Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý deň,

Dlhšiu dobu sledujem rôzne debaty o hodinkách ale som čoraz viac zamotaný. O čo mi ide. Chcem si zadovážiť nové mechanické hodinky s automatickým náťahom.. Mám na to cca 600-700(toto je momentálne strop) ?. Od hodiniek požadujem čas a dátum. Nič viac nepotrebujem. Nie som vyznavač ani vodných športov čiže ani prehnaná vodotesnosť nemusí byť. Na druhej strane sa živím ako stavbyvedúci a som hodne vonku v akomkoľvek počasí a prostredie je často prašné(čiže asi by som preferoval skôr kovový remienok). Hold skúste poradiť niečo spoľahlivé.

BJ.

Upraveno uživatelem branik
Odesláno

myslíte Casio G-Shock? toto určite nie je moja šálka kávy.

Jak píše Gustaf, do zaměstnání něco odolného (nemusí to být nutně G-shock, podíval bych se po nějakých baterkáčích, klidně solárech) a automaty na ostatní příležitosti. Pokud máš limit 700 euro, vzal bych z automatů Seiko SARB033 a do práce něco od Casia nebo Citizenu.

Odesláno (upraveno)

sa živím ako stavbyvedúci a som hodne vonku v akomkoľvek počasí a prostredie je často prašné

tak něco se šroubovací korunkou a odolností proti vodě = potápky

v týhle cenový kategorii: Seiko - Turtle Padi, Sumo, Samurai

Steinhart 500 Titanium

Victorinox INOX

v prodejním vlákně je Seiko SKX + F. Constant

Upraveno uživatelem Patek
Odesláno

Jo, na staveniště Gecka. Na civil vybrat něco jiného...

zase nepracujem manuálne a nemlátim kladivom omietku zo steny dole. Len som upozornil na prašnejšie prostredie.

Odesláno

tak něco se šroubovací korunkou a odolností proti vodě = potápky

v týhle cenový kategorii: Seiko - Turtle Padi, Sumo, Samurai

Steinhart 500 Titanium

Victorinox INOX

v prodejním vlákně je Seiko SKX + F. Constant

tie Steinhard sa mi celkom páčia. akurát tie hrubé ručičky na mna osobne pôsobia trochu zvláštne. ale ináč fajn

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...