Přejít na obsah

Kdo všechno má pilotky Steinhart???

leonid

Doporučené příspěvky

OT: při tom odkazu od afrikab mě zase trochu zamrzelo... naposledy jsem se od přiblblýho kompu zasnil nad chlapáckou prací u péefky jednoho knifemana (poslední odkaz na stránce)

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&...p;m=91230#91230

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tomu říkám parádně nafocené hodinky...

http://www.watchlounge.com/wbb3/wl/sales-c...-55/#post778394

Chtěl bych Ti poděkovat za to, že jsi upozornil na tento prodej. Po těchto pilotkách jsem koukal dlouho, ale nemohl jsem je sehnat. Mají vše co jsem chtěl...centrální vteřinovku, manuální nátah, bez nápisů, super velikost, diamantovou korunku...prostě paráda. Teď je mám diky Tobě na cestě. Dám sem nějaké foto až prijdou...

Odkaz ke komentáři

mrakodrap:

rádo se stalo :thumbsup_anim:

Kromě unitasu s centrální vteřinovkou se mi na nich líbí patina pouzdra (na webu Steinhart je to sice napsáno, ale není to vidět) - krásně se tím setře obvyklý ale nehezký kontrast mezi vintage řemínkem a novým kartáčovaným pouzdrem (z čehož mám trochu strach u mých Steinhartů na cestě).

Odkaz ke komentáři

mrakodrap:

rádo se stalo :thumbsup_anim:

Kromě unitasu s centrální vteřinovkou se mi na nich líbí patina pouzdra (na webu Steinhart je to sice napsáno, ale není to vidět) - krásně se tím setře obvyklý ale nehezký kontrast mezi vintage řemínkem a novým kartáčovaným pouzdrem (z čehož mám trochu strach u mých Steinhartů na cestě).

Neboj, patina bude taky, jen musíš pár let počkat :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Dnes mi prisli klasicke ocelove Steinhart Nav B-Uhr. Moje prve hodinky :smile_anim:

Objednane z Nemecka, nazivo som ich predtym nevidel, cital som o nich asi vsetko.

Trochu som sa bal, ci mi nebudu velke, zapastie mam 17 cm.

Takze prve dojmy:

1. Po otvoreni krabice sa mi zdali trochu MALE. Cakal som vacsie, pretoze ludia boli vacsinou prekvapeni ich velkostou, ked im prisli. Myslel som, ze na mojej ruke budu vyzerat velmi velke, ale su uplne v pohode. Asi mam taky pocit aj preto, ze som predtym ziadne hodinky nenosil.

2. Vybral som si kratsiu variantu remena. Mal som asi zvolit tu dlhsiu, zda sa mi dost kratky. Je aj dost tuhy, ale to vraj po par dnoch povoli.

3. Su uplne super :punk:

Odkaz ke komentáři

Dnes mi prisli klasicke ocelove Steinhart Nav B-Uhr. Moje prve hodinky :smile_anim:

Objednane z Nemecka, nazivo som ich predtym nevidel, cital som o nich asi vsetko.

Trochu som sa bal, ci mi nebudu velke, zapastie mam 17 cm.

Takze prve dojmy:

1. Po otvoreni krabice sa mi zdali trochu MALE. Cakal som vacsie, pretoze ludia boli vacsinou prekvapeni ich velkostou, ked im prisli. Myslel som, ze na mojej ruke budu vyzerat velmi velke, ale su uplne v pohode. Asi mam taky pocit aj preto, ze som predtym ziadne hodinky nenosil.

2. Vybral som si kratsiu variantu remena. Mal som asi zvolit tu dlhsiu, zda sa mi dost kratky. Je aj dost tuhy, ale to vraj po par dnoch povoli.

3. Su uplne super :punk:

Blahopreji k hodinkam...vybral jsi dobre :thumbsup_anim:

Ohledne velikosti jsem skutecne presvedceny, ze je to tim, ze jsi pred tim zadne nenosil, ale male rozhodne nejsou...

Remen je klasicka nemoc a me osobne povolil az po nekolika tydnech.

Klidne pridej fotku hodinek na tlape, tech nikdy neni dost :thumbsup_anim:

Uzij si je...

Odkaz ke komentáři

Blahopreji k hodinkam...vybral jsi dobre :thumbsup_anim:

Ohledne velikosti jsem skutecne presvedceny, ze je to tim, ze jsi pred tim zadne nenosil, ale male rozhodne nejsou...

Remen je klasicka nemoc a me osobne povolil az po nekolika tydnech.

Klidne pridej fotku hodinek na tlape, tech nikdy neni dost :thumbsup_anim:

Uzij si je...

Přidávám se k prosbě o foto hodinek "na tlape".

Jsem zvědav jak vypadají "klasické" 47 mm Nav-B na 17 cm zápěstí, poněvadž sice mám zápěstí o něco větší (ne o moc), ale stále váhám nad 47 mm Nav-B "I" a 44 mm Nav-B "II".

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem mezi vámi taky. :suicide_anim: Opravdu musim pochválit Kubsona za ochotu komunikovat po icq, emailu i SZ. Hodinky přišli velmi příkladně zabalené, v perfektním stavu. Dělají mi radost, přestože mám zápěstí jen něco málo přes 17 cm. Můj strach z velikosti byl neopodstatněný. Nu, co dodat? Snad jen další fotečky :thumbsup_anim:

post-192-1216814099.jpg

post-192-1216814115.jpg

post-192-1216814135.jpg

post-192-1216814152.jpg

post-192-1216814175.jpg

post-192-1216814192.jpg

post-192-1216814206.jpg

post-192-1216814221.jpg

Upraveno uživatelem MiDDDla
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...