Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 286
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Odkud jsi Jarette Tropic objednal? Vlezou se do něj silné seiko stěžejky nebo je SLA nepoužívá. Ten poslední tropic jsem rozerval, když jsem je tam chtěl vsunout a podotýkám: lubrikoval jsem.. Ne vždycky platí heslo.. "to se vejde" :D

Odesláno

Odkud jsi Jarette Tropic objednal? Vlezou se do něj silné seiko stěžejky nebo je SLA nepoužívá. Ten poslední tropic jsem rozerval, když jsem je tam chtěl vsunout a podotýkám: lubrikoval jsem.. Ne vždycky platí heslo.. "to se vejde" :D

Na eBay, zatím je na cestě ... jak dorazí, dám vědět. Pokud to bude dobrý objednám originál Swiss Tropic ... jen cena 250USD je trochu vyšší :)

Odesláno

Ten chlápek co ho Jarett postnul, psal že ho má odsud

Odesláno (upraveno)

Já tam kam nenacpu tlusté, požívám stěžejky rolex pro modely s vrtanýma nožkama co mi doma zůstaly.

Mají tak dlouhé čepy že je dáš do 20 i 22mm.

Je to bytelná jistota.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Fat je jistota a na zelvach tem slabsim neverim. 250 usd je cena hodinek, tam to jde mimo ne. Zkusim ten od ZD, mam jeden kam se vesly. Na watchgecko.com chtej za postu 10?, na kellotarvike.com jen 84 czk a stejny sortiment.

Odesláno (upraveno)

Ja som objednal 19mm uncle seiko za 40usd myslim, mal by dojst coskoro tak nafotim. Momentalne som ich hodil na tah a je to v pohode. Nemam rad tahy, ktore sa nezuzuju, ale co uz...

Sorry, ale co je toto? post-29493-0-18722400-1501142345_thumb.jpg

Upraveno uživatelem warann
Odesláno (upraveno)

Od stredy jsou taky na tahu a neni to zly... prekvapila fabricka presnost, cca +4s/den.

Budu je muset na tah hodit taky :) a mě tedy jdou +2   :notworthy:

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

Tak jsem na eBay objednal NOS Seiko Stelux tah a koncovky pro 6105, který by měl na reedici sedět ... pokud to tak opravdu vyjde, bude to myslím dobrý vintage chrastící zážitek :)

Odesláno

:), ty ses takovej ten tunici typ, a jak je dotuneno, nasleduje prodej!

To je fakt, cesta je víc, než cíl ... ale tyhle celkem vzhledem k příjemné velikosti aspirují na dlouhou dobu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...