Přejít na obsah

Royal Oak nová diála

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po měsících...

Za hnědou keramiku palec rozhodně hore, zbytek je pro mě už o ničem… cactus jack aka travis scott už jen hrabe a kolaboruje od mc donalda přes nike, colu.. to je ok. Ale AP… WTF..? Bohužel se mi poslední dobou těma nesmyslnýma hype počinama značka AP vzdaluje, trochu mi začíná připomínat Hublot.. za mě je to škoda, velká…nemůžu si pomoct… asi stárnu.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
V 1. 12. 2023 v 23:44, tikzot napsal:

Za hnědou keramiku palec rozhodně hore, zbytek je pro mě už o ničem… cactus jack aka travis scott už jen hrabe a kolaboruje od mc donalda přes nike, colu.. to je ok. Ale AP… WTF..? Bohužel se mi poslední dobou těma nesmyslnýma hype počinama značka AP vzdaluje, trochu mi začíná připomínat Hublot.. za mě je to škoda, velká…nemůžu si pomoct… asi stárnu.. 

Konečně někdo řekl to, co si už delší dobu myslím taky 👍

Odkaz ke komentáři

V 1. 12. 2023 v 23:44, tikzot napsal:

Hnedá keramika je paráda, no ten dodrbaný mesiac by som im neodpustil 😄 A to AP ma asi najkrajšie zobrazenie fázy mesiaca. Na(ne)šťastie ma tieto hodinky netrápia, nakoľko o nich nikde nebudem musieť ani rozmýšľať.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Na tom je právě nejhorší to logo. To není fér ani vůči AP ale z pohledu Seiko je to snad ještě horší. Ať je Seiko poslední dobou jaký je, pořád je to seriózní hodinářská firma s obrovskou historií a tohle umísťování jejich loga na kdejaký fejk si nezaslouží. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...