Návštěvník YPO Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 aha to jsem nevedel, hlavne ze jsem ji teda nepojmenoval ja hlavně nikomu neříkej, že jsem ti radil jak tady přežít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suleky Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 (upraveno) máš pravdu je to tady na foru Príma ale uz jsme trochu mimo tema...takze koncim Upraveno 6. června 2008 uživatelem Suleky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 (upraveno) chtěl jsem tím jen říci,že srovnávat ceny firmy XY s cenami firmy XY prostě nelze a to platí ve všech oblastech obchodování, nejen u hodinek Proč by se nemohly srovnávat ceny jedné a té samé firmy? XY - XY Jo XY a YZ, to by byla jiná! Upraveno 6. června 2008 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 Proč by se nemohly srovnávat ceny jedné a té samé firmy? XY - XY Jo XY a YZ, to by byla jiná! ..... neriskuj - nevíš kdo to čte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 Hmmm, móóóc pěkný. Hezká recenze. Naprosto souhlasím. Líp bych to ani nemohl popsat a to jsem toto vlákno založil.PS: Po týdnu ti ani nepřijde, že máš něco na ruce. Ale objednej si prodloužený řemen. Já to udělal rovnou. Mám zápěstí 20 cm, tak mi nic jiného ani nezbývalo. Děkuji za ocenění mé snahy...Řemen je v plánu. Jak velký doporučuješ? Zvolil jsi stejný dekor a barvu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 Gorg, vzal si tu "recenzi" pěkně od podlahy Čekám na ty 44mm, ty 47mm jsme si zkoušel před pár týdny a podle mně mi byly velké. Mám zápěstí 18,5cm. Ale to je úhel pohledu, někomu se mohou zdát tak akorát. Každopádně gratuluji. Čekám až Kubson bude mít ty menší, měli by stát přibližně stejně. Myslím, že obecně pilotky od Steinhartu jsou za hodně dobrou cenu, už jen ten lehce klenutý safír musí stát výrobce celkem ranec. Například Prim tím (mimo jiné způsoby) obhajuje svojí mírně řečeno "nelidovou cenu". Otázka... jak se Ti jeví ten řemen? Je kvalitní? při kouknutí na ně u jednoho bývalého kolegy z práce, jsem na řemen ani nekuk Mně se líbí ty jejich vintage modely. Ale jak to vypadá naživo, to netuším. Tak ať Ti pěkně tikaj! Věř mi, že ta velikost (jak píše i Leonid) je jen prostě nezvyk. Já ti zase věřím, že jsi tenhle pocit měl. Jak jsi četl, já ho měl taky. Jenže aby sis pak neříkal: "Safra, klidně jsem mohl jít do větších". A ta korunka...diamantová je zajímavá. Všechny ostatní hodinky se mi začínají po prvním dni jevit, jako dětská hračka. Jestli máš zápěstí jako já, opravdu se jich nemusíš bát. (Tedy nejsi-li opravdu drobnější postavy). I kdyby BII nějak nevyšly, jdi s klidem do nich. Nebudeš litovat, to určitě ne. Ta velikost k nim prostě patří. Menší si představit umím,ale 47 je na pilotkách super. Jsou tak zajímavé nejen designem, ale i velikostí. Jsou působivé a to doslova. Co se řemenu týče, líbí se mi co se proporcí týče a k šití nemám výhrad. Myslím, že patina mu může slušet. Jeho bolest je prostě jen délka. S tím jsem ale počítal. I spona je pěkně opracovaná a gravírování na ní s nápisem steinhart působí decentně a stylově. Co na těchto hodinkách oceňuji, že kompozičně jsou dokonalé. Nikde není ničeho moc a nikde málo. Jsou vyvážené a působí "značkově". (Jakkoli tohle slovo hloupě zní). Prostě mám pocit, že někteří výrobci si myslí, že čím více, tím lépe. Někteří čím méně, tím lépe. Osobně jsem za míň, ale tady to neplatí, tady je prostě souhra a vyváženost všech detailů. Každopádně dobře pořiď , Kubson jasná volba Ahoj,Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 běžně nosím hodinky pod 40mm....Velikost není problém. Foceno mobilem...sorry za kvalitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 Ty taky, safi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 (upraveno) Ty taky, safi??? Dal jsem na ně gumový pásek z alpinistů a nosí se skvěle:-) Upraveno 7. června 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 běžně nosím hodinky pod 40mm....Velikost není problém. Foceno mobilem...sorry za kvalitu Za tohle by ti Diskuter dal co proto Mozna bych s nim ale souhlasil, tohle uz mi prijde trosku hruby zrno Ja osobne bych takhle hodinky nosit nemohl, ale kazdy to ma hozeny jinak, a to je vlastne dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 (upraveno) Za tohle by ti Diskuter dal co proto Mozna bych s nim ale souhlasil, tohle uz mi prijde trosku hruby zrno Ja osobne bych takhle hodinky nosit nemohl, ale kazdy to ma hozeny jinak, a to je vlastne dobre Mám je půjčené pořád se tu o nich píše, tak mě zajímalo je vidět v reálu..a jsem velmi pozitivně překvapen:-) Na moji ruku je velikost samozřejmě trošku neodpovídající, ale i tak se pohodlně nosí a občas člověk skoro ani neví, že je má Jak ty Archimede, tak i ty Steinharty můžu jedině doporučit...hodně příjemná cena, velmi dobrá kvalita - korunky jsou pevně usazené. Takže pokud máte útlou ruku jako já, jdetě do Archimede, pokud máte průměrný obvod ruky a výše, jděte do Steinhartů. I když ty Steinharty.....ajajaj Upraveno 7. června 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 Ja uvazoval o Archimede pilotkach, ale datum bych rad, ne vsak na pozici 4:30, to se mi bohuzel vubec nelibi (i kdyz bych to mozna snesl, ale vnitrne by me to zralo) Kdyby bylo datum treba na 6 nebo nad 6 tak bych mel o starost min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 Nedělají se třeba archimede jako Handaufzug?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 Asi poprvé jsem se dnes podíval na web steinhartu a velice mě zaujal model "Portugal Mariner" -. až na tu korunku, která ač má něco do sebe, přece jen mi přijde ne příliš praktická... Napadl mě při tom takový barbarský dotaz - za který mě doufám neukamenujete - myslíte, že by nějaký šikovný hodinář dovedl tu korunku vyměnit za jinou??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 7. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 Hmmm, móóóc pěkný. Hezká recenze. Naprosto souhlasím. Líp bych to ani nemohl popsat a to jsem toto vlákno založil. PS: Po týdnu ti ani nepřijde, že máš něco na ruce. Ale objednej si prodloužený řemen. Já to udělal rovnou. Mám zápěstí 20 cm, tak mi nic jiného ani nezbývalo. Děkuji za ocenění mé snahy... Řemen je v plánu. Jak velký doporučuješ? Zvolil jsi stejný dekor a barvu? Rozhodně stejný, jen prodlouženou verzi. Budeš spokojen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 (upraveno) běžně nosím hodinky pod 40mm....Velikost není problém. Foceno mobilem...sorry za kvalitu "safi, aký máš priemer ruky? Upraveno 7. června 2008 uživatelem japa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 Nedělají se třeba archimede jako Handaufzug?? Archimede Pilot Original, vyprodaná limitovaná edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 Ahoj chci se zeptat, jaké řemeny máte u svých B-Uhr. Budu objednávat prodloužený a přemýšlím o alternativě Já sám mám čokoládu http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Steinhart-Chocolate ale uvažuji o světlejším http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Steinhart-Cognac Jak to vidíte vy, pokud máte zkušenosti? Vím, že barva je otázka vkusu, ale přesto....poradíte? Díky, Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 Já třeba také řeším tohle dilema. Pravděpodobně půjdu do nějakého světlejšího. Většinou mám černé oblečení, velmi často oblek a kravatu a tak trocha extravagance v podobě výrazných hodinek na výraznějším řemenu neuškodí... říkám tomu "vyvěsit vlajku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 (upraveno) K obleku tyhle hodinky vůbec nenosím, ale k džínám doporučuju tenhle řemen. Zkoušel jsem i jiné, ale nakonec nosím jenom tenhle. http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Ste...ONI-old-vintage http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Ste...i-old-vintage-2 Upraveno 7. června 2008 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se