Jarett Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Ten by se mi šiknul, dám Ti za něj dvě kila másla. Já máslo nejím, nedělá mi dobře ... a kufr už jsem poposunul
t.p Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Já máslo nejím, nedělá mi dobře ... a kufr už jsem poposunul Škoda nevadí. Jíst ho nemusíš, můžeš si ho nechat na další kšefty
ony Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 Keby mal niekto záujem mám jedny SLA017 doma komplet balenie aj s ponorkou nenosené mohol by som ich pustiť.
petr_cha Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Tak to je mazec... Nedalo ti to.. :-) Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem petr_cha
Jarett Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Tak to je mazec... Nedalo ti to.. :-)Tak ony to jsou jednoduchý a pěkný hodinky, mají datum a nemají lupu, s tím jsem u RLX vždycky bojoval ... a za ty peníze ? Dobrý
Jarett Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Říkal jsem si, jaký řemen by byl pro SLA nejlepší. Na běžné nošení se mi jednoznačně osvědčil Tropic od Uncle Seiko ... ale co nějakou kožku ? Hnědých jsem zkoušel vícero, ale k šedému cifru to prostě pořád nebylo ono. A jak jsem tak hledal, zaujal mě vintage řemen v barvě olověné šedi od Bulang & Sons ... https://bulangandsons.com/watch-straps/piombo-grey-elegant-leather-watch-strap.html Dnes došel a musím tedy vyseknout poklonu ! Barva je perfektní, sedí k šedému cifru jak prdel na hrnec a zpracování zatím nejlepší, co jsem viděl !
nickolas Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Na chvilku jsem se lek že to je kotník Hodinky parádní a řemen vypadá taky dost dobře.
Chumpus Odesláno 16. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Já mám taky změnu. Náhodou se ke mně dostala DAL3BP guma od Seika, která má 19 mm. Docela se mi to líbí.
Jarett Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Já mám taky změnu. Náhodou se ke mně dostala DAL3BP guma od Seika, která má 19 mm. Docela se mi to líbí.To vypadá good, kde se dá koupit ?
Chumpus Odesláno 16. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Zjistím, jestli se nedá objednat oficiálně. Jinak to umím samozřejmě z Japonska, ale vzhledem k nákladům na dopravu by bylo fajn, kdyby se našlo víc zájemců.
Mirek Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Tak teď se dívám, že je tam dost velkej nápis Seiko, což by na Igenech vadilo, na Sla017 a původní 62Mas ho beru, takže 2 kusy, bitte
kamilb Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 (upraveno) Já mám taky změnu. Náhodou se ke mně dostala DAL3BP guma od Seika, která má 19 mm. Docela se mi to líbí. Sedí jak prdel na hrnci.Prosímtě, jestli budeš vznášet oficiální dotaz, přeptej se i na DAL1BP a R0121ARPřípadně bych se přidal k objednávce Upraveno 16. února 2018 uživatelem kamilb
vrcan Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Ooooh, velmo by som ich chcel.... nedaruje niekto pls.... Este ked sa iba ohlasila reedicia, nebol som si tymto stylom moc isty, ale od kedy prisiel homage od MWW, (a to je ozaj len slaby odvar tohto origu), stal sa mojim sucasnym favoritom. trosku zaciatocnicka otazka.... kedze je to limitka, 2000ks, bude casom stupat na cene? Alebo seiko vypusti novy bezny model s nejakou mikro zmenou, pripadne aj za lepsi peniaz? (ano, viem ze je tam v prospexe aj lacak 62mas) Tiez som neskumal, tak sorry ak to uz bolo nahodou spomenute.... ale... ako je hrube sklicko? (aj ked pri tychto raised + doomed je to casto nepresne, ktory udaj ohladom vysky sa uvadza), je tam vnutorny AR?
vrcan Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Já bych si vzal 3 ty obleky Heh, onehda som sa, a to aj opakovane po Xtom pozreti, smial na tejto Bolkovej hlaske (aj ked vlastne cely film je jedna suvisla hlaska, ktoru asi mnohi vedia odrecitovat snad aj od A po Z), neskor ale uvedomil, ze je v nej nadcasova mudrost ... a ma vlastne napadlo, ze tusim Instant oblubuje cierne tricka.... cize ano, ak nieco sedi, oblecenie, hodinky, boty, noz.... tak preco nie rovno to iste a rovnake hned aspon 2-3x ?
Mirek Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Udělal jsem chybu, když jsem změnil počet, měl jsem napsat "dva sifony", omlouvám se
LovecK Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 (upraveno) Aktuálně na wafli co mi dal Jarett v obrkufru... PS: bych si jednutu DAL3BP gumu vzal... Upraveno 17. února 2018 uživatelem LovecK
Georgeisin Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Jsou to překrásné hodinky, pro mě nedostižný ideál diver watch. Nedostižný v pravém slova smyslu, nejsem schopný za ně dát tolik. Před časem jsem pořídil homage, ve 37 mm. Samá barvička. Baví mě, na volnočasové aktivity jsou dobré. Snad někoho neurazím. Pokud se to bud zdát modům jako off topic, smažte prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se