Irwinek Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 (upraveno) před 54 minutami, Humanzero napsal: spíš dělají stále menší balení Dřív jsi zakousl pořádný kus čokolády, dneska tenkou tabulku. Mě od Amedei nejvíc chutná Porcelana a bílá s pistáciemi. Ty malý čokoládovny taky ochutnávám, jsou to takový většinou specialitky, který ochutnám, ale nikdy mě to nedonutí po ní zatoužit znova. No smrskflace měl jsem zatím jen tyhle dvě, a fakt mne moc nenadchly . Teď se s tím roztrhl pytel, stejně jako s pralinkama. Kazdej si může najít to své, problém je ale v tom, že 4 x ano a po pátý najednou něco jiného. Ty větší firmy nějak drží stejnou chuť, ale pak vezmou boby odjinud a je to v pr... a nevím, čím to je, ale snad žádnà fér traide mi nejede občas dostanu chuť na čokoládu-nečokoládu " sojová pochoutka " co jí dřív dělávala Zora . Asi mi zůstala ta chuť z dětství. Navzdory čokoládám z tůzu jsem jí miloval. Upraveno 27. prosince 2025 uživatelem Irwinek Pravopis
Gustaf Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Tuhle jsem ještě neměl...tak jsem zvědavěj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 (upraveno) Nákup cen do silvestrovského hokejového turnaje. Tvl. čtyři odpolede a mě už je blbě Ceny jsou Makro, takže + DPH. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2025 uživatelem Jeronimo 2
Harwey Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Netusim, uvidim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jeronimo Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna V 1. 1. 2026 v 16:34, Harwey napsal: Netusim, uvidim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak jak? Smaragd mi chutnal, snad jen trošičku víc " hutnosti " by neškodilo, ale tak to je na osobní preferenci
Harwey Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Este neviem, zatial sme dojedali zasoby z mikulasa:)
Irwinek Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna před 8 minutami, Harwey napsal: Este neviem, zatial sme dojedali zasoby z mikulasa:) Jak Ti může vydržet čokoláda tak dlouho? u nás se asi vypařuje 1
Harwey Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna No vidis to...neboj dam vediet. Bol bohaty mikulas, no:)
Irwinek Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna před 20 hodinami, Harwey napsal: No vidis to...neboj dam vediet. Bol bohaty mikulas, no:) Škoda, že jsi byl hodný, hora uhlí by teď bodla
Eiffeltom Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna My jsme si doma oblíbili čokoládu z Hradce - Jordi's čokoláda. Bean to bar čokolády - tedy dělají to komplet sami. Mají tam prodejnu u náměstí, na kterou jsme dávno tenkrát narazili. Mají základní řady čokolád, ale dělají přes rok hodně limitek. Od takových jednodruhových - z bobů z Madagaskaru, Tanzanie, Vietnamu, atd. Různé hořkosti. Některé pak mléčné, bílé, a s hodně příchutěmi. Jako bílá jahodová byla super. Perníková na vánoce. Se solí, s pepřem, s chilli, s oříšky, ale třeba i hrách se slaninou (to už nebyla taková sláva, ale neříkám, že to bylo špatné). Přes rok vždy objednám něco jiného, když jedeme náhodou kolem, tak se zastavíme tam (dělají tam zmrzlinu nebo horkou čokoládu, podle období). Jo, ceny už nejsou kde bývaly, ale nejíme to na kila. Příběh, balení, chutě vždy ok.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se