matejCZ Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Citovat "Inspired by Bond?s rank and regalia, OMEGA has created the "Commander?s Watch". The timepiece salutes the ensign colours of the British Royal Navy, with touches of white, blue and red found throughout the watch, creating a suave and stately look." Omega včera představila novou "Bond" limitku, pouze 7007 kusů, jako odkaz na tradici spojení Omegy v bondovkách již od roku 1995.Rozměr poudra je 41 mm a uvnitř tiká Omega cal. 2500 s co-axialem.Dostupná je taky varianta s pozdrem z 18k zlata v limitce pouhých 7 kusů...Vice na: https://www.omegawatches.com/watches/seamaster/diver-300-m/commanders-watch/product/nebo pěkné shrnutí na: https://www.hodinkee.com/articles/omega-launches-the-omega-seamaster-diver-300m-commanders-watch-limited-edition Co na ně říkáte?Mě se líbí hodně, pokud nebudou hned rozprodány, tak si udělám asi na Vánoce radost...
EngineerHack Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 za mna ano ... cele je to take fresh
sashator Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Nemůžu si pomoct ale ta bila je dobra třeba k olympijsky limitace, k bondovkam mi moc nejde...vůbec me na první pohled neberou
busdriver Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 V reálu vypadaj docela divně. Bych se bál, že se ta barevná kombinace rychle omrzí.
tommas4 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Hezký, ale není to ono. A limitka 7007 kusů = široce dostupné,běžně jsou k prodeji limitky o 2000 kusech bez pořadníků atd.,balení pěkné, zbytek tak trochu přeplácaný kočkopes.
Liqid Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Ta červená na lunetě je nějaká divná a logo na vteřinovce fakt nemusím.
tommas4 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 To červené na lunetě je guma. Použili to už na PO limitce k následující Olympiádě. Moc tomu neveřím, jako té gumě.
xcmaniax Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Na ofiko fotkach pekny. Libi se mi i ten pruhled, se strojkem si pohrali.
LovecK Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Az budu mit jako Bond i sapitooo, taxi je vobjednam...
palom Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 prve bondovky, ktore by som nechcel
ava Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Za mě teda palec nahoru. Ta bílá, červená a modrá kombinace super. Uvidíme v reálu.
b0ris Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Mne sa tiez velmi pacia. A konecne by ten priehladNa strojovnu mohli zacat robit seriovo- trebars by mohli dodavat 2 dynka k hodinkam... inak za mna palec hore. :-) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Axel Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Pruhled super, velka parada.. Ale jinak mi unika ten odkaz na Bonda.. Vypadaji jak k Olympiade. Bilej cifr v kombinaci s bilymi indexy nemusim, mel jsem jednou a stacilo..
boban Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Za me pěkný, pepsi verze mi k bondofkám jde, ale nekoupil bych je - 007 na vteřinovce by na jednoho nebonda bylo az dost.
tano Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Odesláno 8. července 2017 Na fotkach vypadaji super, realita muze byt jina.
Kid_A Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 (upraveno) Souhlas s kolegy vyse...se strojkem si fakt pohrali. Rovnez chvalim nato i tah (tah mi chybi treba u speedy tuesday). Tah bych ale volil radej v "nebuzna" variante Upraveno 9. července 2017 uživatelem Kid_A
Tittus Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 A to já mám tyhle "úlety" docela rád, mně se to líbí. A budu o nich asi i uvažovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se