaty), tak je mi smutno.. Tolik práce a shánění je ještě přede mnou. Trošku mě to deprimuje. Hodně mě to deprimuje. Ne, se.e mě to...!!!

Pánové, to tedy klobouk dolů, co dodat ? Začal jsem pozdě. Ještě že těch primek v tom Eltonu vyrobily (někde jsem to četl) skoro 20milionů. Tak snad ještě nejsou všechny u vás doma !!! :)

A to asi ani nevíš, že někteří tu mají patery nebo snad sedmery Letecké Primky... jen tak. Hromady nasyslených nikdy nepoužitých (NOSových) dílů. To já jsem proti nim obyčejný břídil se dvěmi poličkami, jedním šuplíkem a jednou nedoručenou zásilkou z Aukra ve které nejsou ani Primky. Se na to vyseru.

Upraveno uživatelem Jeronimo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...