skodna Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Za věrnost Dlouhodobě Zakopaných Primek, ale to by bylo věnované hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Dopravní závody Plzeň? Prostějov? Praha? Popovice? Pyšely? Jiná P...řiť ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Družstvo zdravotně postižených?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Pánové, děkuji za nápady. Psal jsem předešlému majiteli a taky netuší. Ten dopravní závod je hodně pravděpodobný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 plechovková kavalerie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Krása!Nemáš jich nějak moc?Tak divně se lesknou, že ani nepoznám jestli jsou původní nebo nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 V 6. 5. 2015 v 22:17, Joskas napsal: Krása!Nemáš jich nějak moc?Tak divně se lesknou, že ani nepoznám jestli jsou původní nebo nové.všechno je původní, leskly ciferníky, bombirovany ručky a petkosestkovy dynko. Jedny jsou asi navic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 V 7. 5. 2015 v 5:14, financ napsal: všechno je původní, leskly ciferníky, bombirovany ručky a petkosestkovy dynko.Jedny jsou asi navicA který budeš pouštět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 V 7. 5. 2015 v 5:25, straspol napsal: A který budeš pouštět?nevím, ale myslím že mi stačí od každyho jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 (upraveno) To jsou všechno originál číslované kusy?Kdybys jedny pouštěl, tak mi prosím dej vědět. Kdyžtak přes SZ. díky. Upraveno 7. května 2015 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 (upraveno) Tak tu smršť SZ s nabídkami, zoufalými prosbami a výhružkami Ti nepřeju:) EDIT: pravopis Upraveno 7. května 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 V 7. 5. 2015 v 6:29, Joskas napsal: To jsou všechno originál číslované kusy?Kdybys jedny pouštěl, tak mi prosím dej vědět. Kdyžtak přes SZ. díky. Ano, všechno jsou puvodni originály. V 7. 5. 2015 v 6:30, malda napsal: Tak tu smršť SZ s nabídkami, zoufalými prosbami a výhružkami Ti nepřeju:)EDIT: pravopis:-)Aspoň se něco děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Taková skrytá inzerce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Jasný, je potřeba promousn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Na většinu hodinek mi někdo piše. Stačí sem dát fotku a skoro vždycky se někdo ozve.Jen si to nepišu a časem na to zapomenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 V 7. 5. 2015 v 12:11, financ napsal: Na většinu hodinek mi někdo piše. Stačí sem dát fotku a skoro vždycky se někdo ozve. Jen si to nepišu a časem na to zapomenu.Presne, zapomenout, jinak bys uz byl na Chocholouska..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 (upraveno) V 7. 5. 2015 v 12:25, kerob napsal: Presne, zapomenout, jinak bys uz byl na Chocholouska.....úplne stejně se jmenuje můj doktor, se znáte? :-) z Primek jsem vyléčeny, necham 2 limitky a 6 původních. Ostatní jde, akorát jsem liny to poradne vyfotit. Upraveno 7. května 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 (upraveno) V 7. 5. 2015 v 12:33, financ napsal: úplne stejně se jmenuje můj doktor, se znáte? :-) z Primek jsem vyléčeny, necham 2 limitky a 6 původních. Ostatní jde, akorát jsem liny to poradne vyfotit.Chachacha, tak to ti nežeru. Vsadim boty, ze ted sedi vedle tebe a diktoval ti to do netu. Mno, kdyby mel mistecko, at mi ho rezervuje, az k nemu dozraju.... Upraveno 7. května 2015 uživatelem kerob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 V 7. 5. 2015 v 12:33, financ napsal: ...z Primek jsem vyléčeny, necham 2 limitky a 6 původních...To je, jak kdyby alkoholik řekl, že už se svého koníčka vzdal, ale šest flašek tvrdého a dvě flašky vína si doma necháNe vážně, Davide nechceš vedle sebe blejsknout své origo Orlíky a Eltony s původní gumou? To si myslím, že by bylo "prim zátiší", kterému nic nemůže konkurovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se