vfr Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Zdravím vážené osazenstvo.Chtel jsem se zeptat jestli nékdo nevíte proč na některých modelech tento nápis je a někde ne.Třeba na 104 st je,a třeba na EZM3 není.Atd. atd.Jestli někdo víte,dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Pochybuju, ze by na jakychkoliv hodinkach od Sinnu byl napis "Made in Germani". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 (upraveno) Také myslím, že tam bude spíš Made i Germany Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A k tvému dotazu: V současné době výrobky mohou nést označení ?Made in Germany? i tehdy, když bylo vyrobeno více než 90 procent komponent v zahraničí, pokud konečná montáž probíhá v Německu.... ZDROJ Upraveno 1. září 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfr Odesláno 1. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 O.k. moje blbost.Takže to tam píšou jak se jim chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfr Odesláno 1. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 A ještě jinak,mužou si zadat výrobu do Číny v Německu to smontují a hned tu máme Made in GermanY.To není určitě případ Sinnu,tedy doufám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 (upraveno) EZM (Einsatzzeitmesser) - ?tool? hodinky určené pro profesionály v různých oborech (např. EZM 7 hasiči, EZM 12 záchranáři atd.). Upraveno 1. září 2017 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfr Odesláno 1. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 EZM a 104 jsou jen příklad.Na Sinny mám zálusk,rozmýšlím mezi 103 st s plastovým sklíčkem a 144 st sa.Obojí mají něco do sebe,jen jsem si říkal že by nápis Made in Germany byl jakýsi bonus.Rozhodně pro Sinn palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Ať už se rozhodneš pro které koliv z těch co uvidíš, tak chybu rozhodně neuděláš! Za mě bych přidal nějakou tu ticku a koupil 103 St Sa E (300 ks limitka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Z těch co uvádiš (ne co uvidíš) . I když, taky by to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfr Odesláno 6. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 103 St Sa E by též připadaly v uvahu.Jediná věc která mě od nich odrazuje jsou šroubuvací čudlíky na spouštění chrona,což 103 St ani 144 St Sa nemají.Jinak to jsou moc pěkný pilotky,líbí se mě ta vintage lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se