Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 286
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já máslo nejím, nedělá mi dobře ... a kufr už jsem poposunul :)

Škoda nevadí. Jíst ho nemusíš, můžeš si ho nechat na další kšefty :D

• po měsících...
Odesláno

Keby mal niekto záujem mám jedny SLA017 doma komplet balenie aj s ponorkou nenosené mohol by som ich pustiť.

• po 5 týdnech...
Odesláno

Tak to je mazec... Nedalo ti to.. :-)

Tak ony to jsou jednoduchý a pěkný hodinky, mají datum a nemají lupu, s tím jsem u RLX vždycky bojoval ... a za ty peníze ? Dobrý :)

• po měsíci...
Odesláno

Říkal jsem si, jaký řemen by byl pro SLA nejlepší. Na běžné nošení se mi jednoznačně osvědčil Tropic od Uncle Seiko ... ale co nějakou kožku ? Hnědých jsem zkoušel vícero, ale k šedému cifru to prostě pořád nebylo ono. A jak jsem tak hledal, zaujal mě vintage řemen v barvě olověné šedi od Bulang & Sons ... https://bulangandsons.com/watch-straps/piombo-grey-elegant-leather-watch-strap.html

Dnes došel a musím tedy vyseknout poklonu ! Barva je perfektní, sedí k šedému cifru jak prdel na hrnec a zpracování zatím nejlepší, co jsem viděl ! :)

Odesláno

Zjistím, jestli se nedá objednat oficiálně. Jinak to umím samozřejmě z Japonska, ale vzhledem k nákladům na dopravu by bylo fajn, kdyby se našlo víc zájemců.

Odesláno

Tak teď se dívám, že je tam dost velkej nápis Seiko, což by na Igenech vadilo, na Sla017 a původní 62Mas ho beru, takže 2 kusy, bitte

Odesláno (upraveno)

Já mám taky změnu. Náhodou se ke mně dostala DAL3BP guma od Seika, která má 19 mm. Docela se mi to líbí.

Sedí jak prdel na hrnci.

Prosímtě, jestli budeš vznášet oficiální dotaz, přeptej se i na DAL1BP a R0121AR

Případně bych se přidal k objednávce

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Ooooh, velmo by som ich chcel.... nedaruje niekto pls....

Este ked sa iba ohlasila reedicia, nebol som si tymto stylom moc isty, ale od kedy prisiel homage od MWW, (a to je ozaj len slaby odvar tohto origu), stal sa mojim sucasnym favoritom.

trosku zaciatocnicka otazka.... kedze je to limitka, 2000ks, bude casom stupat na cene? Alebo seiko vypusti novy bezny model s nejakou mikro zmenou, pripadne aj za lepsi peniaz? (ano, viem ze je tam v prospexe aj lacak 62mas)

Tiez som neskumal, tak sorry ak to uz bolo nahodou spomenute.... ale... ako je hrube sklicko? (aj ked pri tychto raised + doomed je to casto nepresne, ktory udaj ohladom vysky sa uvadza), je tam vnutorny AR?

Odesláno

Já bych si vzal 3 ty obleky

Heh, onehda som sa, a to aj opakovane po Xtom pozreti, smial na tejto Bolkovej hlaske (aj ked vlastne cely film je jedna suvisla hlaska, ktoru asi mnohi vedia odrecitovat snad aj od A po Z), neskor ale uvedomil, ze je v nej nadcasova mudrost :)

... a ma vlastne napadlo, ze tusim Instant oblubuje cierne tricka....

cize ano, ak nieco sedi, oblecenie, hodinky, boty, noz.... tak preco nie rovno to iste a rovnake hned aspon 2-3x ?

Odesláno (upraveno)

Aktuálně na wafli co mi dal Jarett v obrkufru...

PS: bych si jednutu DAL3BP gumu vzal...

Upraveno uživatelem LovecK
Odesláno

Jsou to překrásné hodinky, pro mě nedostižný ideál diver watch. Nedostižný v pravém slova smyslu, nejsem schopný za ně dát tolik.

Před časem jsem pořídil homage, ve 37 mm. Samá barvička. Baví mě, na volnočasové aktivity jsou dobré. Snad někoho neurazím. Pokud se to bud zdát modům jako off topic, smažte prosím.

post-3896-0-61327000-1518876155_thumb.jpg

post-3896-0-34443200-1518876165_thumb.jpg

post-3896-0-79894500-1518876177_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...