DOCtom Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Ahoj. Po roce hledání, zavrhování a znovuobjevování jsem se dopracoval k výsledku. Moje dosavadní a dosud nejdražší 12ti leté Suunta Advizor přestali plnit funkci hodinek na všechno a vzhledem ke stavu už slouží jen jako pracovní.Při výběru jsem měl několik požadavků. Potápky na tahu, stříbrná barva, černý ciferník. Cena kolem 10 000. Jednoduchý výběr. Chachá. :-) A dál už to připomíná příběh, kterých tady už byla napsána spousta.Čekal jsem na ně trýznivých šest týdnů, mám je pár dní a musím se podělit o radost. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Paradnicke hodinky! Gratulacia, mne sa pacia fest. Ten mesh im tiez sekne. Skus este nejaku gumu nahodit, aj ked si chcel s tahom. Troska zmena nezaskodi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Kdyby mely lumi a ne bludicku, tak je mam doted...Jinak pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOCtom Odesláno 10. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Oslňující lumi nebyla pro mne priorita. Pro mne dostačující. S tahem zkusím do budoucna zaexperimentovat. Díky za zhodnocení. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 jedny z mála hodinek, kterým mesh sedne na první dobrou. Super volba a vítej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOCtom Odesláno 10. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Díky. Já jsem mesh začal registrovat poprvé u Zeppelinek, kde k těm jejich modelůmtaky pěkně sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 (upraveno) kde jsi je bral že byla tak dlouhá čekačka?já dneska takto, zrovna je fotím do prodejního vlákna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. září 2017 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOCtom Odesláno 10. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 No jde o to, že jsem je objednával na konci července a Eterna v srpnu nefunguje, protože má prázdniny. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Skočil jsi do toho na výbornou! Ať dobře slouží a dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Peckovni Ecka, velika gratulacka a at dobre slouzi. A koukej fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Parádní hodinky . Taky jsem o nich uvažoval , tak ať ti slouží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Pridavam se s geatulaci. Jsou to hodne nevsedni hodinky a maji i nejaky ten pribeh. Urcite nesednou kazdemu, ale palec nahoru pro kazdeho, kdo je aspon vyzkousel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOCtom Odesláno 10. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Díky všem za komentáře. Rozhodnutí nebylo lehké, protože v čechách prakticky neexistuje způsob, kde je vyzkoušet. Ke všemu přispěla náhoda na dovolené, kde jsem je v jednom hodinářství objevil a měl možnost je na živo osahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Hodinky pekne. Me na nich matla ta vyrazna vterinovka. Oprav si to kontiky v nazvu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOCtom Odesláno 10. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Ten název :-) Nenašel jsem editaci. Mně naopak netradiční tvar ruček baví. Větší problém jsem měl se sponou. :-) ale už dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 vteřinovka má tvar jako Autavie a zezačátku jsem měl pocit že mám puštěný chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOCtom Odesláno 10. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Jelikož jsem posledních 12let používal výhradně "digitálky", tak mně jako čerstvého majitele těchto hodinek nemůže tvar, svítivost a velikost ruček naprosto rozhodit. Jsem s tím spokojenej, protože jsem nepoznamenanej. Zatím. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Můžu někoho z majitelů pozadat o lumeshot, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOCtom Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Já jsem prostě musel... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Moc pekny hodinky. Nejvic me z tvych puvodnich pozadavku rozesmala ta cena :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se