jacob Odesláno 12. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2017 Steinhart, Kehlsteinhaus a Obersee. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 1. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Měsíc leden byl ve znamení 11 let na Chronomagu. Tak jen taková menší radost :-). Dle výrobního čísla jde o jeden z posledních kusů z tisícové série. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Jacobe, gratuluju. Z tech tvych fotek cisi radost z hodinek, i po tak dlouhe dobe tady. To ti zcela uprimne zavidim.At ti prinasej hodinky dal tolik radosti.
tano Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 (upraveno) Take se pridam ke gratulaci, at dobre a dlouho slouzi. Moc pekne Seiko Upraveno 1. února 2018 uživatelem tano
jacob Odesláno 1. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Díky chlapi :-). Sny jsem si splnil a tak mi teď velikou radost udělaj i pěkné Seiko za "pár kaček".
jacob Odesláno 12. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2018 Co je doma, to se počítá, pánové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 Parádne sú Len škoda, že nerobia aj menšiu verziu (napr. 38mm) pre náš, čo máme menšie zápästie
pebe Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 třeba na cca 16.5cm zápěstí to nevypadá až tak nepatřičně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snow Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 Vzhledem k tomu, že už fórum není dávno můj hlavní cíl a je to tak trochu škoda, nevšiml jsem si vlákna. Zřejmě bych ho stejně přešel, nemít tak bezvadný název. Podíval jsem se Jacobe, kdy ses registroval a zjistil, že na počátku roku 2007. Klobouk dolů před Tvou vůlí vše přesně spočítat, to dělat opravdu nebudu, mohu jen napsat datum a hodinu (7.9.2006 22:00) takže jsem nakroutil o maličko víc. Avšak jen opticky, viz. má první věta. Těch pár týdnů se na mě podepsalo úplně jinak, Ty si shromáždil krásnou sbírku, drobnou výhradu mám k Steinhartům a osobně bych zkusil prodat Rainbow a koupil ikonický model z let devadesátých Zenith Rainbow Fly Back El Primero, každopádně sbírku tímto modelem Audemars Piguet sbírku opravdu zřejmě dokončil. Rolex je v Tvém případě krok stranou. Střádej a jdi ještě výš, do světa maximální Haute Horlogerie, do světa hodinek, kterých se vyrobí jen skutečně exluzívně omezená série, max. do 10 ks. Hodně štěstí . Roman "Snow" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 12. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2018 drobnou výhradu mám k SteinhartůmUž je nemám :-). Proti modelu Titanium 500 nemohu napsat vůbec nic špatného, ale celkové působení značky založené na homage designu mi nebylo sympatické. osobně bych zkusil prodat Rainbow a koupil ikonický model z let devadesátých Zenith Rainbow Fly Back El PrimeroZenith Defy jsem dostal od ženy, tehdy ještě přítelkyně, k Vánocům. Je tedy jasný, že ty jsou napořád. Chtěl jsem nedávno koupit Zenith Stratos Rainbow, ale větší radost mi nakonec udělaly třeba ty Sumo Padi. Díky AP RO mi dělají radost hodinky které bych dříve, jen díky nižší ceně, nedocenil. Jinak moc děkuju za tvůj příspěvek Romane. Od nikoho jiného jsem neotevřel tolik vláken jako od tebe!
Snow Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Odesláno 12. února 2018 Jinak moc děkuju za tvůj příspěvek Romane. Od nikoho jiného jsem neotevřel tolik vláken jako od tebe! To nebude kvalitou, ale kvantitou . Seřadil jsem si členy podle počtu příspěvků a pohodlně bych se vešel do první trojky,Ty jako jeden z posledních mohykánů a pamětníků heroických dob fóra si budeš možná pamatovat, že jsem masivně mazal hned dvakrát. Jakým způsobem se transformovalo fórum a tím pádem se přepočítaly příspěvky, nemám sebemenší tušení. A nebudu od pravdy, že to dnes už neví vůbec nikdo. Koneckonců první transfer byl už v roce 2006 !!! První byla Fotogalerie, která mě mrzí 100x víc než příspěvky s různými hodinkami. Stejně se nesetkávaly s úspěchem, prý byly o hodinkách, které si stejně nikdo z nás nemůže dovolit. Připomenu dobu, tehdy byl moderátor YPO. Nad ní jsem strávil stovky hodin a smazal jsem jí jen kvůli některým členům. Jinak by zde možná, kdoví, byla.
jacob Odesláno 29. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Poslední dobou se jiné na ruku ani nedostanou :-). Koupil jsem je už před delším časem kvůli parádnímu cifru, který se jmenuje Skyfall. Dlouho jsem je, hlavně kvůli AP, neměl na ruce, ale teď je nedokážu sundat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Parada, parada, parada. Vzpominam na tenhle model asi nejcasteji z tech, co jsem mel.
kuncák7 Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Nejsem tu tak dlouho jako ty (ci snow a jeho odlozena ja), ale obdivuju tvou sbirku i fotky. Super.
jacob Odesláno 29. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2018 2kuncák: jsem tady sice dlouho, ale o hodinkách vím pořád hrozně málo. S pokorou i po těch letech čerpám informace, kde mohu :-).
leebauer Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 APéčka jsou prostě hodinky, ale můj šálek kávy jsou spíš ty Hydro-suby.Jinak si ale nemyslím že bys o hoďkách věděl málo.Od toho jsme tady my-jiní.Držím palce a fandím ti.Furt pěkný čtení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se