Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  Topkan napsal:
Jasan, jenom jsem teď nemluvil o indexech, ale čistě o ploše ciferníku a jeho materiálu. A náhodou mi vůbec nevadí, že tady srovnáváme pro někoho nesrovnatelný hodinky. Já bych do Big pilotů za 300t nešel, ani kdybych ty prachy měl. A rozhodně taky neberu B-Uhr jako nějakou napodobeninu Big pilotů od IWC. Fakt se povedly a můžu jenom doporučit! A myslim že v menším provedení to nebude ono...

JJ, souhlas. Moc mi vyhovuje, že na "špinavou" práci si beru Prim sport II. Jsou to super hodinky s velikostí, že člověk neví jestli je má. Ale přesto mají svoje "charizma" a smysl. Rozhodně se za ně člověk nestydí.

Ale ve chvíli volna je doslova radost mít B-uhr na ruce. Je to prostě jinej impozantní kus hodinek, kterej budí pozornost nejen majitele.

A jdou jak "švýcary", přesnost je úžasná.

Z menších budou mít radost hlavně lidi s malým zápěstím....i když ti už mají (nejen) Archimede :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Gorg
Odesláno

Zajímalo by mě, jestli má model automatik luminescenční všechny bílé prvky na ciferníku? Mohl by se prosím nějaký šťastný majitel hodit fotečku?

A bylo by možné je někde v Praze vidět naživo?

Díky :smile_anim:

Odesláno
  mischa napsal:

Mischo nebo ALL:

Chci se zeptat, jestli na kalibru Unitas 6497 jsou modřené šroubky opravdu modré díky kalení.

Při bližším pohledu mi to tak nepřipadá, ale domnívám se, že by tam jinak modřené šroubky nedávali...

Nevíte jak to tedy je?

Díky za každé info.

Odesláno

Moc se mi líbí ta fotka, kde je prezentováno, jak svítí superluminova....

...vteřinovka po sobě zanechala stopu a my se tak dozvídáme, že exponování trvalo 13 sekund.

Taková hloupost, ale potěší...:D

Ale k věci...

Můj dotaz zní: Proč má na sobě tato limitka dýnko s nápisem B-Uhr II ???? Má rozměr 44 a Steinhart jiné dýnko nemá???? Uff nechápu a nerozumím.

Odesláno (upraveno)

Gorg: Teda, pokud jsem to pochopil správně, ona to vůbec není limitka, ale normální seriovka, která bude k prodeji :), doufám, že se nepletu, pokud jo, tak se omlouvám.

All: Edit - Tak asi je to vážně limitka, koukal jsem na watchuseek a z toho jsem pochopil, že se jedná o nějakou limitku... Zajímalo by mě, jaké typy teda budou k dostání???

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Gorg: Teda, pokud jsem to pochopil správně, ona to vůbec není limitka, ale normální seriovka, která bude k prodeji :), doufám, že se nepletu, pokud jo, tak se omlouvám.

All: Edit - Tak asi je to vážně limitka, koukal jsem na watchuseek a z toho jsem pochopil, že se jedná o nějakou limitku... Zajímalo by mě, jaké typy teda budou k dostání???

Limitka je to urcite...ale nechapu proc je na dynku napis B-Uhr II, coz by melo byt dynko z nove seriovky B-Uhr s mensim prumerem 44mm.

K "dostani" ...asi myslis seriovku....mno tady mas odkazy (urcite je znas) s nabidkou

Nemecka verze: http://www.steinhartwatches.de/

Americka verze: http://www.debaufre.com/

a v nejblizsi dobe by se mela v nabidce objevit seriovka B-Uhr II

první fotky tady:

http://img223.imageshack.us/img223/4010/na...tasprotoew3.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/3055/sm...runitas2aj0.jpg

a porovnani B-uhr s B-uhr II (uprostred)

http://img257.imageshack.us/img257/6793/sm...runitas3wm1.jpg

Odesláno

Nazdar hoši - k té limitce

Limitka B-Uhr II o které píšu (vytvořená na uhrforum.de), má standardní unitas, tedy vteřinovku na devítce (s méně nápadnými kružnicemi). Největší zajímavostí jsou bílé (nemodřené) ručičky. Fotky zatím nejsou, dodávka se posunula na polovinu srpna.

Odesláno
  bandicoot napsal:
Nazdar hoši - k té limitce

Limitka B-Uhr II o které píšu (vytvořená na uhrforum.de), má standardní unitas, tedy vteřinovku na devítce (s méně nápadnými kružnicemi). Největší zajímavostí jsou bílé (nemodřené) ručičky. Fotky zatím nejsou, dodávka se posunula na polovinu srpna.

Bandicoote tak Prrrr :thumbsup_anim:

Ty mi bouras veskere me znalosti, ktere mam o steinhartech... :rolleyes:

B-Uhr II prece neni limitka?!?

Co dela na fotkach te limitky co jsi poslal ...dynko z B-Uhr II ?!?

Delas mi v tom peknej gulas :D

Ty nemodrene rucky...to je spis na skodu, ne?

Jinak diky za fotky a info...

Odesláno

tak, pánové, právě sem dožužlal medvídky :D :D a rozbalil své Steinharty Nav B-Uhr... :clap: Pěkný kousek na ruku!!!

První dojem- paráda.

Druhý dojem- ještě větší paráda

Třetí dojem- pásek je jak z betonu... po chvíli snažení šel rozepnout, pak nasadit a zasunout..... :sick01:

Čtvrtý dojem- ze spodní strany je rýha u domečku na utahování víka (opraví 2-3 tahy "papírem")

Pátý dojem- sednou na ruku jak prdel na hrnec... to snad ani nejde jinak říct...

Sedmý dojem- už je nechám na ruce...

První problém, který mě teď napadl, je ten, že všechno ostatní se mi bude zdát hodně hodně prťavý... A to i mé oblíbené Seika Sumo....

Takže díky Kubo...

Odesláno (upraveno)

Gorg:

B-Uhr II nejsou limitka, dělají se s unitasem a etou a asi to bude standardní nabídka hodinářství Steinhart.

Pro Uhrforum.de nabídl G. Steinhart udělat limitku. Jedinou jeho podmínkou byly bílé ručky (asi chtěl zkusit zase něco nového). My odběratelé (18 lidí, přičemž průběh v čase byl rozkolísaný 30, 5 a nakonec 18) jsme se dohodli na unitasu (manuál drtivě vyhrál) a vzhledu ciferníku (s umazanými kružnicemi u vteřinovky, bez nápisů atd.). Hodně kluků chtělo modřené ručky (GS byl proti), hodně chtělo unitas s centrální vteřinovkou (proti jsme byli kvůli ceně, vychcánkové si mysleli, že za 360 EUR budou mít tu limitku "Replica", co byla za 1290 EUR). Dýnko bude průhledné. Řemeny a spony byly dle individuální volby. Resumé: od B-Uhr II s unitasem se liší jen ručkami, ciferníkem a indiv. číslem mezi nožičkami. V současné době se hodinky sestavují, dodávka se čeká v polovině srpna (mám zaplaceno).

Nikdy jsme neviděli návrh, k dispozici máme jen můj neumělý model ve fotoshopu.

EDIT: to co vložil Baker, není "ta moje" limitka

post-2655-1215175237.jpg

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
  bandicoot napsal:
Gorg:

B-Uhr II nejsou limitka, dělají se s unitasem a etou a asi to bude standardní nabídka hodinářství Steinhart.

Pro Uhrforum.de nabídl G. Steinhart udělat limitku. Jedinou jeho podmínkou byly bílé ručky (asi chtěl zkusit zase něco nového). My odběratelé (18 lidí, přičemž průběh v čase byl rozkolísaný 30, 5 a nakonec 18) jsme se dohodli na unitasu (manuál drtivě vyhrál) a vzhledu ciferníku (s umazanými kružnicemi u vteřinovky, bez nápisů atd.). Hodně kluků chtělo modřené ručky (GS byl proti), hodně chtělo unitas s centrální vteřinovkou (proti jsme byli kvůli ceně, vychcánkové si mysleli, že za 360 EUR budou mít tu limitku "Replica", co byla za 1290 EUR). Dýnko bude průhledné. Řemeny a spony byly dle individuální volby. Resumé: od B-Uhr II s unitasem se liší jen ručkami, ciferníkem a indiv. číslem mezi nožičkami. V současné době se hodinky sestavují, dodávka se čeká v polovině srpna (mám zaplaceno).

Nikdy jsme neviděli návrh, k dispozici máme jen můj neumělý model ve fotoshopu.

EDIT: to co vložil Baker, není "ta moje" limitka

Tak ted mam jasno...moc diky za info Bandicoote....

za mne taky rozhodne unitas....nikdy bych neveril, jak perfektni je to kalibr...presnej a krasne si odtikava....super

Osobne jsem za modrene rucky, pripadaji mi fakt zajimavy...

....tu central vterinovku ale stejne maji...jen s automatem, ale za to za seriovou cenu.

imho tvuj nahled ve Photoshopu je povedeny...klidne by na to ale stacil i GIMP :thumbsup_anim:

Odesláno
  Radimk napsal:
tak, pánové, právě sem dožužlal medvídky :D :D a rozbalil své Steinharty Nav B-Uhr... :clap: Pěkný kousek na ruku!!!

První dojem- paráda.

Druhý dojem- ještě větší paráda

Třetí dojem- pásek je jak z betonu... po chvíli snažení šel rozepnout, pak nasadit a zasunout..... :sick01:

Čtvrtý dojem- ze spodní strany je rýha u domečku na utahování víka (opraví 2-3 tahy "papírem")

Pátý dojem- sednou na ruku jak prdel na hrnec... to snad ani nejde jinak říct...

Sedmý dojem- už je nechám na ruce...

První problém, který mě teď napadl, je ten, že všechno ostatní se mi bude zdát hodně hodně prťavý... A to i mé oblíbené Seika Sumo....

Takže díky Kubo...

Blahopreji, koupil sis perfektni hodinky a budes si s nim bazit jako nikdy....to si pis :thumbsup_anim:

Moje prim sport I a II mi pripadaji jako detska hracka...mas velke a uz nebudes chtit nikdy jinak...a po tydnu uz si ani nebudes myslet, ze mas velke hodinky...ale ze 47 je bezna velikost...Mozna proto sel Onion do 55...47 jsou uz mu male :speak_cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...