Návštěvník Tada Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 To me se zase libi.... Tak kdyby vždycky vypadal takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Tak kdyby vždycky vypadal takhle... Hmmm, do čeho to dávaj? To dávaj do všech chronografů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 (upraveno) Moc hezké hodinky!! Podobnost s Pilot's Chronograph od IWC větší než malá. Upraveno 16. prosince 2008 uživatelem Pafelik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 líbí se to i mně - jedinou vizuální výhradu mám k tlačítkům chronografu - mám radši, když je kolem tlačítka ten límec, alá iwc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 Moc hezké hodinky!! Podobnost s Pilot's Chronograph od IWC větší než malá. To vypada az na ty modrene rucky velmi dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 U těch IWC se mi líbí ty zapuštěné subciferníčky. Naopak ty tlačítka chronografu mi trošičku připomíná nějaké digitálky. Ty modřené ručičky a použití číslic i pro subciferníčky tomu dodává punc propracovanosti a svébytnosti. Nějak nemá cenu komentovat, ktré hodinky co připomíná přecejenom v dnešní době navrhnout něco úplně nového není tak jednoduché. Já osobně si k těch Steinhartům pořídím místo černého hnědý řemínek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 tak to pak vemte na sraz... porovnáme to fejs-tu-fejs s archimedama pilot chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 tak to pak vemte na sraz... porovnáme to fejs-tu-fejs s archimedama pilot chrono Jesli bude v lednu nějakej sraz v Praze, tak to přitáhnu... Nebo kdyby byl sraz v Olomouci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 Jesli bude v lednu nějakej sraz v Praze, tak to přitáhnu... To by bylo super, nejak jsem vzdycky vsechny pilotky a Steinharty zavrhnul, ale tohle ma neco do sebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 Zdá se mi to, nebo je u "Nav B-chrono II" řemen na každé straně jinak prošitý a navíc se ještě zužuje z 22mm na 20mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 Podle fotky na chronoshopu i tech ostatnich to tak vypada: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 To by bylo super, nejak jsem vzdycky vsechny pilotky a Steinharty zavrhnul, ale tohle ma neco do sebe! Na sraz klidně dorazím, ale budu tam asi vyčnívat jako bolavý palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 Zdá se mi to, nebo je u "Nav B-chrono II" řemen na každé straně jinak prošitý a navíc se ještě zužuje z 22mm na 20mm? Zužuje se z 22mm na 18mm. Nebo alespoň tak chápu informaci na webu Steinhartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 S tím řemínkem to je zajímavý, na stránkách Steinhartu se ani nedalo vybrat mezi normální a prodlouženou verzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2008 (upraveno) Zužuje se z 22mm na 18mm. Nebo alespoň tak chápu informaci na webu Steinhartu. Tak to je snad jediná věc, kromě supermana, která se mi nelíbí. Proč zužujou tak krásnej širokej řemen...? Upraveno 16. prosince 2008 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 Moc povedené hodinky. Jsem značně nalomený.... a to je vážná hrozba pro můj bankovní účet Nelze samozřejmě srovnávat nesrovnatelné (Steinhart a IWC), ale jednoznačným kladem je průměr, 44 mm je 44 mm !!!! Mi se líbí i modřené ručky a řemen lze vyměnit za klasický, nezužující se. Jediné co chybí je průhled na 7750.... ale protože to je automat, kde skutečně rotor kryje většinu stroje, tak i to je zkousnutelné. Třeba by ale šlo vyměnit dýnko za průhled z manuálních Nav B II. Stejně si myslím, že časem bude průhled v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 Kuba ví, jaký koně si chovat ve stáji :-) Vždycky něco z jeho nabídky zvažuju, pak kouknu i jinam a v tu ránu je tam eso vyndyný z rukávu. Tenhle chronograf je moc pěknej a cena je prima. Na fotce svítících hodinek je vidět, že svítí i ručky chronografu, na dalších jsou modřené celé. Mít 40-42mm, objednám je snad hned. U Archimedek mi vadí korunka a velký nápis místo datumu a dne. Předpokládám, že pouzdro je u klasickejch i u chrono stejný, minimálně stejně velký. Má zde někdo v Praze B-Uhr II 44mm a ukázal by mi je v reálu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 Kuba ví, jaký koně si chovat ve stáji :-) Vždycky něco z jeho nabídky zvažuju, pak kouknu i jinam a v tu ránu je tam eso vyndyný z rukávu. Tenhle chronograf je moc pěknej a cena je prima. Na fotce svítících hodinek je vidět, že svítí i ručky chronografu, na dalších jsou modřené celé. Mít 40-42mm, objednám je snad hned. U Archimedek mi vadí korunka a velký nápis místo datumu a dne. Předpokládám, že pouzdro je u klasickejch i u chrono stejný, minimálně stejně velký. Má zde někdo v Praze B-Uhr II 44mm a ukázal by mi je v reálu ? Teď je mám zrovna na ruce (44 mm Automat) a jsem v Ruzyni v práci. Můžu přes oběd klidně někam popojet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 SZ - taky jsem na Ruzyni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 RomanP + šíma: přijďte na příští pražskej sraz mam Steinharty Unitas 44mm a tou dobou budu mít ještě pořád Archimede Pilot Chrono. Můžete porovnat - ty hodinky jdou trochu proti sobě v poměru "koule vs. zpracování". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se