Přejít na obsah

Kdo všechno má pilotky Steinhart???

leonid

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

U těch IWC se mi líbí ty zapuštěné subciferníčky. Naopak ty tlačítka chronografu mi trošičku připomíná nějaké digitálky.

Ty modřené ručičky a použití číslic i pro subciferníčky tomu dodává punc propracovanosti a svébytnosti. Nějak nemá cenu komentovat, ktré hodinky co připomíná přecejenom v dnešní době navrhnout něco úplně nového není tak jednoduché.

Já osobně si k těch Steinhartům pořídím místo černého hnědý řemínek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník milosklikar
Zužuje se z 22mm na 18mm. Nebo alespoň tak chápu informaci na webu Steinhartu.

Tak to je snad jediná věc, kromě supermana, která se mi nelíbí. Proč zužujou tak krásnej širokej řemen...?

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Moc povedené hodinky. Jsem značně nalomený.... a to je vážná hrozba pro můj bankovní účet

Nelze samozřejmě srovnávat nesrovnatelné (Steinhart a IWC), ale jednoznačným kladem je průměr, 44 mm je 44 mm !!!!

Mi se líbí i modřené ručky a řemen lze vyměnit za klasický, nezužující se. Jediné co chybí je průhled na 7750.... ale protože to je automat, kde skutečně rotor kryje většinu stroje, tak i to je zkousnutelné. Třeba by ale šlo vyměnit dýnko za průhled z manuálních Nav B II. Stejně si myslím, že časem bude průhled v nabídce.

Odkaz ke komentáři

Kuba ví, jaký koně si chovat ve stáji :-)

Vždycky něco z jeho nabídky zvažuju, pak kouknu i jinam a v tu ránu je tam eso vyndyný z rukávu.

Tenhle chronograf je moc pěknej a cena je prima.

Na fotce svítících hodinek je vidět, že svítí i ručky chronografu, na dalších jsou modřené celé.

Mít 40-42mm, objednám je snad hned. U Archimedek mi vadí korunka a velký nápis místo datumu a dne.

Předpokládám, že pouzdro je u klasickejch i u chrono stejný, minimálně stejně velký.

Má zde někdo v Praze B-Uhr II 44mm a ukázal by mi je v reálu ?

Odkaz ke komentáři

Kuba ví, jaký koně si chovat ve stáji :-)

Vždycky něco z jeho nabídky zvažuju, pak kouknu i jinam a v tu ránu je tam eso vyndyný z rukávu.

Tenhle chronograf je moc pěknej a cena je prima.

Na fotce svítících hodinek je vidět, že svítí i ručky chronografu, na dalších jsou modřené celé.

Mít 40-42mm, objednám je snad hned. U Archimedek mi vadí korunka a velký nápis místo datumu a dne.

Předpokládám, že pouzdro je u klasickejch i u chrono stejný, minimálně stejně velký.

Má zde někdo v Praze B-Uhr II 44mm a ukázal by mi je v reálu ?

Teď je mám zrovna na ruce (44 mm Automat) a jsem v Ruzyni v práci. Můžu přes oběd klidně někam popojet.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...