revue gt Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Mám domá ujetou kočku, kterou spíše zajímá ta kládána umělá roura pod sedadlem rotopedu, než škrábadla a tak jsem se chtěl zeptat, jestli je s tím nemáte zbytečně doma ,třeba jako věšák na prádlo. Dík za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Asi jsem fakt blbej, ale nerozumím Ti ani prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Četl jsem to 3x a myslím že chce od někoho koupit tu gumu pod sedlem, protože mu ji poskrabala kočka. Bizar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Asi jsem fakt blbej, ale nerozumím Ti ani prd...Sháním ten plast co je na té tyči pod sedadlem na fotce a vynechal jsem, jestli to někdo nemá na starém rotopedu doma, na který někdo už jen odhazuje prádlo a nepoužívá ho. Případně se mu válí ve sklepě, či garáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Asi jsem fakt blbej, ale nerozumím Ti ani prd...Sháním ten plast co je na té tyči pod sedadlem na fotce a vynechal jsem, jestli to někdo nemá na starém rotopedu doma, na který někdo už jen odhazuje prádlo a nepoužívá ho. Případně se mu válí ve sklepě, či garáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Četl jsem to 3x a myslím že chce od někoho koupit tu gumu pod sedlem, protože mu ji poskrabala kočka. Bizar. Máš pravdu, já to dnes vyfotím, ať vydite jak je to dorasovane. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 30. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Tak to vypadá, jak to už zeškrábaly a na druhé fotce jsem to vytáhl trochu nahoru, ať vydite jak je to popraskane a co kočka. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Ale nemá to tam jenom estetickou funkci? Kočce dej pohlavek a vyhoď to. Až jí budou pracky po tý štangli jenom klouzat tak si ještě vzpomene na škrábadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Anebo si kup 10 metrů tohohle a můžeš to měnit každý týden. https://www.google.cz/search?q=elektrik%C3%A1%C5%99sk%C3%BD+hus%C3%AD+krk&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwie84GJ8f7VAhWJYJoKHRcGAGcQ_AUICigB&biw=1280&bih=593 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 30. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Anebo si kup 10 metrů tohohle a můžeš to měnit každý týden. https://www.google.cz/search?q=elektrikářský+husí+krk&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwie84GJ8f7VAhWJYJoKHRcGAGcQ_AUICigB&biw=1280&bih=593Děkuji za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Já bych to tam kočce nechal, když to sundáš, začne ti škrábat něco jinýho a škrabadlo to stejně nejspíš nebude. Máme od kocoura takto zničenej gauč a už to neřeším, protože bych ho musel zabit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se