Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 54 minutami, Humanzero napsal:

spíš dělají stále menší balení🫣 Dřív jsi zakousl pořádný kus čokolády, dneska tenkou tabulku. Mě od Amedei nejvíc chutná Porcelana a bílá s pistáciemi.

Ty malý čokoládovny taky ochutnávám, jsou to takový většinou specialitky, který ochutnám, ale nikdy mě to nedonutí po ní zatoužit znova.

No smrskflace 😞

měl jsem zatím jen tyhle dvě, a fakt mne moc nenadchly . Teď se s tím roztrhl pytel, stejně jako s pralinkama. Kazdej si může najít to své, problém je ale v tom, že 4 x ano a po pátý najednou něco jiného. Ty větší firmy nějak drží stejnou chuť, ale pak vezmou boby odjinud a je to v pr...  a nevím, čím to je, ale snad žádnà fér traide mi nejede  😞

občas dostanu chuť na čokoládu-nečokoládu  " sojová pochoutka " co jí dřív dělávala Zora . Asi mi zůstala ta chuť z dětství. Navzdory čokoládám z tůzu jsem jí miloval.

Upraveno uživatelem Irwinek
Pravopis
Odesláno (upraveno)

Nákup cen do silvestrovského hokejového turnaje. Tvl. čtyři odpolede a mě už je blbě :D Ceny  jsou Makro, takže + DPH. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jeronimo
  • Haha 2
  • po 4 týdnech...
Odesláno

My jsme si doma oblíbili čokoládu z Hradce - Jordi's čokoláda. Bean to bar čokolády - tedy dělají to komplet sami. Mají tam prodejnu u náměstí, na kterou jsme dávno tenkrát narazili. Mají základní řady čokolád, ale dělají přes rok hodně limitek. Od takových jednodruhových - z bobů z Madagaskaru, Tanzanie, Vietnamu, atd. Různé hořkosti. Některé pak mléčné, bílé, a s hodně příchutěmi. Jako bílá jahodová byla super. Perníková na vánoce. Se solí, s pepřem, s chilli, s oříšky, ale třeba i hrách se slaninou (to už nebyla taková sláva, ale neříkám, že to bylo špatné). Přes rok vždy objednám něco jiného, když jedeme náhodou kolem, tak se zastavíme tam (dělají tam zmrzlinu nebo horkou čokoládu, podle období). Jo, ceny už nejsou kde bývaly, ale nejíme to na kila. Příběh, balení, chutě vždy ok. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...