hern Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 (upraveno) "Kombo" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. února 2019 uživatelem hern Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Na slunicku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 ájrbosy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Ty I.N.O.X. jsem si měl taky nechat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Airbossy jsou zajimave, to 24h znaceni je na skle? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) Ano, na skle. Vidíš to správně. Nemuselo to tam být, případně to možná mohli přerušit nad datumovkou. V některých recenzích si ohledně toho klepou na čelo. Ale věděl jsem, do čeho jdu (že to tak bude), tak to neřeším... Spíš čekám, jak se po záběhu strojku ustálí chod. Měl jsem pár měsíců ty stejné co ty a byly od počátku lépe vyregulované. Pak jsem je prodal, následně mi po dalších pár měsících ruplo v kuli a ten jejich military styl mě nějak vzal, tak zkouším ty AirBossy. A to nemluvím o tom, že mám nějakou slabost a dokazal bych si u Victorinoxu ještě pár kousků vybrat. A vlastně ještě se mi podařilo výhodně koupit jedny nové sportovní Vict s bílým cifrem v quartzu, zatím to vypadá, že je dostane synek. Upraveno 6. března 2019 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Chystám se na hory, tak zkouším NATO/ZULU řemen... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 17. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 (upraveno) "Kombo"Rovněž kombo...Obul jsem na Alpnachy jeden obyčejný silikon a musím říct, že se na něm nosí mnohem lépe, než na původním textil-koženým řemínku, kterej byl moc tvrdej. A takhle aspoň můžou do vody... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. dubna 2019 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Ty Alpnachy jsou pěkný a na tom silikonu jim to sluší. Co PVD úprava, drží pořád dobře? Uvažuji o Airbossech, ale PVD mě trochu odrazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Co znamená "pořád"? Já zatím jen dva měsíce, v pohodě. Ale stejně každé PVD jednou nějak blbě škrábneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Dík za info. Asi do nich půjdu. Koukal jsem, že VojtaJ má Alpnachy s PVD asi rok a půl, tím jsem myslel pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 (upraveno) Za tu krátkou dobu co je mám, jsem si několikrát nadával do piotomců, myslel si, že "došlo na nejhoší". Pokaždé se mi naštěstí jen něco otřelo a zůstalo na tahu a šlo to setřít. Takže i když jsem si po nálezu nadával, jak rychle se mi podařilo to PVD pokřtít, nakonec to dopadlo docela dobře. Navíc - subjektivně - zdá se mi, že PVD odolává na tomhle konkrétním kusu klasickému kancldajvingu víc, než obyčejné ocelové a titanové tahy.... Aspoň mi přijde, že za nějaké 2+ měsíce už bych přece měl něco najít. Tím nechci v žádném zájemci vzbudit falešnou touhu po PVD. Upraveno 29. dubna 2019 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyJain Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeli52 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Gratiluji k novému přírůstku! Airbossy jsou moc povedené ve všech variantách. Barva cifru a řemenu je černá nebo tmavě modrá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Vypadá to spíš na černou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyJain Odesláno 23. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2019 (upraveno) Nene, je to tmavě modrá. Čekal jsem na ně přes měsíc, ale vyplatilo se. Nádherné hodinky Upraveno 23. května 2019 uživatelem MartyJain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackW Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Victorinox I.N.O.X Titanium, Quartz Ronda, 43 mm. Pre mna ideal na kazdodenne nosenie a vsetky volnocasove aktivity. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 (upraveno) Jedna víkendová: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. června 2019 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se