Přejít na obsah

Tempo Doro

Daemos

Doporučené příspěvky

Děkuji, to potěší. Jinak se omlouvám, vzhledem k tomu, že prozatím už nemám co bych zde k hodinkám psal, se tak na měsíc odmlčím.

Snad poté budu zase o něco moudřejší. Nebo se hodinečky pokazí a já zalezu do své malé díry hrajíc mrtvého brouka :D.

Všem mnoho zdaru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil

.. já si to určitě rád přečtu.  :smile_anim:

Já taky. Postoj některých starších členů je hodně přezíravý. Ale sám autor psal, že na dražší zatím nemá. To přijde. :)  Rozhodně je lepší, koupit levné čínské mechaniky, než předražený quartzový skoroshit typu Police, Diesel, atd.

Odkaz ke komentáři

Tak ja jsem mozna trochu preziravej a arogantni, to je o me asi znamo. Ale chtel jsem to proste napsat, jak to cejtim. Ze zabejvat se tady na foru cinskym smukem je zbytecne, kdyz je tady tolik krasnejch kousku a tolik clenu, kterejm vzdycky radime, at se vyserou na cinany a koupi si poradny hodinky. Tak jako sem tim kdysi prosel ja sam a diky tomuhle foru jsem poradne proniknul do sveta hodinek. A jestli je Daemos citlivej, tak jen dobre, aspon to brzo pochopi sam a vrhne se na neco uzitecneho :-)

Proste cinani a fashion znacky jsou shit a bral sem to, ze je to tady zelezne pravidlo!

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Vrchní prudič :D, to docela sedí. Ale neboj, nejsem citlivý. Chápu názory lidí, co se hodlají zabývat pouze opravdu zajímavými kousky a na laciné náhražky nekoukají. Osobně mám podobné názory ohledně holení a na své břitvy nedám dopustit :D . Každý kdo se holí nějakým laciným machem nebo nedej bože elektrickým strojkem je pro mě baba :D (samozdřejmě s nadsázkou).

Ale tohle je recenze pro podobné neznalce jako jsem já a popravdě než psát dokola že je to šmejd tak to raději nepiš nic, tvůj názor jsem již pochopil a znovu ho slyšet nemusím. I když jsem dost hloupý na to, abych si koupil čínské zmetky místo hodinek, nejsem tak tupý, abych si nedokázal tvou nechuť k takové věci odvodit už z prvního příspěvku. :D

Neboť jsem však džentlmen, dovolím ti prudit dál. Konec konců máš to i ve jméně :D

Odkaz ke komentáři

Ještě taková drobnost jelikož jsem rýpal :D, (železné pravidlo) je to co mě zarazilo :D.

V tomhle bych se na to vykašlal, neboť není to tak dávno co železným pravidlem bylo, že je země placatá a slunce se točí okolo nás. 

A mám takový pocit, že tvrdit tehdy opak, bylo mnohem nebezpečnější, než zde na fóru recenzovat lacinou čínu.

To jen tak abych si taky zaprudil :D , měl jsem dnes těžký den.

Odkaz ke komentáři

Vím že se to nehodí to této sekce, ale ocenil bych tvou radu. Především proto, že podle tvých příspěvků, ti již nějaké ty hodinky rukou prošly. Rád bych věděl zda je možné koupit slušné a použitelné hodinky za 10 000 Kč.

Nezáleží mi na značce nebo stylu. Rád bych pouze tvůj názor, jako zkušeného člověka, pokud je možné něco za takové peníze sehnat.

Děkuji ti.

Odkaz ke komentáři

Vím že se to nehodí to této sekce, ale ocenil bych tvou radu. Především proto, že podle tvých příspěvků, ti již nějaké ty hodinky rukou prošly. Rád bych věděl zda je možné koupit slušné a použitelné hodinky za 10 000 Kč.

Nezáleží mi na značce nebo stylu. Rád bych pouze tvůj názor, jako zkušeného člověka, pokud je možné něco za takové peníze sehnat.

Děkuji ti.

Tak samozřejmě - pěkný Prim (tady na fóru byly letecké Prim moje první), Certina, Aviator Poljot, Citizen, Tissot, Wenger/Victorinox, Steinhart, Archimede, Laco, Davosa, Traser, atd. Mraky hodinek. A pokud se bavíme o hodinkách z druhé ruky, tak další. Mrkni do vlákna "Poraďte s výběrem" - podobných témat je tam milion. Je potřeba si jen ujasnit, co chceš - military, vintage, oblekovky, tooly...... Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Vrchní prudič :D, to docela sedí. Ale neboj, nejsem citlivý. Chápu názory lidí, co se hodlají zabývat pouze opravdu zajímavými kousky a na laciné náhražky nekoukají. Osobně mám podobné názory ohledně holení a na své břitvy nedám dopustit :D . Každý kdo se holí nějakým laciným machem nebo nedej bože elektrickým strojkem je pro mě baba :D (samozdřejmě s nadsázkou).

Bacha, Franta má mně už rok schovanou kilovku Cella Purissima. Je to znalec :-)

EDIT: jo, a na moje kamisori mi taky nešahej :-)

Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři

Díky dám se do čtení a něco vykoumám :D , rady si opravdu vážím. Ale myslel jsem to spíše tak, kdybych ti řekl, tady je deset tisíc a vyber mi hodinky a to podle tebe, tak jaké by jsi koupil :D 

Jde mi jen o to co by za 10 tisíc koupil někdo s rozhledem.

Ale děkuji, začtu se do vláken :D

Odkaz ke komentáři

Díky dám se do čtení a něco vykoumám :D , rady si opravdu vážím. Ale myslel jsem to spíše tak, kdybych ti řekl, tady je deset tisíc a vyber mi hodinky a to podle tebe, tak jaké by jsi koupil :D

Jde mi jen o to co by za 10 tisíc koupil někdo s rozhledem.

Ale děkuji, začtu se do vláken :D

Za 10 litru bych si koupil nějakej super řemen na svoje Panerai :-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...