Kyle Case Odesláno 8. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 Hmm, nafoceno pěkně, až vyleštím skla, tak také něco podobného zkusím, ale zatím jsem na štíru s časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 I US Air Force pouziva Debaufre Nav-B: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=1142927 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 To se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 I US Air Force pouziva Debaufre Nav-B: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?p=1142927 Afrikabe tak tenhle odkaz mne potesil... Mno hodinky na tom pilotovi pusobi, ze se snima narodil...perfektne sednou k te kombineze Super, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 (upraveno) OT: při tom odkazu od afrikab mě zase trochu zamrzelo... naposledy jsem se od přiblblýho kompu zasnil nad chlapáckou prací u péefky jednoho knifemana (poslední odkaz na stránce) http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&...p;m=91230#91230 Upraveno 9. července 2008 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 tomu říkám parádně nafocené hodinky... http://www.watchlounge.com/wbb3/wl/sales-c...-55/#post778394 Chtěl bych Ti poděkovat za to, že jsi upozornil na tento prodej. Po těchto pilotkách jsem koukal dlouho, ale nemohl jsem je sehnat. Mají vše co jsem chtěl...centrální vteřinovku, manuální nátah, bez nápisů, super velikost, diamantovou korunku...prostě paráda. Teď je mám diky Tobě na cestě. Dám sem nějaké foto až prijdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 mrakodrap: rádo se stalo Kromě unitasu s centrální vteřinovkou se mi na nich líbí patina pouzdra (na webu Steinhart je to sice napsáno, ale není to vidět) - krásně se tím setře obvyklý ale nehezký kontrast mezi vintage řemínkem a novým kartáčovaným pouzdrem (z čehož mám trochu strach u mých Steinhartů na cestě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 mrakodrap: rádo se stalo Kromě unitasu s centrální vteřinovkou se mi na nich líbí patina pouzdra (na webu Steinhart je to sice napsáno, ale není to vidět) - krásně se tím setře obvyklý ale nehezký kontrast mezi vintage řemínkem a novým kartáčovaným pouzdrem (z čehož mám trochu strach u mých Steinhartů na cestě). Neboj, patina bude taky, jen musíš pár let počkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2008 Dnes mi prisli klasicke ocelove Steinhart Nav B-Uhr. Moje prve hodinky Objednane z Nemecka, nazivo som ich predtym nevidel, cital som o nich asi vsetko. Trochu som sa bal, ci mi nebudu velke, zapastie mam 17 cm. Takze prve dojmy: 1. Po otvoreni krabice sa mi zdali trochu MALE. Cakal som vacsie, pretoze ludia boli vacsinou prekvapeni ich velkostou, ked im prisli. Myslel som, ze na mojej ruke budu vyzerat velmi velke, ale su uplne v pohode. Asi mam taky pocit aj preto, ze som predtym ziadne hodinky nenosil. 2. Vybral som si kratsiu variantu remena. Mal som asi zvolit tu dlhsiu, zda sa mi dost kratky. Je aj dost tuhy, ale to vraj po par dnoch povoli. 3. Su uplne super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 Dnes mi prisli klasicke ocelove Steinhart Nav B-Uhr. Moje prve hodinky Objednane z Nemecka, nazivo som ich predtym nevidel, cital som o nich asi vsetko. Trochu som sa bal, ci mi nebudu velke, zapastie mam 17 cm. Takze prve dojmy: 1. Po otvoreni krabice sa mi zdali trochu MALE. Cakal som vacsie, pretoze ludia boli vacsinou prekvapeni ich velkostou, ked im prisli. Myslel som, ze na mojej ruke budu vyzerat velmi velke, ale su uplne v pohode. Asi mam taky pocit aj preto, ze som predtym ziadne hodinky nenosil. 2. Vybral som si kratsiu variantu remena. Mal som asi zvolit tu dlhsiu, zda sa mi dost kratky. Je aj dost tuhy, ale to vraj po par dnoch povoli. 3. Su uplne super Blahopreji k hodinkam...vybral jsi dobre Ohledne velikosti jsem skutecne presvedceny, ze je to tim, ze jsi pred tim zadne nenosil, ale male rozhodne nejsou... Remen je klasicka nemoc a me osobne povolil az po nekolika tydnech. Klidne pridej fotku hodinek na tlape, tech nikdy neni dost Uzij si je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 Blahopreji k hodinkam...vybral jsi dobre Ohledne velikosti jsem skutecne presvedceny, ze je to tim, ze jsi pred tim zadne nenosil, ale male rozhodne nejsou... Remen je klasicka nemoc a me osobne povolil az po nekolika tydnech. Klidne pridej fotku hodinek na tlape, tech nikdy neni dost Uzij si je... Přidávám se k prosbě o foto hodinek "na tlape". Jsem zvědav jak vypadají "klasické" 47 mm Nav-B na 17 cm zápěstí, poněvadž sice mám zápěstí o něco větší (ne o moc), ale stále váhám nad 47 mm Nav-B "I" a 44 mm Nav-B "II". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 ty 47 jsem tady jenom já už fotil několikrát... naposledy do Pochlubte se novými přírůstky.. jsou tam vedle sebe na ruce postupně 42, 47 a 48 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fido Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2008 tu su fotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 Nevim do kterýho vlákna bych to měl zařadit, ale tak mě napadlo, že bysme měli dát Kubsonovi hobla :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 (upraveno) Nevim do kterýho vlákna bych to měl zařadit, ale tak mě napadlo, že bysme měli dát Kubsonovi hobla :-D Jojo, to bychom měli. Kubo všechno nejlepší Jsem zvědavý, s jakými hodinkami se dneska pochválí. Upraveno 23. července 2008 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 (upraveno) Tak už jsem mezi vámi taky. Opravdu musim pochválit Kubsona za ochotu komunikovat po icq, emailu i SZ. Hodinky přišli velmi příkladně zabalené, v perfektním stavu. Dělají mi radost, přestože mám zápěstí jen něco málo přes 17 cm. Můj strach z velikosti byl neopodstatněný. Nu, co dodat? Snad jen další fotečky Upraveno 23. července 2008 uživatelem MiDDDla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 Leto na houby, tak proc nevytahnout zimni bundu Zajimavý namet na fotky. At hodinky dobre slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 Chlopi a letecké kožené kukly(či čepičky),to máte???Abyste ladili......na srazu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 Mame ocelove ptaky... Cepicky si natahujeme jen na akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 ......jen jestli nekecáš..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se