kubson Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 civic! občas na hondu s láskou vzpomínám, zvlášť když platím účty ve ford servise ať hodinky dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 civic! občas na hondu s láskou vzpomínám, zvlášť když platím účty ve ford servise ať hodinky dělají radost! Uplně mi mluvíš z duše!!!!! Zlatá Hondička.. Ford, mezi auty lord... Fordem tam, vlakem zpátky..... (F.Focus, 1.8TDCI) Sorry za Ot, ale dnes mi nahlásili "přidřené turbo" potřeboval sem si ulevit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Tato velikost 47 je nejfajnovější, já už se klepu na chronomagie LE a divím se sám sobě, že jsem z počatku hlasoval pro velikost 44. Na hodiny ve zlatě je stejně pohled hezčí než na jesličky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Hodinky ti sedí, gratuluju! Mimochodem ty stránky, které jsou na fotce a mají zobrazovat přesný atomový čas jsou pěkná fligna. Bylo mi podezřelé, že mi jde čas na počítači přesně podle nich, tak jsem ho zkusil změnit a ejhle, ve skutečnosti stránky zobrazují čas na vašem počítači. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 (upraveno) Ja stale vaham mezi 44 a 47. Nevim. Korunka jednoznacne hezci na 47. Jsem nastvany, ze na 44 neni a nejde u nas objednat. Protoze tusim, ze to bude 44. Jinak ta zlata je zajimava. Ja pujdu samo do oceli. Mas skvely vyhled z kanclu. Parada. Jo a Ford umi jezdit bez zavad nekonecne dlouho, ale musi to byt benzin Duratec HF. Treba jako v mem dvoulitrovem Mondeu. Jeden z nejspolehlivejsich motoru poslednich patnacti let. A pri norskych rychlostnich limitech jezdi za 7,5 dlouhodobe. http://home.att.net/~biker16/Duratec_HE.html Upraveno 5. března 2009 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tessok Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Jo jo ,vypadají parádně ... že bych začal "šounit" taky po pikgoldech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 (upraveno) Bomba!!!!!! Tesim se, az dokumentacni fotostory uvidim na PC,ted si to prohlizim pres displej me Nokie a je to loterie uhodnout, co jsi to nafotil A teda dostalo me,jak jsi podrobne zadokumentoval prijezd hodinek. No skoda ale, Kubson by taky mel zapracovat. Treba az budu potrebovat dalsi hodinky od nej, ocekavam, ze prvni fotky uz udela a doda nasledne on. Jak jde vyzvednout zasilku z Nemec, jak prebaluje do jinych krabic,jak ztemnelym Havirovem se soura na postu, fotka fronty u okynka a pak fotka postacky, co krabici prevzala... Co ty na to, Kubsone? edit - už to vidím na PC. Pěkné. Ta spona na řemínku je také zlacená? Upraveno 6. března 2009 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 fotka postacky, co krabici prevzala... Co ty na to, Kubsone? při odesílání tohoto balíku, jsem na poště strávil asi půl hodiny.. když mě se slovy "já já jsem ale blbá" donutila přepisovat podací formulář, protože si nevšimla dobírky, poté co jsem musel vysvětlit co znamená poste restante.. jsem neměl chuť na focení, ale rdoušení... naštěstí byla tato pohledná slečna první den v práci, takže jsem jí odpustil. nakonec jsem zjistil, že mi vydala o 10,- méně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 (upraveno) civic! občas na hondu s láskou vzpomínám, zvlášť když platím účty ve ford servise ať hodinky dělají radost! Uplně mi mluvíš z duše!!!!! Zlatá Hondička.. Ford, mezi auty lord... Fordem tam, vlakem zpátky..... (F.Focus, 1.8TDCI) Sorry za Ot, ale dnes mi nahlásili "přidřené turbo" potřeboval sem si ulevit Jo jo, je to tak, já si teď objednal zkušební jízdu v Oplu Insignia, ale když jsem pak jel domů Civicem, tak jsem si lebedil, ten prostor a spousta místa! Abych neodbíhal od tématu, tak i pro pinkgoldy je tu místa víc. Hodinky samotné jsou zatím u mne spokojené, od včerejšího prvního nátahu si vesele tikají, potichu, a rozkoukávají se. Bude se jim u mne líbit. Díky! Hodinky ti sedí, gratuluju! Mimochodem ty stránky, které jsou na fotce a mají zobrazovat přesný atomový čas jsou pěkná fligna. Bylo mi podezřelé, že mi jde čas na počítači přesně podle nich, tak jsem ho zkusil změnit a ejhle, ve skutečnosti stránky zobrazují čas na vašem počítači. To je tedy fakt, hned jsem si to ověřil. Je to šlendrián. Ja stale vaham mezi 44 a 47. Nevim. Korunka jednoznacne hezci na 47. Jsem nastvany, ze na 44 neni a nejde u nas objednat. Protoze tusim, ze to bude 44. Jinak ta zlata je zajimava. Ja pujdu samo do oceli. Mas skvely vyhled z kanclu. Parada. Jo a Ford umi jezdit bez zavad nekonecne dlouho, ale musi to byt benzin Duratec HF. Treba jako v mem dvoulitrovem Mondeu. Jeden z nejspolehlivejsich motoru poslednich patnacti let. A pri norskych rychlostnich limitech jezdi za 7,5 dlouhodobe. http://home.att.net/~biker16/Duratec_HE.html Ten výhled je fajn, hned za těmi stromy je silnice Praha - Štěchovice a hned pod silnicí je vidět momentálně stoupající hladina Vltavy ... Ta korunka je fakt super, navíc mě potěšilo, jak lehce se hodinky natahují :-) GRATULUJU! a jdou ti k pleti...! Díky, Kibi, jen jestli nebudu muset omezit pití multivitaminového Relaxu s docela vysokým obsahem karotenu, zase v Japonsku lépe zapadnu a teď k pinkgoldům by přestávat byla taky škoda :-) Jo jo ,vypadají parádně ... že bych začal "šounit" taky po pikgoldech :-) Určitě to zkus, budeme si pak vyměňovat dojmy :-) Bomba!!!!!! Tesim se, az dokumentacni fotostory uvidim na PC,ted si to prohlizim pres displej me Nokie a je to loterie uhodnout, co jsi to nafotil A teda dostalo me,jak jsi podrobne zadokumentoval prijezd hodinek. No skoda ale, Kubson by taky mel zapracovat. Treba az budu potrebovat dalsi hodinky od nej, ocekavam, ze prvni fotky uz udela a doda nasledne on. Jak jde vyzvednout zasilku z Nemec, jak prebaluje do jinych krabic,jak ztemnelym Havirovem se soura na postu, fotka fronty u okynka a pak fotka postacky, co krabici prevzala... Co ty na to, Kubsone? edit - už to vidím na PC. Pěkné. Ta spona na řemínku je také zlacená? Spona je taky zlacená a ten zobáček je hranatý, do kulatých dírek řemenu ale zapadá bez problémů. Pokud jde o fotoreportáž samotnou, asi jsem to měl hodit do chlubírny, bohužel mě to napadlo pozdě .. Edit: Ještě jsem je včera zvážil, 110 gramů, což je taky v pohodě. při odesílání tohoto balíku, jsem na poště strávil asi půl hodiny.. když mě se slovy "já já jsem ale blbá" donutila přepisovat podací formulář, protože si nevšimla dobírky, poté co jsem musel vysvětlit co znamená poste restante.. jsem neměl chuť na focení, ale rdoušení... naštěstí byla tato pohledná slečna první den v práci, takže jsem jí odpustil. nakonec jsem zjistil, že mi vydala o 10,- méně Mně možná hrozí taky rdoušení, ale jinde a od někoho jiného :-) Ještě jednou díky za perfektní spolupráci a za nádherné hodinky! Upraveno 6. března 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jktibet Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Zdravím vás, jsem nový a dalším nositelem hodinek Steinhart. Mr.Kubson, děkuji za skvělý přístup a ještě skvělejší hodinky.Poutají pozornost a myslím si,že jsou nepřehlédnutelné.Vyleštil jsem si korunku a ocel. dýnko...dle mého názoru,dostaly šmrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Mohl bys prosím přidat detailní fotografie, případně sdělit, jak (čím)jsi leštil? Děkuji předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sla.petr Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 snad půl roku prohlížím střídavě tady a střídavě na chronoshop.cz steiny, až rozbiju prasátko tak volám píšu faxuju mejluju a jedny objednávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 GRATULUJU! a jdou ti k pleti...! Přidávám sem jednu dnešní fotku ze skeneru, jen zadní stranu hodinek, u té první strany jsem se trochu bál, aby to světlo skenerové lampy nepoškodilo ten LUMINOVA nátěr na číslech a ručkách, radši to o víkendu nafotím pořádným foťákem. S úpravou fotek mi už pomáhá Gillius, díky. Příjemný víkend Tobě i všem ostatním :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jktibet Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Zdravím vás, jsem nový a dalším nositelem hodinek Steinhart. Mr.Kubson, děkuji za skvělý přístup a ještě skvělejší hodinky.Poutají pozornost a myslím si,že jsou nepřehlédnutelné.Vyleštil jsem si korunku a ocel. dýnko...dle mého názoru,dostaly šmrnc.leštil flanelovým hadrem na ten jsem nanesl tuhou pastu,je pod hodinkama na jednom z obrázku.Myslím,že pasta nejde koupit.Nemám ji moc,ale podělím se.Napiš mi tvou adresu...pošlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 počkej, to se ti povedlo udělat "ručo-piko"? Pastu leštící nějakou mám, tuhou, leštil jsem bok motoru kdysi na Jawě, flanelový kotouč na vrtačku a jedééém. ... Zatím do toho vrtat nebudu, ale možná jednou. Zajímalo mě jen, jak to šlo/nešlo, jak dlouho to trvalo atd. To Apep - ta barva je úžasná, koukej udělat foto Pinkgoldů zepředu. Brzo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jktibet Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Čest pánové, zapojit bych se do diskuse s upozorněním na skvělý řemen k hodinkám a konečně posilam foto.Prominou mi nekvalitu zobrazení.Hodinky jsem leštil ručně,tuhou zelenou pastou.Letím do rachoty(tedy jedu) a přistě se těším..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 (upraveno) To New X-Bob a všechny ostatní příznivce Steinhartů: Přes víkend jsem nezahálel a pilně fotil :-) Ta barva je naprosto nádherná, jsem z toho nákupu čím dál víc nadšený. PS: Díky Gilliusovi za pomoc s těmi nepovedenými fotkami. Edit: To nalevo pod korunkou na pouzdře není bohudíky škrábanec, ale jen nějaké vlákno, nebo co, po otření pouzdra o triko to zmizelo :-) Upraveno 9. března 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Nooo, je to sakra dobrý. Mít lóve, koupil bych si je ke svým "obyčejným". K nošení do obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Nooo, je to sakra dobrý. Mít lóve, koupil bych si je ke svým "obyčejným". K nošení do obleku. Teď ještě tu bundu M65, viď - omlouvám se za OT, ale kde to šijou pro Bull armyshop? A kdo? Shodou okolností bundu potřebuju, abych měl k čemu nosit tyhle hodinky :-) Tak, a už jsem zase v tématu vlákna. Kde je tamto (vlákno)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 tadyhle http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry252171 Apepe, mohl bys udělat fotkuz Pinkgoldů volně ležících na stole? S komplet řemenem, z těch, cos zatím dal, nemůžu nějak vnímat celek. Ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se