qwer1306 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Tisell je značka z Južnej Kórei. Ide o hodinky s dobrým pomerom cena/výkon. S Tisell Pilot som sice spokojny, ale nejaky kompromis tam predsa je - vypracovanie korunky. Povodna diamantova korunka bola odflaknuta (krive a hrbolate hrany viditelne volnym okom, bez finalneho cistenia,...). Mr. Oh mi sice bez problemov a ochotne poslal novu, no ani ta nieje omnoho lepsia... Vyzera to akoby ju nevedel upravit do perfektneho detailu. Podla mna za cenu maju skvely pomer cena/vykon, no perfekcionistovi by som ich uz po tejto skusenosti neodporucil.
ramon Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Když pořádný pilotky, tak od značky s tradicí. Pokud nemáš na IWC, tak pak Laco, Stowa...To ostatní jjsou jen náhražky.
ragu Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Když pořádný pilotky, tak od značky s tradicí. Pokud nemáš na IWC, tak pak Laco, Stowa...To ostatní jjsou jen náhražky.A Ickler, vlastnící a vyrábějící Archimede, nemá tradici jo?
ramon Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 (upraveno) Ne. Žádný pilotky jsem od nich krom těch novodobých neviděl. Ale nemusel jsem vidět vše, kdyžtak postni nějaké foto. Upraveno 18. září 2017 uživatelem ramon
zaja.j Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Ahoj.A co Slovenský Biatec?Velice povedené hodinky.
ragu Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Ne. Žádný pilotky jsem od nich krom těch novodobých neviděl. Ale nemusel jsem vidět vše, kdyžtak postni nějaké foto.Co znamená novodobý pilotky? Mají úplně normální b-uhr v pravděpodobně dost podobným nebo stejným pouzdře, který podle všeho tenkrát dodávali někomu z pětky.
zaja.j Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 http://www.biatecwatches.com/corsair/corsair-05-mechanical-automatic-watch/
ragu Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 (upraveno) https://www.chronoshop.cz/archimede-pilot-42-hw/archimede-pilot-42h-hw Upraveno 18. září 2017 uživatelem ragu
Toom Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 http://timetransformed.com/2017/01/05/top-10-type-a-pilots-watches-2016/ Za mě MG nebo Fortis.
ramon Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 (upraveno) https://www.chronoshop.cz/archimede-pilot-42-hw/archimede-pilot-42h-hw Jo tohle jsem viděl, ale tohle dneska dělá kdekdo, i Číňani. Hodinky Archimede žádnou tradici nemaj, nikdy nebyly vojenský, pilotní. Archimede je jen všehochuť okopírovaných designů. Upraveno 18. září 2017 uživatelem ramon
ragu Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 (upraveno) Jo tohle jsem viděl, ale tohle dneska dělá kdekdo, i Číňani. Hodinky Archimede žádnou tradici nemaj, nikdy nebyly vojenský, pilotní.Tak znovu, Archimede dělá Ickler, kterej tu tradici podle všeho má, jakožto subdodavatel pouzder pilotních hodinek pro značky z pětky. Navíc do toho na rozdíl od Laco aspoň necpou miyotu a pouzdro nevypadá jako konzerva od tuňáka. Souhlasím s tím, co se tady už napsalo, Stowa je super, pokud chce trochu ušetřit Archimede je dobrá volba. Někdo tady dělal dobrou recenzi a srovnání. Upraveno 18. září 2017 uživatelem ragu
Dokusan Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 (upraveno) Já bych bral Stowu, a kdybych chtěl hodně ušetřit tak mé oblíbené Wardy a jejich C8 38 mm verzi v automatu.Jsou zde i v prodejním vlakne za super cenu. Upraveno 18. září 2017 uživatelem Dokusan
nickolas Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Podivej se na Damasko. Pilotky to jsou, jednoduche taky (byt maji day/date). Navic odolne, vodotesne, antimagnet atd. A maji 40mm. Pokud si vyberes z, nyni skoupe, nabidky Chronoshopu, tak i za dobrou cenu. Nebo jim napis a domluv se na dodani neskladovek...DA36 imho ideal (jaka by byla cena nevim, ale za zeptani se neplati). Nebo tady v prodejni sekci, cernocerne s bilym cifrem za slusnou cenu. Ja si myslim ze stoji minimalne za zvazeni.
pepO77 Odesláno 18. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2017 S Tisell Pilot som sice spokojny, ale nejaky kompromis tam predsa je - vypracovanie korunky. Povodna diamantova korunka bola odflaknuta (krive a hrbolate hrany viditelne volnym okom, bez finalneho cistenia,...). Mr. Oh mi sice bez problemov a ochotne poslal novu, no ani ta nieje omnoho lepsia... Vyzera to akoby ju nevedel upravit do perfektneho detailu. Podla mna za cenu maju skvely pomer cena/vykon, no perfekcionistovi by som ich uz po tejto skusenosti neodporucil. Dakujem. To by mi teda vadilo.
Harwey Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Precista alebo Smiths?http://www.timefactors.com/
pepO77 Odesláno 18. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Podivej se na Damasko. Pilotky to jsou, jednoduche taky (byt maji day/date). Navic odolne, vodotesne, antimagnet atd. A maji 40mm. Pokud si vyberes z, nyni skoupe, nabidky Chronoshopu, tak i za dobrou cenu. Nebo jim napis a domluv se na dodani neskladovek...DA36 imho ideal (jaka by byla cena nevim, ale za zeptani se neplati). Nebo tady v prodejni sekci, cernocerne s bilym cifrem za slusnou cenu. Ja si myslim ze stoji minimalne za zvazeni. Dakujem. Damasko som dokonca uz dostal aj ponuku. No neviem sa preniest cez ten typicky kriz (vert a horizon). Specifikacia je super ... az na ten kriz. No dam si ich do vyberu, a budem rozmyslat.
Dokusan Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 (upraveno) Toom: ty Junghans Meister Driver jsou parádní Upraveno 18. září 2017 uživatelem Dokusan
pepO77 Odesláno 18. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Když pořádný pilotky, tak od značky s tradicí. Pokud nemáš na IWC, tak pak Laco, Stowa...To ostatní jjsou jen náhražky. hm. Tradicia. To je to slovo co som hladal uplne na zaciatku pri zadavani. Diky. Nuz na IWC mam (MK XVIII, co je moj esteticky ideal pre tento typ hodiniek). V IWC cenovej hladine a viac budem hladat casom dress watch. Teda co chcem povedat. Pre jednoduche hodinky (aj na pracu) nechcem dat viac ako 25tis. Vacsi rozpocet alokujem na dress watch. Tool/pilot watch je u mna 1000 EUR a menej. Resp. ako to pisem a nad tym rozmyslam. Pred casom som chcel dalsie chronography. A skoncil som pri Chronographovej ikone, radikalne nieco ine ako co som povedne hladal, za uplne inu cenu. Zaujimave aj vtedy moj vyber zacal u Sinn (Sinn 756). Ono kompromis by sa nemali robit co sa tyka osobny ideal. Hm. IWC Le Petit Prince nie su antimagneticke, .... Musim sa na to vyspat a pockat na dalsie nazory a inspiracie.
pepO77 Odesláno 18. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Já bych bral Stowu, a kdybych chtěl hodně ušetřit tak mé oblíbené Wardy a jejich C8 38 mm verzi v automatu.Jsou zde i v prodejním vlakne za super cenu. Ano, Stowa stupa vyssie a vyssie.Ono nejde tak o cenu, ako o to, ze zaroven setrim na dalsie hodinky. A nechcem vsetko minut na jedne hodinky. Dakujem za typ na Ward. Index a datum hned pri sebe. To velmi nevyzera dobre. Ak to odmyslime (teda datum) tak su to celkom pekne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se