Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se mi podařilo i u nás v Česku sehnat mléčnou variantu mojí oblíbené čokolády. Má příjemnou, jemnou chuť, paráda.

post-13018-0-14431400-1430980033_thumb.jpg

Odesláno

Lumpové, darebáci - máte mě na svědomí. Pod zhoubným vlivem tohohle vlákna jsem v sobotu zavítal do obchodu Čokoláda v Husovce, nechal tam nějaké podelší peníze, že abych to prubnul a konec. Mají mě v drápech, je to návykovější než crack. Koupil jsem nějaké Bonnaty a Chcolate & Love Bio s drcenýma bobama. Jsem si říkal, že si ďobnu každej den kousek...jooo, zlatý voči. Člověk si ďobne pár kousků a čokoláda je fuč :sad01_anim:

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Dnes jsem objevil jeden obchůdek kde mají tyto prémiové čokolády, těším se na víkend až ji načnu. :whistling:

post-13018-0-45308800-1441385310_thumb.jpg

Odesláno

Tu jsem měl ( to zní jako že se bavíme o holkách) a moc dobrá, dlouho nevydržela :-)

Plně chápu, souhlasím, i já ji měl několikrát ;-)

• po 4 týdnech...
Návštěvník LukeD
Odesláno

Dostal jsem před nedávnem jako dárek 85% čokoládu od slovenské firmy Lyra chocolate a musím říct, že je to chuťová bomba. Na Fino de Aroma něco bude... Cena za 90 g sice vyšší, ale stojí to za to! Mohu jen a pouze doporučit k vyzkoušení. Horší to asi bude s hledáním obchodu, kde by ji měli, nechcete-li objednávat přímo přes jejich web.

magic_tab_1-600x600.jpg

Odesláno

Ha. Od Lyra chocolate dnes ocakavam zasielku. Konecne po vyse tyzdni - vraj nestihaju vyrabat po tom ako vyhrali cokoladoveho "oskara" ;)

Návštěvník LukeD
Odesláno

Čokoládový oskar? Povídej, přeháněj aneb nemám tušení...

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Ochutnal jsem tuto, na můj vkus mohla být ještě o něco pálivější, ale rozhodně doporučuji!

post-13018-0-19077100-1459859857_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...