Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj zajímal by mě názor na hodinky Alpina al-525br5fbaes6 hlavně proto že už mám doma           Alpina al-525lbs5ae6b jestli mít doma třeba takové kombo ....dík  

post-26370-0-48217900-1501502285_thumb.jpg     

tyto mám doma 

post-26370-0-67179100-1501502329_thumb.jpg  

tady foto na mé ruce v prodejně  

post-26370-0-63359800-1501502487_thumb.jpg

Odesláno

No, pokud ten závod jezdíš, nebo jsi aspoň extrémní fanda, možná.. ale jinak teda v žádnym případě. Hrozně se mi nelíběj, plus to spojení s konkrétní akcí..

Odesláno

Nech si ty, které máš, ty jsou hezčí a přikup k nim něco jiného ze stáje Alpiny, mají spoustu krásných modelů, mezi které ovšem zrovna Sebring nepatří.

Odesláno

Je mi jasné, že těch 50% dolů je lákavých, že tě to hlavně v tomto směru hlodá v hlavě, ale jedny krásné Alpiny máš a v tomto případě vybíráš čistě rozumem. Zapoj srdíčko a počkej si na lepší model...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Taky zrovna pokukuju po Alpine, ale ty karbonovy cifry mi prijde pusobi takovycm lacinym dojmem..

Jinak jejich hodinky na prvni pohled na zivo vypadaji materialove a zpracovanim naprosto perfektne..

Odesláno

Je nám asi všem jasný, žes to nechtěl slyšet, ale taky bych řekl, že Alpina umí mnohem hezčí kousky, než jsou tyhle. Fakt se mi nelíbí, zatímco ty, co máš doma, ty Avalanche, ty považuju za bombový...

Odesláno
  V 16. 8. 2017 v 20:54, Kex napsal:

Je nám asi všem jasný, žes to nechtěl slyšet, ale taky bych řekl, že Alpina umí mnohem hezčí kousky, než jsou tyhle. Fakt se mi nelíbí, zatímco ty, co máš doma, ty Avalanche, ty považuju za bombový...

Jasný dík .....nakonec jsem do nich nešel 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...