JamesLurk Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Snad neurazím, včera jsem šel večer kolem a mě s přítelkyní zarazilo že máte divně nasvícenou venkovní výlohu, ty hodinky nejsou vůbec vidět přes ty odlesky.Ne ne naopak, díky za postřeh, večer na to mrkneme. Jinak s tím pozadím teď moc neuděláme, výlohy chodí na každé období roku jiné, tak musíme počkat na jaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 V Ženevě u PP jsem zažil plnej butik, před kterým stál "manažer" a omlouval se, že je butik plný a ať laskavě přijdu za chvíli (stává se to dost často i tady, při nájezdu čínsko/korejských skupin). Zkrátka se mi ten přístup v Paříži nelíbil, jakkoli mu lidsky můžu rozumět, myslím, že je to neomlouvá. Pravdou je, že jsem nic kupovat nechtěl, ale kolik normálních lidí kupuje hodinky instinktivně (přijdu-koupím-odejdu), že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 19. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Abych nezakládal nové vlákno, tak sem přidám jednu z novinek, kterou AP představilo na SIHH 2018. Jedná se o AP Royal Oak Tourbillon Extra-Thin s fialovou barvou číselníku a tapisérií která vypadá jako paprsky vycházející z tourbillonu. Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Chce to koule na tu fialovou, ale je nádherná!! Oku by lahodila v kombinaci se žlutym zlatem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Pár krásných záběrů na AP Royal Oak Openworkedhttps://www.youtube.com/watch?v=RNsqlUN5NqU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 (upraveno) Když vám pánové trošku s nadsázkou řeknu, že ze 100 návštěvníků butiku se 78 zeptá na aktuální Skeleton s dual balance, tak nebudu daleko od pravdy. Jeden čas už to bylo i lehce deprimující, pakliže dostáváme jeden dva kusy ročně. Velmi nádherné exkluzivní hodinky, které se díky obrovskému zájmu i na aftermarketu prodávají až za dvojnásobek prodejní ceny v butiku. Upraveno 24. února 2018 uživatelem JamesLurk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Krása, čistá krása!!! Perfektcionismus na své nejvyšší úrovni, v tom nejlepším slova smyslu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nokia_tcx Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Me staci ocelova varianta :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Me staci ocelova varianta :-(Nebudme skromny, k Lexu patri zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Když vám pánové trošku s nadsázkou řeknu, že ze 100 návštěvníků butiku se 78 zeptá na aktuální Skeleton s dual balance, tak nebudu daleko od pravdy. Jeden čas už to bylo i lehce deprimující, pakliže dostáváme jeden dva kusy ročně. Velmi nádherné exkluzivní hodinky, které se díky obrovskému zájmu i na aftermarketu prodávají až za dvojnásobek prodejní ceny v butiku. Kolik mate list price? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Pre mna jedna z TOP referencii ROC - rose gold/blue dial Pre porovnanie, GMTII 126715CHNR Tak ktore? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 jednoznačně AP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 jednoznačně AP Za mna tiez, nobrainer.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Rozhodně AP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Další povedené video z produkce Hodinkee https://www.youtube.com/watch?v=hX0NoV-AzmQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Všechny worskhopy na videu jsem měl možnost navštívit a s těma lidma se osobně setkat - jsou to neuvěřitelní zapálenci s ohromnou trpělivostí, tohle už opravdu není práce pro každého kdo má jenom rád hodinky. Jinak restauration centre opravuje i hodinky jiných značek, né jen AP, v tom je jeho veliká hodnota pro hodinářství ve VDJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 .. krása, respekt, historie, hodnota... to je radost na tohle koukat, tiše zavidim, ze tohoto všeho se máš možnost účastnit, je to opravdu nádhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Wow, to je jedním slovem, nádhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesLurk Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Jestli se někdy setkáme třeba na srazu, rád ukážu fotky a videa, kterých mám na kartě několik GB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Mě osobně by to tedy hodně zajímalo. Chtěl bych to vidět, Jakube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se