pciza Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Opravdu moc pěkné! ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Sem chodim vazne rad. A velka gratulace k Marusce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Z tvého textu je cítit, že hodinky pro tebe mají svou duši, která se vyvíji tím, jak s tebou putují životem. Tenhle přístup je mi hodně blízký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Pánové, děkuji za slova chvály. Jak jsem předesílal, tak se dnes po dlouhém a těžkém boji stalo. Naše Maruška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Velká gratulace. Ať se jí daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 11. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Díky siwi. Ještě jedna fotka těch mých Laco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Také se přidám k blahopřání, hodně zdraví Marušce. Tvé fotky jsou hezké a hlavně nápadité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Svatoslav: děkuji, holky se mají fajn a zítra si je snad přivezu domů No a tohle bude můj stý příspěvek za nějakých 8 let a pár měsíců na fóru. V poslední době jsem se snažil tu kadenci malinko navýšit. Pár foteček z dnešního cvakání. Nějak mě to chytlo a už čumím po mezikroužcích a podobných věcech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Nahodil jsem po dlouhe dobe tah. Maji uplne jiny rozmer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Omlouvám se, z mobilu to evidentně nešlo. Tak tedy znovu a lépe: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 18. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Nějaké ty botky a jiné rekvizity s hodinkama. Oblekovky se slušnýma botama Hodinkty, které nosím velmi často s botama, které už taky zažily svoje Hodinky na kolo s tretrama Vývrtka Campagnolo a krásné pětky Želvy s už postovanýma pohorama Dvě legendy, SKS Rennkompressor a SKX007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Opět moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 22. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Želvy želvičky. Jedno makro s pěkně jdoucí vteřinovkou A opět jeden pokus s vodou aneb nejen Rolex má korunku (tohle byla sakra vydřená fotka a přesto, že má k dokonalosti daleko, tak jsem za ní rád) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 krásný, obě dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 23. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Díky pebe! Dneska mi přišly makrokroužky, tak se s tím učím Modrá pětka Zlatá pětka Želvy Nefunkční strojek hodinek Pobeda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Moc pekne ti to foti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 25. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Chce to lepší světlo a ne jen stolní lampičku. Taky mi závěrka rozhodí šuntský stativ a pak z toho lezou tyhle neostré fotky. Ty makra jsou větší dřina, než jsem si myslel... Tady se mi líbí sunburst a nasvětlení - vypadá to jako přechod noci k rozbřesku Laco indexy Luneta želv Nefunkční sovětská strojovna s nějakým bordelem v soukolí, kterého jsem si všiml až v kompu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Parádní fotky. Ta "korunka" obvzlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 MíraMíra: děkuji :-) Makrohrátky potřetí. Stativ je fakt šunt a tak jsem se musel spokojit s foťákem položeným na stolečku. Děkuji Coolidgemu za cenné rady, žel jsem pouze na začátku cesty :-) Zajímavě strukturovaný ciferník levných solárek Laco ručka ostrá jako břitva ČSSR na Sportech 2 Edifice s karbonovou vložkou cifru ČSSR podruhé, tentokrát na Pyžamech Zlatá pětka Minutová šipka na želvách s indexy Datové okénko na SNZH53 Krásné ložiskové kameny na Pobedách No a takhle to vznikalo.. Amatérizmus jak cyp, ale fotky ostřejší než ze stativu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Mmmmm... To máš objektiv nasazený ma kroužcích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se